Global Hizmetleri Şikayet.

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a iyi geceler arkadaşlar aslında çokta dert değil giden gelen para, 10 liranın hesabını yapmam fakat benden sonraki alacak iş yapacak arkadaşlara uyarımdır 2 ekimde 10.000 k çektirmek istedim parayı verdim bugun 7 ekim ve hala sayfa 3.000 kisi arttı sadece, 10k + hediye 2k veriyordu toplam 12k kasılması gereken sayfa 3k kasıldı ve şuan kasılması durdu sayfa 2000 deykende durmuştu kasılması uğraştım haber ettimde geri başlattı şuan tekrar durdu. sayfa düşüşe geçti hatta gelen üyelerde ömür boyu kalmıyor yani adam parayı aldıktan sonra ilgilendiğini söyleyemeyeceğim altta paypal yatırdığım ve skype konuşmaları var adamın ne kadar sallamaz olduğunu göreceksiniz, sistem bozulduğundada burda foruma beleş herkese 100 referans atıyordu acaba daha kimleri kazıklarım diye bi arada borç istemişti 40-50 tl iyiki vermemişim sözde onuda sayfa beğenisi olarak geri verecekmiş bana.. neyse uzatmıyorum alacak arkadaşlara hiç tavsiye etmem kolay gelsin iyi geceler..

tcx90.png

tcyb8.png

yarına kadar ilgilenmiş olurlar şuan açık admin yokta merak etme hocam duyulur konu :)

[MENTION=3632]Anivaliant[/MENTION] , dostum ödemeyi gösterdiğin resimde sayfanın adı geçiyor , editle istersen ...

benide dolandırdı.konusuna ve yönetime şikayet ettiğim halde konuyla ilgilenilmedi,
Ne zaman şikayet konusu açtınızda ilgilenmedik?!?

Eğer mesaj şikayeti gönderdiyseniz sadece o mesaj ile ilgili şikayete bakılıyor!

konuyla adminler ilgilenmiyor.umarım başka arkadaşlarıda dolandırmaz bu adam.
Hangi konuyu açtında ilgi gösterilmedi?!

Yalan yanlış konuşarak mesaj yazmayın !

Arkadaş eklediği gibi delilleri ile konu açın gerekli işlemi yaparız.

Arkadaşı forumdan süresiz uzaklaştırıyorum. Yasal olarak haklarınızı aramalısınız.

İlginiz için teşekkürler hocam :) maksat başkalarıda mağdur olmasın iyi forumlar..

Ne zaman şikayet konusu açtınızda ilgilenmedik?!?

Eğer mesaj şikayeti gönderdiyseniz sadece o mesaj ile ilgili şikayete bakılıyor!

Hangi konuyu açtında ilgi gösterilmedi?!

Yalan yanlış konuşarak mesaj yazmayın !

Arkadaş eklediği gibi delilleri ile konu açın gerekli işlemi yaparız.

Arkadaşı forumdan süresiz uzaklaştırıyorum. Yasal olarak haklarınızı aramalısınız.
hocam amacım başka kişilerde kandırılmasın dı buyrun yonetimdeki arkadaşa attığım PM ekliyorum.geri dönüş yapılmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri