Gizza - Süreç Film ile anlaştı. Türkçe İçerik Çalışanlar Lütfen Konuyu Okusun

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] içerikleri sildirmeye yönelik mi bir çalışma yapacaksınız yoksa video ya eşleşen 3.taraf içerği verdirip kazancı firma mı alacak ?

Firmanın vereceği bir karar hocam. Başlangıçta eşleşen göndermek istediler ama onu söyleyebilirim.

Firmanın vereceği bir karar hocam. Başlangıçta eşleşen göndermek istediler ama onu söyleyebilirim.

Onunda bilgisini edinebilirsek iyi olur en azından videodan kazanç bile almasak abone yönünden faydası olur.Fakat kesin direk dünya genelince engellendi uyarısı olacaksa direk silelim.

Onunda bilgisini edinebilirsek iyi olur en azından videodan kazanç bile almasak abone yönünden faydası olur.Fakat kesin direk dünya genelince engellendi uyarısı olacaksa direk silelim.

Eğer değişirse durum bildirmeye çalışırım ben. iwocan'ın elinden geçiyor bu işler ama :)

yutup ne yapıyor vay kendi ayağınamı sıkıyor artık partnerler içerik korumaya başladı

Hayırlı olsun

hayırlısı olsun bu dizilerden uzak durun artık

YalanTube gibi, bu konuda montaj yapılan arkadaşlara olanak tanınmalı.

Yani bir ne vi ortaklıkla Incubus kardeş bu içeriklerin yt'deki sahibi oldu sanırım hayırlı olsun...

zaten o tür çalışanlar varsa aramızda karşı hiçbir hakları yok tamamen fair use a giriyor telif vs. gelirse direk itiraz edin

Malesef fair use ülkemiz yasalarında geçerliliği olan bir durum değil. Sadece eğitim ve haber amaçlı ise videoları kullanabiliyoruz. Bu konuyu çok araştırdım ve pana film ile bu konuda büyük sorun yaşadım. Ama Yabancı videolar için sorun yok, fair use a girer benim tipteki videolar.

Malesef fair use ülkemiz yasalarında geçerliliği olan bir durum değil. Sadece eğitim ve haber amaçlı ise videoları kullanabiliyoruz. Bu konuyu çok araştırdım ve pana film ile bu konuda büyük sorun yaşadım. Ama Yabancı videolar için sorun yok, fair use a girer benim tipteki videolar.

Dogrudur hocam. Fair Use her ulkeye gore farklilik gosteren ve her ulkenin yasalari cercevesinde ele alinan bir konudur. Turkiye'de Fair Use (Adil Kullanim) sadece egitim ve/veya haber maksatli ve ayni zamanda hicbir gelir elde edilmediginde gecerli olmaktadir.

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

eşleşene itiraz edip çıkan seçeneklerden fairuse u seçip küçük bi açıklama yazınca anında kalkıyor eşleşen...

Hocam Turk firmalarina boyle yaptiginizda ertesi gun kapinizda mahkeme celbini de bulabilirsiniz. Dikkatli olmanizda fayda var.

Dogrudur hocam. Fair Use her ulkeye gore farklilik gosteren ve her ulkenin yasalari cercevesinde ele alinan bir konudur. Turkiye'de Fair Use (Adil Kullanim) sadece egitim ve/veya haber maksatli ve ayni zamanda hicbir gelir elde edilmediginde gecerli olmaktadir.

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

Hocam Turk firmalarina boyle yaptiginizda ertesi gun kapinizda mahkeme celbini de bulabilirsiniz. Dikkatli olmanizda fayda var.

Siz deyince tekrar baktım evet Türkiye de adil kullanım para kazanmama şartıyla sınırlandırılmış buda nedir yaratıcılığı ve gelişimi tamamen öldürmekten başka bişey değildir... Fair use şuan Amerika , Kanada ,Güney Kore gibi ülkelerde geçerli imiş Diğer avrupa ülkelerinde Fair dealing adında tüm hakkınızı koruyan benzer bir kanun mevcut. Yabancı içerik çalışan arkadaşlar araştırabilir.

Siz deyince tekrar baktım evet Türkiye de adil kullanım para kazanmama şartıyla sınırlandırılmış buda nedir yaratıcılığı ve gelişimi tamamen öldürmekten başka bişey değildir... Fair use şuan Amerika , Kanada ,Güney Kore gibi ülkelerde geçerli imiş Diğer avrupa ülkelerinde Fair dealing adında tüm hakkınızı koruyan benzer bir kanun mevcut. Yabancı içerik çalışan arkadaşlar araştırabilir.

Burasi turkiye burda kimse kimseye para yedirmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri