Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatımda ilk kez bir kitap almak almamak arasında kalmıştım çünkü çok iyi vaadler vardı giriş yazısında..normalde okuyup araştırıp sorup deneyip öğrenme amacında biri olduğum halde ciddi ciddi almayı düşünmüştüm yani ,
şu gördüğüm tablodan sonra asla kimseden kitap mitap almam
Şunu da söyliyim muslera abi kral adamsın , asıl bilginlik kendini küçük görmeden daha öğrencek çok şey olduğunu bilmek .

Herkes bir rütbe sevdalısı, kimsenin işini yaptığı, paylaşım yaptığı yok. Yetkili kimse bence moderatör Serkan abi'nin yazdığı mesaj dışında satış konusunu ilgilendirmeyen mesajları silip konuyu kapatmalı, ardından başka bir karar alırsa yönetim paylaşır zaten. Satış başlığı altında konuşulacak şeyler değil bunlar, isteyen şikayet et butonunu kullanır ya da Şikayetim Var - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu bu başlıktan açar şikayetini bildirir bence tartışılması gereken bir durum varsa. Satış başlığını bozmaya gerek yok ne olursa olsun konu.

Arkadas bir konuyu inceleyeyim bitireyim digerine geceyim diyorum,digerien gectigimde onunla ugrasirken bitirdigim ilgilendigim konu gene olmayacak sekilde devam ediyor.Yani bi zaman verinde genis genis okuyalim geregini yapalim insanin 2 elini bi pabuca sokmayin.

Konu incelenip gerekli duzenlemeler ve karar cikana kadar kitleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri