D
Dean
Guest
EEEE çıkmıyormu v4 kanallarım para kazanmaya kapatıldı bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EEEE çıkmıyormu v4 kanallarım para kazanmaya kapatıldı bekliyorum
hepimiz bekliyoruz dostum ayrıca muhammed usta ytparadan kendine ait forum açtığı için banlandı ve yeni ebooku da orada paylaşacak seriyi aldıysan kendi forumunda beklemeni öneririm.
hepimiz bekliyoruz dostum ayrıca muhammed usta ytparadan kendine ait forum açtığı için banlandı ve yeni ebooku da orada paylaşacak seriyi aldıysan kendi forumunda beklemeni öneririm.
Bilmedigin herseye burnunu sokma.Birakda Benle Muhammedin arasinda kalsin bazi seyler.Sen kendi islerine bak.
En küçük şeyde banlıyorsun bu hiç hoş değil. Vds ücreti ödedim adamlarla kendi profilim üzerinden iletişime geçiyordum şimdi mesajını göremeyeceğim. Bir daha ikiniz hakkında yorum yapmayacağıma emin olabilirsin. Banımı kaldırırsan sevinirim.
Malesef bilip bilmeden benle baska birisi arasindaki bir duruma avukatlik yapmaya kalkarsa birisi banlarim.Neden kendi isimiz gucumuz dururken baska kisilerin baska kisiler ile arasindaki sorunlara mudahale ederiz bilmiyorum.Bu uyeligini banliyorum.Digerinden girip kendi islerinle ilgilenebilirsin.En küçük şeyde banlıyorsun bu hiç hoş değil. Vds ücreti ödedim adamlarla kendi profilim üzerinden iletişime geçiyordum şimdi mesajını göremeyeceğim. Bir daha ikiniz hakkında yorum yapmayacağıma emin olabilirsin. Banımı kaldırırsan sevinirim.
Ya versene gerekli cevap neymis bide biz bilelim.Kufurmu ederdin, Avukatlikmi yapardin ne cevabiymis merak ettim.Muhammedle aran iyi olabilir,is yapmis olabilirsin ne olursan ol seni ilgilendirmez onla benim aramdaki olay.Sana aciklama kimse yapmak zorunda degil.Lutfen isine bak konuyu alevlendirecek yazilardan kacin.Begenmiyorsan yukarda cikis tusu var basar cikarsin.gerekli cevabı çok iyi verirdim fakat detaya girip yeniden banlanmak istemiyorum, banımı kaldırdığın için teşekkür ederim
Ya versene gerekli cevap neymis bide biz bilelim.Kufurmu ederdin, Avukatlikmi yapardin ne cevabiymis merak ettim.Muhammedle aran iyi olabilir,is yapmis olabilirsin ne olursan ol seni ilgilendirmez onla benim aramdaki olay.Sana aciklama kimse yapmak zorunda degil.Lutfen isine bak konuyu alevlendirecek yazilardan kacin.Begenmiyorsan yukarda cikis tusu var basar cikarsin.
Hayir banini kaldirdim zaten geri isi gucu varmis engel olmak istemem.Ama her ise karismamasi lazim.Abi bence konu kilitlensin. Sonuçta kişi banlanmış ve yazılanlara cevap veremiyor.
Hayir banini kaldirdim zaten geri isi gucu varmis engel olmak istemem.Ama her ise karismamasi lazim.
Muhammed dun benden ozur diledi kusurabakma dedi ve Muhammedle yine konusuyoruz yine bir aradayiz.Muhammedinin banida kaldirildi zaten.Baskasini niye ilgilendiriyor anlamadim.
Geldim,
Herkese iyi seneler ve Mekke'nin fethinin yıldönümü için bazı yerlerde görevliydim. Yeni eve geldim. Bu gece 23:00 gibi v4 ün dağıtımını Skype vb. ile yapacağım.
Serkan Abi ile aramızda herhangi bir problem yok. Herkes tartışabiliyor. Konuyu uzatmayalım lütfen.
Geldim,
Herkese iyi seneler ve Mekke'nin fethinin yıldönümü için bazı yerlerde görevliydim. Yeni eve geldim. Bu gece 23:00 gibi v4 ün dağıtımını Skype vb. ile yapacağım.
Serkan Abi ile aramızda herhangi bir problem yok. Herkes tartışabiliyor. Konuyu uzatmayalım lütfen.
Herkesin yok ama sadece iletişim aracı olarak Skype da kullanmıyorum. Her şekilde iletişim kurulurdaha önceki serileri aldıgım yerden alamayacakmıyız hocam v4ü?sen bende ekli degilsin diye biliyorum mesela,tüm müşterilerin skype varmı sende![]()
Herkesin yok ama sadece iletişim aracı olarak Skype da kullanmıyorum. Her şekilde iletişim kurulur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.