Gokhan duman savunma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SetoKaiba

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önceki konuyu hepimiz biliyoruz.Arkadaşla skypeden konuştum benden bir konu açmamı ve şunları yazmamı istedi aynen kopyalıyorum.

Hocam şu konuyu açarsan sevinirim.
[02:23:02] Gökhan Duman: Merhabalar gecenin bir saati telefonuma mesaj geldi ve nete gelmem gerektiği söylendi lakin bu konuda ismimi bu şekilde anan ve şerefi namusait olan karaktersiz arkadaşımıza sesleniyorum :

Sana ben skypeden mesaj attım ; skypeden mesaj attıktan sonra hemen sildin sebep ne ?

Mesaj alttaki gibi gözükmektedir ve dünden beri bu forumdan 1 gram bir allahın kulunun bana ne parası geldi nede bir başka birşeyi geldi diyen varsada hangi hesaba nasıl ne kadar yatırdıgını net olarak yazsın..

g49qaZ.png

Mesajı attıktan sonra karaktersiz herifin yaptıgı :

RbO0MZ.png

R10'da banlanma sebebim üyelik satmaktir :

ZAOZbg.png

Ayrıca belli ki arkadaş savunma yapmak istiyor.Banını açın haklı haksız ortaya çıksın.Arkadaş haklı çıkarsa bildiklerimle yardım etmeye devam edicem.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Umarım bu adam doğru söylüyodur da az önceki konuda adamın günahını alıp cennetlik eden dedikoducu arkadaşlar da biraz utanır..

Çekirdekleri getirin. :)

İnsanların haklı ya da haksız olduklarını belirlemek de çok güç. Bence en doğrusu %100 emin olunmadıktan sonra yardım kampanyalarının yapılmaması. Kimde mağdur olmaz böylece.

Son düzenleme:
Bu akşam bize uyku yok anlaşıldı

Az önceki konuda da yazdım...

Bakın %1...

Hakkınızda hayırlısı...

Çekirdekleri getirin. :)

İnsanların haklı ya da haksız olduklarını belirlemek de çok güç. Bence en doğrusu %100 emin olunmadıktan sonra yardım kampanyalarının yapılmaması. Kimde mağdur olmaz böylece.

Valla hocam bende şaşırdım kaldım ya.Gökhan skypede ekli onunla konuşuyorum o haklı çıkıyor diğerine bakıyorum o haklı.Hani Gökhan haklıysa ayıp ediyoruz.Yok değilse hala salak yerine konuluyorum.Valla zor işmiş..

Tekrar yazıyorum, Kişi multiden banlanmıştır ve şuanda söz hakkı doğduğu için konuya davet etmek amaçlı banı açıldı. Tahrik edici mesaj atanlar uyarısız molaya tabi tutulacaklardır. Fikri Zikri olan konuşsun tartışalım seviyeli bir şekilde

Bir kişinin bu kadar derin olayları kullanıp duygu sömürüsü yapacağını sanmıyorum yada böyle bişeye inanmak istemiyorum. Ama bazı çelişkili durumlar da var onlar kafamı karıştırmıyor değil. Takipteyiz bakalım

aklıma özgün kanal geldi ya kimse alınmasın gücenmesinde ytpara magazin kanalı açıp üyeler hakkında magazin yorumculuğu yapılsa tutulacak yani :D
Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Q4p7Ak.jpg

50 oldu :D

şuanda şaşırdım iyimi kafam allak bullak oldu ....
inşallah gerçekler ortaya çıkar nedir ne değildir

Yatıyordum ya hadi kim haklı kim haksızsa yazsınlarda dağılalım

Merhabalar , öncelikle bu tür bir şeyler karşınıza geldigim için gerçekten fazlasıyla utanıyorum ki ne yazıktır bu insanlar gerçekten nakarakter sahibi insanlar. Ben burda hangi bir insandan para istedim söyleyin arkadaşlar hangi insanın kanına girip dolandırdım bunu kanıtlasın bu arkadaş [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] böyle bir iftirayı sen nasıl hiç bir şekilde araştırmadan atma geregi duydun ?
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ; benim yakinen çok eskiden arkadaşım facebook olaylarından beri tanır kime kazık attığımı gördün sen kardeşim söyle ?
[MENTION=7834]Cyberless[/MENTION] ; serhat benim yegane destekçim oldu adama 1 kanal sattım sadece 5 6 ay yoksun nerrelerdesin dedi , durumu izah ettim adam kendisi bana bilgisayar aldı gönderdi gelsin konussun adam burda.

Beni yargılayan ve ön yargı ile yaklaşan hiç kimseye kırgın değilim ama ne varki herkesinde bir şerefi onuru vardır böyle bir karaktersizliğe ben adımla imza attım evet suç sizde değil bende ne diye salak gibi yazıyorsun içini döküyorsun sizde haklısınız.

BU KONU ALTINA TEKRAR YAZIYORUM BİR KİŞİ DESİN Kİ DÜN BU KONUYU AÇTIN GÖKHAN DUMAN SEN SANA ŞU KADAR PARA DESTEĞİ SAĞLARIM VEYA SAĞLADIM DESİN BANKA HESABI ŞU BU VESAİRE HERŞEYİ ÇIKARTSIN GÖZÜMÜN ÖNÜNE EYVALLAH AMA KİMSENİN 1 GRAM HARAM LOKMASI GEÇMEDİ BOGAZIMDAN BUGÜNE KADAR.

HOMESTUDİO'DUR ; Home ofis degil.

Evlendigim tarih 03.7.2014 dür malzemelerimin satildigi tarih aşşağıdaki gibidir.

5oGQmL.png

Kısacası iftira atan arkadaştan bir zamanlar durmum fazlasıyla iyiydi ama işte kader düştümü tam düşürüyor.

Herkes bu yazdıklarımı dikkatlice okusun arkadaşlar okuyun ki anlayın ..

1 - Adam R10 da banlanmış .. Sebebi ne? En son alışverişi sattığı kanalı geri çalmış ..

2 - GokhanDuman bu hesap en son 9.16 da forumda aktif olmuş .. Bana 13:37 demi ne mesaj atmış forumda ki mesajını yeni gördüm diye .. adam en son 9.16 da onlineyse benim mesajımı nasıl görmüş .. ( multi )

3 - bu kadar alıntı yaptığım halde soru sorduğum halde neden multi hesabıyla konuyu takip ederken tek bir alıntıma cevap vermedi?

4 - bir özel mesaj atmak bu kadar mı zordu?

5 - Adamı skypeden silmişim engellemişim neden sadece skype kullandı?

6 - Adam skypeden yardım alırken forumda neden konularıma cevap vermedi?

7 - neden bu olayların patlak verdiği bir sırada insanlardan borç para istedi ( kimse evden atılacaktı filan demesin .. )

8 - bu adam neden skypede 7/24 açık pc sini satıp neden kirayi ödeyip 1 iş bulmuyor? bugun kıcıkırık 1 pc bile 1 aylık kirayı karşılar. ( kimse demesin youtube işi yapıyor. son 6 aydır kazanamıyorum diyen adam pc yi satar )

9 - bu adamın 50 bin tl borcu nasıl 70 tl borcu olmuş? kim neden işsiz birine 70 bin tl borç versin? bu adam ev kirais bulamıyorum diyor.

10 - Siz olsanız pc satıp iş mi arardınız yoksa çamaşır tv satıp yt ile mi uğraşırdınız 6 aydır kazanamıyorsunuz? dogudan binlerce insan antalyaya çalışmaya gidiyor bu adam antalyada iş mi bulamadı?

11 de konunun gidişatına göre doldurulacaktır. ): bunlara cevap verebiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri