GKM Network Açılmıştır

arkadas 10 kanal gecirdim tesekkür kendisi gercekten cok ilgilendi

skype ekledim bakalım bi kaç kanalda sizden ekleyelim :)

7/24 skype destek demişsiniz hiç uyumuyor musunuz?

Oraya ekleme de yapsana : Kapanan kanalın parasını ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde ALAMAZSINIZ diye

7/24 skype destek demişsiniz hiç uyumuyor musunuz?

hocam genel olarak açık skype arkadaşlar mesaj attığı zaman çok kısa süre içerisinde cevap verebilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

Oraya ekleme de yapsana : Kapanan kanalın parasını ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde ALAMAZSINIZ diye

Hocam imalı şekilde yazı yazmana gerek yok.Emir kipi kullanma yaparmısın de zaten konumu yine inceliyecektim.Konuma resim falan eklemeyi düşünüyorum yazı da.Daha kibar olabiliriz :)

hocam genel olarak açık skype arkadaşlar mesaj attığı zaman çok kısa süre içerisinde cevap verebilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

Hocam imalı şekilde yazı yazmana gerek yok.Emir kipi kullanma yaparmısın de zaten konumu yine inceliyecektim.Konuma resim falan eklemeyi düşünüyorum yazı da.Daha kibar olabiliriz :)

bunun kibari olması filan yok .. Her defasında nationa girenleri uyarmaktansa nasıl adamlara yem getirirz de komisyonumuzu alırız diye reklam yapıyorsunuz .. kaç kisinin kanalı 40 gün dayanıyor YTPara da? Anket yap yüzde 30 zu geçiyor mu? yüzde yetmislik kısmında günahına girmeyin .. emirvaki filan yaptığımda yok sadece beni bu hataya düşürdüler 3000 dollar gitti 7000 tl o gün beni uyarsalardı benim 7000 TL şuan cebimde olacaktı

bunun kibari olması filan yok .. Her defasında nationa girenleri uyarmaktansa nasıl adamlara yem getirirz de komisyonumuzu alırız diye reklam yapıyorsunuz .. kaç kisinin kanalı 40 gün dayanıyor YTPara da? Anket yap yüzde 30 zu geçiyor mu? yüzde yetmislik kısmında günahına girmeyin .. emirvaki filan yaptığımda yok sadece beni bu hataya düşürdüler 3000 dollar gitti 7000 tl o gün beni uyarsalardı benim 7000 TL şuan cebimde olacaktı

Ben bu foruma yeni üye olmadım.1.5 sene üyeyim.Siz 3 4 ay olmuş üye olalı forumu tanıyorum bana millet sömürüyor imalar yazma lütfen.Benim adsense banlandı 2k param gitti.Her firmada parasını alamayanlar var.Firma isimleri vermek istemiyorum.Burda herkes inş para kazanıcak.Para alamadın canın yanmış olabilir.Benim 1.5 sene neler gitti.Youtube para kazanıyoruz.Adsense sorun olur partner sorun olur her partner sorun olur parasını alanlarda olur.

Seninle tartışmak istemiyorum.Şuanda skype ilgilenmen lazım.Lütfen tartışma çıkmasın.

kapanan kanalın ödemesini alamaz dogru söylüyor arkadas ama büyük ödemeler alan kisilerde var

kapanan kanalın ödemesini alamaz dogru söylüyor arkadas ama büyük ödemeler alan kisilerde var

hocam her firma böyle şeyler olabiliyor ödemesini alanlarda zaten sıkıntı olmaz :) alamayan arkadaşlarla inş alır.

Ben skype gerekli desteği sağlıyacağım.Sadece partnerlik ilgili değil arkadaşlar soru sormak isterse skype ekleyebilirler.

Herkese

Arkadaşlar daha önce networke girmediğim için soruyorum.Kanalı bağladıktan sonra panele nasıl giriş yapacağız ?

Arkadaşlar daha önce networke girmediğim için soruyorum.Kanalı bağladıktan sonra panele nasıl giriş yapacağız ?

Hocam mesajımı düzeltiyim.Daha önce bilginiz olmadığı için zor gelebilir.Team ile bağlanıp hallediyim hocam yazarak anlamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri