Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

hocam bende almak istiyorum, fakat sistemi anlayamadım. kitabı aldıktan sonra mı skype de görüşme yapılıyor. Ya da şuan kitabı almak istesem hala otuz liramı fiyatı.

hocam bende almak istiyorum, fakat sistemi anlayamadım. kitabı aldıktan sonra mı skype de görüşme yapılıyor. Ya da şuan kitabı almak istesem hala otuz liramı fiyatı.
Önsipariş verenler 8 Eylül'de kitabı alıyor 30 TL ye
8 Eylül'den sonra 50 TL ye alabilirsiniz.

Önsipariş veren arkadaşlara zamanım el verdikçe kitabın 1 başlığını uygulamalı anlatıyorum. Çünkü böyle gerekiyor.

ön bilgi alındı arkadaştan
gerçekten tek bi başlığı anlattı mükemmel bir taktik
kitabın başlığına yakışır bir bilgiydi :)

ileride düşünülebilir

Konuyu doğru düzgün okumadan ön siparişi verdim bile, çünkü kendisine ve emek emek hazırlamış olduğu kitaba güvencimiz sonsuz. Neticesinde kitabın fiyatınıda gayet uygun gördüm. Sanırım herkes yararlansın diye bu fiyata çekmiş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. ön Sipariş verildi .. Beklemedeyim . Saygılar

Kitaptan önce ön görüşme yapıldı, ilginç bir taktik.

Önsipariş verenler 8 Eylül'de kitabı alıyor 30 TL ye
8 Eylül'den sonra 50 TL ye alabilirsiniz.

Önsipariş veren arkadaşlara zamanım el verdikçe kitabın 1 başlığını uygulamalı anlatıyorum. Çünkü böyle gerekiyor.

görüşme yapabilir miyiz müsaitseniz?

Arkadaşlar eklemeyen varsa profilimden Skype eklesin. Alan herkes ile uygulamalı görüşmem gerekiyor. Beklemede kalanlar ise gece 12 ye kadar devam ediyorum uygulamalara.

Merhabalar bende sonunda ytpara ailesine katıldım ön siparişe benide eklersen sevinirim.

hocam online olmanı bekliyorum.

Takip mesajım bulunsun

dün konuştuk bugün online ders vericektiniz beklemekdeyim halen.. yarında ben yoğunum geceye kadar...

Özel nedenlerimden dolayı giremedim bugün. Düğün vardı ve gün boyu onunla ilgilendim. Herkes ile olabildiğince görüşme yapılacak. Gün verdiniz gelmediniz, sizi bekliyorum vb. mesajları yazmayın arkadaşlar. Müsait olunca herkese ulaşmaya çalışıyorum zaten.

Özel nedenlerimden dolayı giremedim bugün. Düğün vardı ve gün boyu onunla ilgilendim. Herkes ile olabildiğince görüşme yapılacak. Gün verdiniz gelmediniz, sizi bekliyorum vb. mesajları yazmayın arkadaşlar. Müsait olunca herkese ulaşmaya çalışıyorum zaten.

tmm skypedayim şuan. yarın tüm gün yokum saadece gece varım. zaaten öbürgünde kitab cıkıcak. kitabı aldıkdan sonrada gösteriliyorsa olur sıkıntı yok.

Hocam bana pm attınız sanırım ama PM yi okuyamıyorum, mesaj sayım yetersiz diye sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri