Gizza - Süreç Film ile anlaştı. Türkçe İçerik Çalışanlar Lütfen Konuyu Okusun

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Zaten dün anladım ki artık video atma partner sahibi ol ve yapımcılarla anlaş.

Dün 4 tane popüler videoma 1 tane partner şirketi dayandı ve 2 saniyelik görüntülere eşleşen attı.

Önünüz açık ne diyeyim.

sil hocam videoyu ben öyle yapıyorum sonradan gelen eşleşen en gıçık kaptığım :mad: ben kazanamıyosam onlarda kazanmasın video 700k izlenmiş kanal 900k video eşleşen yedi napayım ben o kanalı :cool:

sil hocam videoyu ben öyle yapıyorum sonradan gelen eşleşen en gıçık kaptığım :mad: ben kazanamıyosam onlarda kazanmasın video 700k izlenmiş kanal 900k video eşleşen yedi napayım ben o kanalı :cool:

millet akıllı ne yapalım görüntüyü alıyorlar ve biliyorlar millet yüklemiş videoyu eski videolara eşleşen yolla oh ne güzel dünya.

Arkadaslar simdiden uyariyoruz, ileride gonderilen eslesen, telif ve dunya engeli ihtarlarinin geriye cekilmesi soz konusu olmayacaktir. Sonradan darilmaca, gucenmece olmasin lutfen. Sizleri dusundugumuz icin aciyoruz boyle konulari, sonradan bu iyi niyetimizin suistimal edilmesini istemeyiz.

Hayırlı olsun Kirazcılar yandı :D
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Beyaz Futbolda olduğu gibi bunlar da diziler için resmi kanal açacaklar mı?
Geçen Aşk Yeniden dizisini perişan halde izledik yazıktır bize :D

askyeniden.png

öncelikle eşleşen atacaklar. sonra da telif. beyaz tv ile anlaştıkları konuda böyle bişey yazmışlardı yanlış hatırlamıyosam

kanallara yazık eşleşen gelirse itiraz olmadığı sürece telif olmaz diye biliyorum

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

Arkadaslar simdiden uyariyoruz, ileride gonderilen eslesen, telif ve dunya engeli ihtarlarinin geriye cekilmesi soz konusu olmayacaktir. Sonradan darilmaca, gucenmece olmasin lutfen. Sizleri dusundugumuz icin aciyoruz boyle konulari, sonradan bu iyi niyetimizin suistimal edilmesini istemeyiz.

ilk başlarda 3.taraf ve dünya geneli eğer itiraz olursa telif değil mi gitmesin kanallar :)

koko koymuş hocam var mı buna yaptırımınız :D:D şaka maka adam baya benimsemiş içeriği şu çocuğu da gizzaya çaycı falan alıverin :)

https://vimeo.com/122846253

uyarı için teşekkür edin anlarımda nerdeyse sevineceksiniz hayırlı olsun demenin ne alemi var zaten anlaşmış gizza hayırlısı olmuş 3. taraf-dünya engeli basan diğer networklerden ne farkı var sizin açınızdan.Samimi konuşayım youtube işini iyi bilenlerin türkiye de network çalıştırması bizim için iyi değil eskiden vardı öyle bikaç network onlarda butik iş yapyordu bize zararı olmuyordu bi sene sonra türkçe içerik kalmaz ondan sonra yabancı içerikte turşu olur.

gizza ya laf yok burda zaten birileri yapacak bu işi durumu değerlendiriyorum

iyiki zamanında üşenip de tr dizi kanalı yapmamışım mutlu oldum durduk yere :)

koko koymuş hocam var mı buna yaptırımınız :D:D şaka maka adam baya benimsemiş içeriği şu çocuğu da gizzaya çaycı falan alıverin :)

https://vimeo.com/122846253

Hocam arkadasin icerikleri cok basarili. Cok guzel mizah anlayisi var ama bizim de elimizde olmayan bir durum bu. Beyaz TV ile anlasmamiz geregi, otomatik olarak gonderilen ihtarlar yuzunden kanalini kapatma karari almis sanirim.

Bu ne arkadaş ya Türkçe içerik bırakmayacaksınız kimseye :(

hayırlı olsun :) Geçen yaz Kiraz mevsiminden iyi para kaldırmıştım :D

uyarı için teşekkür edin anlarımda nerdeyse sevineceksiniz hayırlı olsun demenin ne alemi var zaten anlaşmış gizza hayırlısı olmuş 3. taraf-dünya engeli basan diğer networklerden ne farkı var sizin açınızdan.Samimi konuşayım youtube işini iyi bilenlerin türkiye de network çalıştırması bizim için iyi değil eskiden vardı öyle bikaç network onlarda butik iş yapyordu bize zararı olmuyordu bi sene sonra türkçe içerik kalmaz ondan sonra yabancı içerikte turşu olur.

gizza ya laf yok burda zaten birileri yapacak bu işi durumu değerlendiriyorum

Valla ben spamcı değil de bir izleyici olarak içim gayet rahat şekilde hayırlı olsun diyebiliyorum. Bıktık çünkü kaçırdığımız bölümleri aşağıdaki gibi izlemekten :D

Tabi bu daha en iyisi.
askyeniden.png

her ne kadar türkce içerik çalışmasamda bunlardan bagzılarının oldugu videolar var benim 1-2 kanaldada.özellikle atv dizilerinden hergün eşleşen geliyor,2-3 aydır.videolar aylar önce yüklenmiş,zaten geneli 100 izlenimi zor almış videolardı.kanalla ilgilendigim yok,içinde hala 1k dan fazla video var heralde :D hiç aksatmazlar,hergün eşleşen geliyor 3-4 tane.artık bu eşleşenleri sizden mi alıcam yoksa turkuaz medya mıydı ne adını hatırlayamadım şimdi,onlarla birlikte sizde mi atıcaksınız :D

Valla ben spamcı değil de bir izleyici olarak içim gayet rahat şekilde hayırlı olsun diyebiliyorum. Bıktık çünkü kaçırdığımız bölümleri aşağıdaki gibi izlemekten :D

Tabi bu daha en iyisi.
askyeniden.png

Dizi sitelerinden izleyin hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri