GO KART Toplamayı düşünüyorum.

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar google'da arastırdım tam istediğimi bulamadım ve bulabildiklerim ise aşırı pahalıydı. Yapanları gördüm. Bende yapmayı düşünüyorum.
Gerekli Malzemeler ;
Kod:
Gerekli olan en önemli parçalar +4 tane jantlı havalı lastik. Önler arkaya göre daha küçük olacak şekilde 
+direksiyon simidi
+aks dişlisi
+direksiyon kontrol kutusu
+motor 
+hidrolik fren 
+çelikten sağlam bir aks
+30x30x3 çelik veya demir profil (şase için yeteri kadar)

Şimdi istediğim tasarımı kağıtta çizdim yarın sanayiye gidicem. Yanlız belki alanlar olmuştur veya bu işe girmiş olanlar vardır. Yanlız ben iş için değil hobi için istiyorum. HP 5.5 motor diyorlar 5.5 motorla max kaç km hız yapılabilinir ve 1KM'de kaç litre benzin tüketir?

Cevap yazan herkeze teşekkürler.

yavrum sen kendine şundan al bi tane bizide forumdaki abilerinide yorma doldur doldur sürersin hadi kolay gelsin

9332-z.jpg

Ama elinden oyuncağını alamam ki .

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

Hocam gokart'ı nerde kullanacan :D

Arka bahçemiz var baraj felan var. https://www.youtube.com/watch?v=yvjgR1Rg9Q4 böyle atv benzer bir şey yapacağım.

Arkadaşlar google'da arastırdım tam istediğimi bulamadım ve bulabildiklerim ise aşırı pahalıydı. Yapanları gördüm. Bende yapmayı düşünüyorum.
Gerekli Malzemeler ;
Kod:
Gerekli olan en önemli parçalar +4 tane jantlı havalı lastik. Önler arkaya göre daha küçük olacak şekilde 
+direksiyon simidi
+aks dişlisi
+motor 
+hidrolik fren 
+çelikten sağlam bir aks

Şimdi istediğim tasarımı kağıtta çizdim yarın sanayiye gidicem. Yanlız belki alanlar olmuştur veya bu işe girmiş olanlar vardır. Yanlız ben iş için değil hobi için istiyorum. HP 5.5 motor diyorlar 5.5 motorla max kaç km hız yapılabilinir ve 1KM'de kaç litre benzin tüketir?

ben go kartta çalıştım. rimo araçların motorları, 6,5 beygir honda marka su motoru takılı. benzinle çalışıyo. hızları saatte 50-55 km'ye kadar çıkıyo sanırsam

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...omp-suyun-kaliteyle-bulusmasi-216963836/detay

bugün forumda tuhaflık varya .. ben bu gece banlanmazsam banlamam hiçbi vakit

ben go kartta çalıştım. rimo araçların motorları, 6,5 beygir honda marka su motoru takılı. benzinle çalışıyo. hızları saatte 50-55 km'ye kadar çıkıyo sanırsam

Peki ne kadar yakıyor abi

"Su motoru takılı" benzinle çalışıyor ? Anlamadım.

Büyük adaya geldim ben, televizyonda izliyoruz hocam adam patenle ibb aracına arkadan takılıyor

Hocam onlar istisna ama en sonunda öyle artistlik yapanlar ne yazık ki kaza yapıyorlar yani İstanbulda olay her olay Tv ye çıkmıyor sadece bizim bu ilçede olan günlük kazalar bile haberlere çıkandan fazladır.

Hocam onlar istisna ama en sonunda öyle artistlik yapanlar ne yazık ki kaza yapıyorlar yani İstanbulda olay her olay Tv ye çıkmıyor sadece bizim bu ilçede olan günlük kazalar bile haberlere çıkandan fazladır.

Haklısınız hocam.

genelde bu motoru kullanırlar honda güçlü ve yakıtı az, su sevkiyatı ve gemide farklı işlerde kullandık, motor 10 yıldır tamir yüzü görmedi çok sağlam yakıt olarak 1 depo ile 3 saat net çalıştığını biliyorum orta devirde ama kullanım amacına göre yakıt tüketimi artabilir.bence bu kadar zahmete girme tabi karar senin bunlardan al kafan rahat olsun yakıt tüketimi nedir bilemem başarılar

bizim iş yerindeki benzinle çalışıyodu valla. yalan yok. ne kadar yakıyo dersen. Onu kestiremem malesef.

105 HP motor 100KM'de 35 tl tüp yakıyor bir türlü hesaplayamadım..

1KM'de ne kadar yakar ortalama?

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

genelde bu motoru kullanırlar honda güçlü ve yakıtı az, su sevkiyatı ve gemide farklı işlerde kullandık, motor 10 yıldır tamir yüzü görmedi çok sağlam yakıt olarak 1 depo ile 3 saat net çalıştığını biliyorum orta devirde ama kullanım amacına göre yakıt tüketimi artabilir.bence bu kadar zahmete girme tabi karar senin bunlardan al kafan rahat olsun yakıt tüketimi nedir bilemem başarılar

Hocam 2K paraya gelmez ki atv baktım ona

Gerekli Malzemeler ;
Kod:
+direksiyon simidi
+aks dişlisi
+motor 
+hidrolik fren 
+çelikten sağlam bir aks

Go kart hakkında bilgim yokta 4 tekerli istiyorsan atv neden almıyorsun?

bi de go kartların trafiğe çıkması yasak sanırsam. zaten tabanı yere çok yakın. kullanamazsın da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri