Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz)

hocam süpersiniz valla da v2 yi bayağı merak ettim şimdi tarihte şuan 20.09.2013 olunca saati sorayım dedim :)

Kitap satın alındı.
ilgili bir arkadaş.
teşekkürler.

v2 ile birlikte mi aldın hocam ? bugün v2 nin dağıtımı olacaktıda :D
Beklemedeyiz !!!
Hayır sadece v1

v2 için arkadaşı bekliyorum. Onay noter onayı alındığı belirtildiği zaman mutlaka herkese dağıtım başlanacak ve konu başlığında değişimle birlikte mesaj olarak belirteceğim.

Hayır sadece v1

v2 için arkadaşı bekliyorum. Onay noter onayı alındığı belirtildiği zaman mutlaka herkese dağıtım başlanacak ve konu başlığında değişimle birlikte mesaj olarak belirteceğim.

Tamam hocam sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Kitap hacimce küçük olmasına karşılık tbm başlığı olsun, spamsız youtube kanalı açma başlığı olsun verilen parayı misliyle çıkaracak türden paylaşımlar var. V2'yi de sabırsızlıkla bekliyorum.

ben bu youtube işine girdim gireli hocam(De Te Fabula Narratur) gibisini görmedim kitaptaki bilgileri zaten alan herkez gördü biliyor ne olduğunu kitabı herkez övüyorda ben asıl hocama değinecem her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor hatta yeri geldiği zaman isterse saklayabileceği yani kitapta ne yazdımsa onları yap diyebileceği bilgileri bile sağolsun her seferinde söylüyor yardımcı oluyor burda herkezin önünde bir kere daha teşekkür ediyorum kendisine

Kitabı aldım ve genel olarak okudum. Çok güzel bilgiler mevcut. Özellikle atılan telifleri geri çevirme olayı müthiş birşey. 1 kitap içindeki bilgiler bunlar diğer 3 kitabı da sabırsızlıkla bekliyorum.

21 oldu :p :)

Cevap: Gold E-Book v1Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz (v2 Pazartesi Teslim))

eee son durum nedir? ne zaman alıyoruz kitapçığı

Cevap: Gold E-Book v1Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz (v2 Pazartesi Teslim))

Kitap hacimce küçük olmasına karşılık tbm başlığı olsun, spamsız youtube kanalı açma başlığı olsun verilen parayı misliyle çıkaracak türden paylaşımlar var. V2'yi de sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkürler. Bol kazançlar :)

ben bu youtube işine girdim gireli hocam(De Te Fabula Narratur) gibisini görmedim kitaptaki bilgileri zaten alan herkez gördü biliyor ne olduğunu kitabı herkez övüyorda ben asıl hocama değinecem her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor hatta yeri geldiği zaman isterse saklayabileceği yani kitapta ne yazdımsa onları yap diyebileceği bilgileri bile sağolsun her seferinde söylüyor yardımcı oluyor burda herkezin önünde bir kere daha teşekkür ediyorum kendisine
Çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. Zaman el verdikçe yetişmeye çalışıyorum :)

Kitabı aldım ve genel olarak okudum. Çok güzel bilgiler mevcut. Özellikle atılan telifleri geri çevirme olayı müthiş birşey. 1 kitap içindeki bilgiler bunlar diğer 3 kitabı da sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben teşekkür ederim, bol kazançlar.

Merakla bekliyoruz :)

eee son durum nedir? ne zaman alıyoruz kitapçığı

Noter onayı cumartesi-pazar olmadığı için pazartesi gününe teslimatı yapılacak. Konu başlığında belirttim. Diğerini v3 serisini 2 gün önce teslim edeceğiz inşallah :)

Üstadım kitaptaki video özgünleştirme methoduna hayran kaldım doğrusu. Videomu google da arattığımda 1.sıra youtube da 2.sırada çıkıyor. Hala inanamıyorum.

Hocam bende kitabı aldım ancak kullanamadım o methodu p.m ile bana örnek vererek anlatabilirmisiniz lütfen? Muhammet hocam yoğunluktan dolayı cevap yazamayabilir...

yapcak bişey yok pazartesiye kaldı

Yalnızca TBM sayfa TO oranı arttırmayla ilgili bilgiyle kitabın verdiğim paranın katını çıkardım adsenseden herkeze tavsiye ederim.

benim To oranı filan %3.00 lerde iyi mi kötümü bilmiyorum ama TBM 5 ile 8 arasında can sıkıcı

Yalnızca TBM sayfa TO oranı arttırmayla ilgili bilgiyle kitabın verdiğim paranın katını çıkardım adsenseden herkeze tavsiye ederim.
Sevindim sizin adınıza. Allah daha çok kazanç sağlamak nasip etsin.

benim To oranı filan %3.00 lerde iyi mi kötümü bilmiyorum ama TBM 5 ile 8 arasında can sıkıcı

Sayfa to çok düşük. TBM içeriğinizi bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat yarın v2 de full kategoriden bulup yükleyeceğinşz videolar ile TBM 0.15-.0.20 lere rahat gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri