Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahh arkadasım aahh.tüm kanallarımı sildim ben yaw neredeydin sen yaww

Buradaydım :D:p

Çok mantıklı. Biraz daha fikir üretebiliriz bu konuda.

Hocam v4 de
Alt veya ana kanalın para kazanma özelliğini yeniden getirme (Gold E-Book v4 (1 Ocak 2014))

bu konunuz olacak.Ben ve bir çok kişi sırf bu sebepten dolayı kitabınız alacaktır diye düşünüyorum.

Sorum şu, alt kanalın para kazanmasını açtığımızda içerisinde videolar duruyo mu yoksa videolar silinmiş mi oluyor ?

Ana kanalı G+ yöntemi ile açtığımızda videolar olduğu duruyor, alt kanaldada bu böyle mi ?

Hocam v4 de
Alt veya ana kanalın para kazanma özelliğini yeniden getirme (Gold E-Book v4 (1 Ocak 2014))

bu konunuz olacak.Ben ve bir çok kişi sırf bu sebepten dolayı kitabınız alacaktır diye düşünüyorum.

Sorum şu, alt kanalın para kazanmasını açtığımızda içerisinde videolar duruyo mu yoksa videolar silinmiş mi oluyor ?

Ana kanalı G+ yöntemi ile açtığımızda videolar olduğu duruyor, alt kanaldada bu böyle mi ?
Kanalı silme vb. durum olmadığı için videoların hepsi sorunsuz şekilde duruyor.

yanlış anlamadıysam 40tl ye şu ana kadar çıkan kitapları alıyoruz ve v4 çıktıgında onuda ücretsiz alıyoruz.dogru anladıysam paypal adresi alabilirmiyim :)

yanlış anlamadıysam 40tl ye şu ana kadar çıkan kitapları alıyoruz ve v4 çıktıgında onuda ücretsiz alıyoruz.dogru anladıysam paypal adresi alabilirmiyim :)

geçen sefer adamın uçukluğundan sana yanlış bilgi vermiştim ama bu adam öyle değil :D ilkini alana serinin tamamı ücretsiz dedi konuyu açan çok kez. :D :rolleyes:

geçen sefer adamın uçukluğundan sana yanlış bilgi vermiştim ama bu adam öyle değil :D ilkini alana serinin tamamı ücretsiz dedi konuyu açan çok kez. :D :rolleyes:

konuyu daha önce okumuştum,bu kısma dikkat etmedigim için aklımda kalmamış.daha önce konuyu okuyup almaya karar verdigim için şimdi konunun ilk mesajına dahi bakmadan mesaj yazmıştım ama şimdi sen söyleyince baktım ve ilk mesajda belirtilmiş oldugunu gördüm :p

v4 yılbaşından sonra cıkşın . yotube günçellemeleride kaplasın :)

1 saatten fazla oldu cevap verecekmisin ?????????
Kitabı satın alıyorsun! Beni değil. 1 saat değil 10 saat yine bekleyeceksin. 150 küsür kişi almış durumda herkese saniye saniye yetişemem!!! 1 yardım istiyorsun zaten 50 mesaj atıyorsun. Zaman senin mesajını okumak ile geçiyor!!!

Evet doğrudur. PayPal adresimi gönderiyorum.

v4 yılbaşından sonra cıkşın . yotube günçellemeleride kaplasın :)
Amaç bu fakat herkes ısrarla yılbaşı öncesi diyor hatta bencillikle itham ediliyorum :) Çok ilginç bir durum.

pmden mi atıyorsun download linkini yoksa mail adresi filan mı gerekiyor bilmedigim için ödeme yapıp,sadece ödeme bilgilerini pm ile attım hocam :)

Nasil Guzel alt kanllar var parasi kapatilan 6 k aboenli falan ALLAH dan silmemisin ) v4 cikacagi icime dolmus )) hayirli olsun

Kitabı satın alıyorsun! Beni değil. 1 saat değil 10 saat yine bekleyeceksin. 150 küsür kişi almış durumda herkese saniye saniye yetişemem!!! 1 yardım istiyorsun zaten 50 mesaj atıyorsun. Zaman senin mesajını okumak ile geçiyor!!!

Evet doğrudur. PayPal adresimi gönderiyorum.

Amaç bu fakat herkes ısrarla yılbaşı öncesi diyor hatta bencillikle itham ediliyorum :) Çok ilginç bir durum.

mantıklısı yılbaşından sonra. ne gelicek ne değişecek uygulamada görmeden önce bi kitab çıkarmak kitabın basılmadan toplatılmak/(yasaklanmak) gibi bişey :)
arkadaşlar bu durumuda göz önüne alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri