Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkür ederim ve bol kazançlar. Sorularınızı Skype'tan değil diğer yerden alabilirsem sevinirim.8-9 gün öcne aldim kitabi. cok cok yararli bilgiler mevcut. gunluk $8 $9 kazanmaya basladim bile
Evet azizim. Bu yüzden kanallar çok sorun oluşturmuyorsa silmeyin.hocam v4 te alt kanalların para kazanma özelliğinin açılması anlatılacak mı
Evet azizim. Bu yüzden kanallar çok sorun oluşturmuyorsa silmeyin.
Geçmiş olsun. Su varsa 1 bardak içiver sana zahmet.hay Allah muslera hocanın canlı anlatımını izledim youtube dan para kazanması kapatılan kanalları sil dedi ben de en iyi kanalımı beş dk önce sildim aah ah..
Son taktikleri paylaşıyorum. Malum son kitap ve akıllarda güzel iz bıraksınv4 için çok bekler miyiz hocam
Ödeme alındı, kitaplar teslim edildi. Bol kazançlar azizimhocam ısbank yada mıslı gonderırsenız kıtabı almak ıstıyorum
Ödeme alındı, kitaplar teslim edildi. Bol kazançlar azizim![]()
Rica ederim. Geldiğiniz zaman offlinede olsam Skype'dan yazınTesekkur ederim ilgi ve alakaniz icin. Ozelden sordugum sorumu da musait oldugunuz bir zamanda yanitlarsaniz memnun olurum. Saygilarimla
Bilgiler gönderildi.Hocam bilgileri pm alayim bu aksam satin alacagim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.