Gokhan duman savunma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bu forumun bir kalitesi vardı...
Keşke eskisi gibi kalabilseydi

Bu arada bu konuyu baştan sona okunacak ve şu saçmalayan kişiler de cezasını alacaktır elbet.

Tekrar yazıyorum :
Arkadaşalr ben arkadaşla görüştüm skype üzerinden
tc kimlik numarası bi yana komple kimliği alıp tc. nüfus idaresinden sorgulattım. ;
Kişinin konuda yazdığı yaşadığı yerler ve forumda dile getirdiği bilgiler doğru bu 1.
Şimdi burada bu adamı dolandırıcı olarak gösteren olay ney ben onu çözemedim. Biraz da çakırım olayı çözemiyorum yanlışım varsa düzeltin, bu adam kimi dolandırdı forumdan? yada yardım talep etti mi?

yaw arkadaşım raide 15 kişi filan vardı skypeden gelenler vardı isimlerini vermiyim burda sevgi saygı gören insanlar bile sonradan geldi .. herkesin senin için söyledği tek söz : YALANCIDIR engele gitsin :) yada salla gitsin :)
Hala aynı şeyleri geviliyorsun dostum ama o kafanın almadığı ve kesinlikle alamayacağı şeyler var genel olarak kaliten ortada ve senin gibi kişiler bu hayatta sadece ve sadece insanları böyle zan altında bırakmak olur aynı gökhan dumana yaptığın gibi aynı bana yalancı dediğin gibi yapacak bişey yok kapasite ve aile terbiyesi meselesi bunlar

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] bilgiler doğru mu degil mi diye mi istedim bilgisini? dolandırıcık nerden çıktı onu ben sana yazayım .. o konuyu açtıktan sonra neden multi üyelikle konuyu takip etti kim ne mesaj yazıyor diye? adam yardım istemek amaçlı yapmadım diyor ama skypeden yardım almış .. bu adam her konuda para ihtiyacım var bunu sattım şunu sattım borcum var şuyum var dedi .. bende diyorum ki bu adam bu bilgileri yardım almak için uydurdu yalan söyledi. ve bu yalanın karşılığıda dolaylı yoldan dolandırıcılıktır. bende bu tc den madiayatını ve gerçekten ailesi tarafından rededilip evden gidip gitmediğini kanitlicam dedim

tc kimlik numarası bi yana komple kimliği alıp tc. nüfus idaresinden sorgulattım. ;
Kişinin konuda yazdığı yaşadığı yerler ve forumda dile getirdiği bilgiler doğru bu 1.
Şimdi burada bu adamı dolandırıcı olarak gösteren olay ney ben onu çözemedim. Biraz da çakırım olayı çözemiyorum yanlışım varsa düzeltin, bu adam kimi dolandırdı forumdan? yada yardım talep etti mi?

usta ben sıradan bir bir üye olarak bu konunun kapatılmasını rica ediyorum adam http://www.ytpara.com/779483-post1.html bu linkdeki ilk açtıgı konuda ne yardım talep etmiş ne bişey yapmıs her zamanki gibi iyi veya kötü bir sürü yorum yazan olmus arkadas yalan söylemiş olsa bile ki ben sanmıyorum yalan oldugunuda genede yalan söylemiş olsa bile site içindeki mesajlarında yardım talep etmemiş bu adam yalancıysa en fazla konusmayı kesmesi lazım şikayetçi arkadasların adamın banlanması şikayet edilmesi biraz tuhaf sonucda konu dışına açılmış yardım talep edilmeyen sıradan bir konu

Bu arada bu konuyu baştan sona okunacak ve şu saçmalayan kişiler de cezasını alacaktır elbet.

Tekrar yazıyorum :
Hocam bu arkadaşı tanımam bilmem adam forumda ki konusunda içini döktü kimseden de yardım dilenmedi dolandırıcı diyorlar kimi dolandırmış nerde kanıt hocam kanıt olmadan ne zamandır ytparada böyle konular açılıyor

forumdan kimseyi dolandırmamış r10 dan banlanmış kanal satmış geri almış dediler diger konuda bende anlamadım dolandırılan varsa çıksın ortaya

hem forum dışı banlandıysa ytpara ne alaka bilgidim kadarıyla forum dışına müdahele yok

Hala aynı şeyleri geviliyorsun dostum ama o kafanın almadığı ve kesinlikle alamayacağı şeyler var genel olarak kaliten ortada ve senin gibi kişiler bu hayatta sadece ve sadece insanları böyle zan altında bırakmak olur aynı gökhan dumana yaptığın gibi aynı bana yalancı dediğin gibi yapacak bişey yok kapasite ve aile terbiyesi meselesi bunlar

Ben bunu pazartesi günü kanitlicam :) Tum forumun önünde benden özür diliyeeceksin. eger ki gökhan duman uckagitci degilse ben ikinizden özür dlicem :) gerci senin umrunda degildir böyle bir şey ama olsun :) mesajınıda screenledim

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:24 ----------

http://www.ytpara.com/konu-disi/60423-dailymotion-odeme-hakkinda.html
[MENTION=12749]tutunamayan[/MENTION] .. bu multi üye degil mi [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] :) ve onun dailymationla uğraştığını herkes biliyor ee bu kadar olmaz ki :) 2 gun once kazançlı dailymation ödemesi koymuş :)

şimdi benim de hayatımda öyle anlarım oldu ki forumda paylaştığım çok kişi oldu. Çoğu kardeşim ve abi dediğim insanlar bilir. Hala da deli gibi borcum var bunu samimi olduğum herkes bilir. Bu kişinin forumda bunu belirtmesinin bir mahsuru yok diye düşünüyorum.
Bu adama bizzat şahsi olarak yardımcı olan oldu mu?
Multi üyelik konusuna gelince, o konuda zaten ceza aldı kendisi devam edecektir. Çoğu kişinin yedekte üyeliği var zaten. Konu o değil. Bu adamın YTPARA.COM'da dolandırıcılık sahtekarlık yada maddi destek talebi oldu mu?

sanırım bu arkadas kımseyı dolandırdıgına dair birşey yok ortada ama [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] de hakli bende bukadar şey oldugunu bilsem bende şüphelenirdim [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] bence bilgileri huntelorda verin pazartesi gereken araştırmayı yapsın eğer dediklerini kanıtlayabilirse [MENTION=10438]GokhanDuman[/MENTION] a cezasını verirsiniz eğer kanıtlayamazsa [MENTION=14009]hunt[/MENTION]elord konuda verdiği 2bin liralık yardım sözünü tutar ve gokhandumanın gonlunu almıs olur
bu benim şahsi fikrim olması gerekende budur kanatimdeyim herkeze hayırlı aksamlar

kardeş hayır yapacak olan varsa yapar geçer sevabını alır, ha adamın buna ihtiyacı yoksa o onun karaktersizliğidir ne demişler iyilik yap denize at. neyse herşey netleşmeden cellatlar başlamış bu konuda infaza... umarım iyi olur sonu.

sanırım bu arkadas kımseyı dolandırdıgına dair birşey yok ortada ama [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] de hakli bende bukadar şey oldugunu bilsem bende şüphelenirdim [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] bence bilgileri huntelorda verin pazartesi gereken araştırmayı yapsın eğer dediklerini kanıtlayabilirse [MENTION=10438]GokhanDuman[/MENTION] a cezasını verirsiniz eğer kanıtlayamazsa [MENTION=14009]hunt[/MENTION]elord konuda verdiği 2bin liralık yardım sözünü tutar ve gokhandumanın gonlunu almıs olur
bu benim şahsi fikrim olması gerekende budur kanatimdeyim herkeze hayırlı aksamlar

gerek bile kalmiyacak :)

kazanç kanıtı . . :) kazanamıyorum diyor ya

Ben bunu pazartesi günü kanitlicam :) Tum forumun önünde benden özür diliyeeceksin. eger ki gökhan duman uckagitci degilse ben ikinizden özür dlicem :) gerci senin umrunda degildir böyle bir şey ama olsun :) mesajınıda screenledim

[MENTION=12749]tutunamayan[/MENTION] .. bu multi üye degil mi [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] :) ve onun dailymationla uğraştığını herkes biliyor ee bu kadar olmaz ki :) 2 gun once kazançlı dailymation ödemesi koymuş :)

Hocam yanlış anlama ama profosyonel veya dolandırıcılık yapmak amacıyla foruma gelen 10 tane bile üyelik açabilir ve kimse anlamaz..Haksız mıyım ?

Son düzenleme:

Bir zamanlar frm da yöneticiydim, bazı arkadaşlar hatırlar hala daha...

Şahsen şu durumda yönetici olsa idim, zan altında kalan kişiden kimlik bilgilerinin gelişi, 3. bir şahsın "BENİ DOLANDIRDI" diye bir şikayeti olmayışı ve adamın şu frm da 1 satır "BANA YARDIM EDİN" postunun bulunamaması nedeni ile bu herifin dolandırıcı olduğunu kanıtlayana kadar seni süresiz banlardım...

Ama değilim, şanslısın...

Hocam yanlış anlama ama profosyonel veya dolandırıcılık yapmak amacıyla foruma gelen 10 tane bile üyelik açabilir veya kimse anlamaz..Haksız mıyım ?

abim haklısın .. adam kazanamıyorum diyor ama multi üyelikle açtığı konuya bakar mısın? http://www.ytpara.com/konu-disi/60423-dailymotion-odeme-hakkinda.html gidip tutanamayanın mesjaını okuyun multu üye oldugu kesindir degilim diyorda mesajlarda aynı kişi oldugunu anlarsiniz zaten .. daha neyin kanitini koymaya calisiyim?

forumu pembe diziye çevirdiniz ya yazıklar olsun.nerde çokluk orda .. demişler.

Bir zamanlar frm da yöneticiydim, bazı arkadaşlar hatırlar hala daha...

Şahsen şu durumda yönetici olsa idim, zan altında kalan kişiden kimlik bilgilerinin gelişi, 3. bir şahsın "BENİ DOLANDIRDI" diye bir şikayeti olmayışı ve adamın şu frm da 1 satır "BANA YARDIM EDİN" postunun bulunamaması nedeni ile bu herifin dolandırıcı olduğunu kanıtlayana kadar seni süresiz banlardım...

Ama değilim, şanslısın...

tepkini anlıyorum senin iyi yüreginide zatne önceki konularından biliyorum ama suresiz ban t.c sini vermesiyle geri açılırdı.

http://www.ytpara.com/konu-disi/60423-dailymotion-odeme-hakkinda.html kazanamıyorum yardım istemiyorum vs vs ama adam multiye konuyu takip ediyor yani senin ve eranın iyi niyetliğine samimiyetimle söylüyorum hayranım

Ya abi yazıp yazıp siliyorum hani haklıysa günahını almıyım diye ama hunter şimdi değindi banlanmanın son anına kadar forumda o üyelikle aktif olmuş 2.49 1 hafta önce kazanç kanıtı koymuş o bu haa bu adam niye açmış bunu kendini forumda kazanamıyorum diye tanıtmış bi kere kendi hesabıyla ve belki kazandını en azından öyle bi imaj vermemek içinde olsa açmış diyelim multi yi ve orada kazandını paylaşma gereği duymuş büyük bi para olmaya bilir ama en azından Tv sini çamışırını sattırmaz adama

Soruyorum niye multi üyelik açtın arkadaş ?

@huntelord konuda verdiği 2bin liralık yardım sözünü tutar ve gokhandumanın gonlunu almıs olur

Kimin haklı olduğunu bilmiyoruz pazartesi öğreneceğiz arkadaşın dediğine göre de eğer gokhanduman haklıysa ve bunun sonucunda o 2000 lirayı alacaksa, ya da Hunterlord verdiği 2000 liradan sonra vicdanını rahatlatacaksa iki tarafa da pes derim. Hunterlord haklıysa zaten bu anlamda bir sıkıntı yok

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] çok düşüncesiz işler yapıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

% 100 aynı kişi olduğu belirlendimi şahsın diğer hesap ile? ip adresi birebir aynı mı? daha önceden varmı ip çakışması? İnternet cafeden bile girmiş olunabilir.

Bende konusunu gördüm arkadaşın ve üzülmüştüm durumu kötü diye.

Şimdi birisi bu arkadaşa maddi olarak yardım yaptı mı ? Çünkü ben kendisinin maddi bir şey talep ettiğini görmedim forumda. Bunun içinde bu şekilde suçlanması zan altında bırakılması hoş değil [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] , Eğer kişinin Anlattıklarının % 10u bile doğruysa ne denli kötü durumda olduğunu anlamalısın. Ve düşene bir tekmede sen atmış oluyorsun bu durumda. Ben şahsın dolandırıcı olduğuna inanmıyorum açıkcası.

Multi konusundada kesin net bir açıklama bekliyorum yönetimden. Ayrıca şahıs banlanmasaydı keşke kendi ağzından dinleseydik olan biteni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri