"Gol Geyit" Diş Macunları

bence tuhaf hatta affınıza sığınırak söylüyorum malca ama güldüm yani sonuçta :D başarılar dilerim. İnternette bu tür şeyler popüler sonuçta... Allah gönlüne göre kazancını artırsın. Şu sert eleştirenleri forumda hiç anlayamadım birazcık yumuşak eleştirseler. son bir şey dua ve küfür birarada olmazsa iyi olur.

Teşekkürler, küfürsüz ve argosuz yapmaya çalışacağım..

ot4XeE5.png

dambılları kaça aldın kardeşim.

Kırmızılar 5 kilo - 20 tl (ama sen 10-15 tl ye satıyorlar ondan al)

Siyahlar 1.5 kilo arkadaştan aldım bilmiyorum

;) anladın sen onu

Son düzenleme:
video son zamanlarda gördügüm en saçma videolarda ilk 3e girer :) ama ne gariptir ki bu kötü bişey degil zira nette asıl böyle saçma videolar tutuyor.intro bencede olmamış,ayrıca çocuklara yönelik şeyler yapman bencede daha uygun olur hocam.bu arada moviemaker yerine başka programlar dene istersen,güzelim videoları mahvediyor o.umarım emeginin karşılıgını alırsın.

Açık konuşayım kardeş ben beğenmedim bence daha değişik bişeyler denemelisin. Bu ülkede gitmez bu videolar sana çok söverler sosyalmedyada heryerde incide paylaşır da.... geçerler vermiycem diyen kadın gibi olursun sonra aman dikkat et ona göre çek videolarını başarılar

Ben bu videoyu pitch shift yaparak çalacaktım yahu, sen zaten yapmışsın :D :D :D

video son zamanlarda gördügüm en saçma videolarda ilk 3e girer :) ama ne gariptir ki bu kötü bişey degil zira nette asıl böyle saçma videolar tutuyor.intro bencede olmamış,ayrıca çocuklara yönelik şeyler yapman bencede daha uygun olur hocam.bu arada moviemaker yerine başka programlar dene istersen,güzelim videoları mahvediyor o.umarım emeginin karşılıgını alırsın.

Teşekkürler Cam Studio ya da adobenin programları var onları düşünüyorum ama onlar çok karışık öğrenmek lazım.. Mallık diz boyu ama millet bundan hoşlanıyor, tek başınıza gülmezsiniz ama ortamda izlerseniz konuşacak çok şeyiniz olur :) Tekrar teşekkürler

Ucuza Almıştır Herhalde :)))

Bir iki Eleştiride Ben Yapayım. Aşırı absürt Olmuş Çalışman. Keşke Annen ile Küfür'ü Bir Arada Kullanmasaydın. Ayriyetten O Dua Kısmıda Hiç Yakışık Kalmamış.. Yine de Bol Şanslar...

bir dahakine küfürsüz, argosuz yapmaya çalışacağım.. teşekkürler

Açık konuşayım kardeş ben beğenmedim bence daha değişik bişeyler denemelisin. Bu ülkede gitmez bu videolar sana çok söverler sosyalmedyada heryerde incide paylaşır da.... geçerler vermiycem diyen kadın gibi olursun sonra aman dikkat et ona göre çek videolarını başarılar

incinin capslerini bende beğeniyorum, yani benim haricimde başka birine zarar gelmeyecek şekilde istediklerini yapabilirler, anne babaya küfür ne bilim bu tür şeylere girmesinler yeter

ben böyle bir video çeksem babam eve almaz arkadaşlarım nasıl dalga geçerdi :D rezil olurdum elaleme

2. videoyu sabırsızlıkla bekliyorum

bu arada her meseja ayrı ayrı mesajda yanıt vermek yerine tek seferde alıntılasanız daha iyi olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri