[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur telif olmayacak değil mi çoğu içerik bende mevcut
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten dün anladım ki artık video atma partner sahibi ol ve yapımcılarla anlaş.
Dün 4 tane popüler videoma 1 tane partner şirketi dayandı ve 2 saniyelik görüntülere eşleşen attı.
Önünüz açık ne diyeyim.
sil hocam videoyu ben öyle yapıyorum sonradan gelen eşleşen en gıçık kaptığımben kazanamıyosam onlarda kazanmasın video 700k izlenmiş kanal 900k video eşleşen yedi napayım ben o kanalı
![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur telif olmayacak değil mi çoğu içerik bende mevcut
öncelikle eşleşen atacaklar. sonra da telif. beyaz tv ile anlaştıkları konuda böyle bişey yazmışlardı yanlış hatırlamıyosam
Arkadaslar simdiden uyariyoruz, ileride gonderilen eslesen, telif ve dunya engeli ihtarlarinin geriye cekilmesi soz konusu olmayacaktir. Sonradan darilmaca, gucenmece olmasin lutfen. Sizleri dusundugumuz icin aciyoruz boyle konulari, sonradan bu iyi niyetimizin suistimal edilmesini istemeyiz.
ilk başlarda 3.taraf ve dünya geneli eğer itiraz olursa telif değil mi gitmesin kanallar![]()
Dogrudur hocam. Aynen o sekilde olacak.
Arkadaslar simdiden uyariyoruz, ileride gonderilen eslesen, telif ve dunya engeli ihtarlarinin geriye cekilmesi soz konusu olmayacaktir. Sonradan darilmaca, gucenmece olmasin lutfen. Sizleri dusundugumuz icin aciyoruz boyle konulari, sonradan bu iyi niyetimizin suistimal edilmesini istemeyiz.
koko koymuş hocam var mı buna yaptırımınızşaka maka adam baya benimsemiş içeriği şu çocuğu da gizzaya çaycı falan alıverin
https://vimeo.com/122846253
uyarı için teşekkür edin anlarımda nerdeyse sevineceksiniz hayırlı olsun demenin ne alemi var zaten anlaşmış gizza hayırlısı olmuş 3. taraf-dünya engeli basan diğer networklerden ne farkı var sizin açınızdan.Samimi konuşayım youtube işini iyi bilenlerin türkiye de network çalıştırması bizim için iyi değil eskiden vardı öyle bikaç network onlarda butik iş yapyordu bize zararı olmuyordu bi sene sonra türkçe içerik kalmaz ondan sonra yabancı içerikte turşu olur.
gizza ya laf yok burda zaten birileri yapacak bu işi durumu değerlendiriyorum
Valla ben spamcı değil de bir izleyici olarak içim gayet rahat şekilde hayırlı olsun diyebiliyorum. Bıktık çünkü kaçırdığımız bölümleri aşağıdaki gibi izlemekten
Tabi bu daha en iyisi.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.