Gizza Network Agustos kazanci Eylul Odemeleri.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Hayirlisi olsun abi bisey sorucam spam tarzi hesap almak icin gorusucem diyorsun anlamadigim bu mn rec fredoom bu tarz partnerler neden istedigi kanali bunyesine alabiliyor sorun yasamadan mcn lerdede boyle bir seviyemi var ?
Yanlis anlasilmasin,spam tarzi hesap alacagim diye birsey soylemedim yani onu demek istemedim.Derleme ama kendi fikirlerini katarak ozgune yakin videolar ureten sekildeki calismalari soracagim dedim.Buna simdi burda cok acik ornek verebilirim ama bu tarz calisan arkadaslarin islerini ifsa etùmis gibi olacagimdan veremiyorum.Kisacasi bu dedigim sekilde 100-300k aboneyi gecmis,kanal onayini almis aylardir sorunsuzca odeme alan kanal sahipleri var.Bu tarz kanallarda alim yaparken dogrulugunu,risk olasiligini veyahut sorun teskil edip etmeyecegini soracagim konusacagim demek istedim.

---------- Spam Engelliyici 17:30 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

beyaz futbol kanalının akıbeti ne oldu...özgüne geçeceksek o kanal neden kapatıldı,neden açılmıyor öğrenmek isterim.özgün ve açılmayan oldu mu spam her zaman çekici gelecek.
Beyaz tv'nin kanalinda bir problem yasandi youtube ile alakali.Gerekli bilgi verildi ve kanallar yeniden aktif olmaya basladi yavas yavas.Kapatilma sebebi cok komik ve sacma. :D Simdi Youtube hatasini anlayinca Beyaz tv'ye ait kanallari yeniden aktif etmeye basladi yani bir sorun yok.

Senin odemeyi yapmiycam Oguz.Seninkini en sona sakladimdi hani ucundan sonundan kirpabilirmiyim diyede..Catir catir yicem senin parayi.. :D :D:D 10k Odenirmi olm ayip ya.Ne yapacan o kadar parayi bu yasda. :D

Valla Mehmet'im bizde kapanan olmadigi icin ne varsa oduyoruz. Sorun yok :)
Harbi kocadik be artik kafa kaldirmiyor spam isini.Ozgun daha iyi geldi bana çehrem acildi.Yeni bir dunyaya gectigim icin dahada genclestim hatta. Gençlesmek isteyen Ozgune geçsin..Demedi demeyin.. :D

ALLAH razı olsun Sayende hiç özelimiz kalmadı :) :) :) :) :)

benim ödemeyi yaparken bütçeniz çok zorlanmış olsa gerek :D 2 dolar ;P

Arkadaslar ben bir suredir ciddi saglik problemleri yasiyorum, o yuzden geri donuslerde gecikme yasaniyor olabilir benim tarafimdan. Kusura bakmayin.

Bu arada adwords konusunda da Gizza olarak yardimci oluyoruz, bilginiz olsun. :)

hocam adwords konusunda nasıl yardımcı oluyorsunuz

Ben hala Gizza'dan Ağustos kazancını alamadım sizde de durum böyle mi?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ödemeler ne zaman yapılacak? :)

Hocam %99'u coktan bitti, birkac kisinin banka odemeleri kalmis sanirim. Onu da yarin halledecegiz. Size skype'dan yazdim baya bi zaman once ama ulasamadim :)

Son düzenleme:
Sevgili Gizza çalisanlari,odemelerin cogu yapildi.iwocan'inda dedigi gibi bir kaç arkadasin Banka odemesi kaldi.Onlarda yarin aksama bitmis olur.

Acik konusmak gerekirse odemelerin cokdan bitmis olmasi gerekiyordu.Ancak bazi calismalarimiz var 30-40 gundur.Ve yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Bu sebeble gecikmeler bizden dolayi olmasada, ilerki aylarda cok daha erken zamanlarda odeme alacaginizi bilmenizi isterim.

Saygilarimla.

Sevgili Gizza çalisanlari,odemelerin cogu yapildi.iwocan'inda dedigi gibi bir kaç arkadasin Banka odemesi kaldi.Onlarda yarin aksama bitmis olur.

Acik konusmak gerekirse odemelerin cokdan bitmis olmasi gerekiyordu.Ancak bazi calismalarimiz var 30-40 gundur.Ve yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Bu sebeble gecikmeler bizden dolayi olmasada, ilerki aylarda cok daha erken zamanlarda odeme alacaginizi bilmenizi isterim.

Saygilarimla.

Açık açık söylesene arkadaş, gecelik faiz işletiyoz yolumuzu buluyoz die :D

Açık açık söylesene arkadaş, gecelik faiz işletiyoz yolumuzu buluyoz die :D
Yok be Mehmet'im ne faizi.Bu siralar sesimiz cikmasada arka planda nelerle ugrasiyoruz nelerle.Insallah ugrastigimiza degecek,degecegine inandigim guzel seyler olacak belli kesimler icin.
O kadar verdiği emekten sonra Serkan üstad yesin faizi ya benim için sorun değil valla. :D Sevinirim hatta. :D
Eyvallah ustadim..Faiz dusunecek kadar daha kafayi bosaltamadik.O gunlerde gelir bakalim hele dur. :D:D:D:D:D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri