introyu kaldırın hocam olmamış.
Valla hiç sorma
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
introyu kaldırın hocam olmamış.
bence tuhaf hatta affınıza sığınırak söylüyorum malca ama güldüm yani sonuçtabaşarılar dilerim. İnternette bu tür şeyler popüler sonuçta... Allah gönlüne göre kazancını artırsın. Şu sert eleştirenleri forumda hiç anlayamadım birazcık yumuşak eleştirseler. son bir şey dua ve küfür birarada olmazsa iyi olur.
![]()
dambılları kaça aldın kardeşim.
bunu yapıcak kadar ne yaşadın ?
![]()
dambılları kaça aldın kardeşim.
video son zamanlarda gördügüm en saçma videolarda ilk 3e girerama ne gariptir ki bu kötü bişey degil zira nette asıl böyle saçma videolar tutuyor.intro bencede olmamış,ayrıca çocuklara yönelik şeyler yapman bencede daha uygun olur hocam.bu arada moviemaker yerine başka programlar dene istersen,güzelim videoları mahvediyor o.umarım emeginin karşılıgını alırsın.
Ben bu videoyu pitch shift yaparak çalacaktım yahu, sen zaten yapmışsın![]()
![]()
![]()
Ucuza Almıştır Herhalde))
Bir iki Eleştiride Ben Yapayım. Aşırı absürt Olmuş Çalışman. Keşke Annen ile Küfür'ü Bir Arada Kullanmasaydın. Ayriyetten O Dua Kısmıda Hiç Yakışık Kalmamış.. Yine de Bol Şanslar...
Açık konuşayım kardeş ben beğenmedim bence daha değişik bişeyler denemelisin. Bu ülkede gitmez bu videolar sana çok söverler sosyalmedyada heryerde incide paylaşır da.... geçerler vermiycem diyen kadın gibi olursun sonra aman dikkat et ona göre çek videolarını başarılar
ben başarısız buldum
172 görüntüleme
[Beğenen] 0 [Beğenmeyen] 11
ben böyle bir video çeksem babam eve almaz arkadaşlarım nasıl dalga geçerdirezil olurdum elaleme
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.