Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

Ön sipariş ile almak istiyorum. Hesap bilgilerinizi gönderebilir misiniz ?

Arkadaşlar yakınımın düğünü var ve bu yüzden ilgilenemiyorum Skype üzerinden görüşmelere.

Fakat kitap tamamen bitti. Yarın gece 22:00 den sonra dağıtımlar yapılacak.

Ve ayrıca; görüşme yapamadığımız arkadaşlar ile kitaptan sonrada görüşmeler yapılacak. Bahsi geçen konu; kitapta detaylı olarak yazdığımız bir kısımı uygulamalı yaptırıyoruz ve bu da zaten basit 2-3 dakikalık bir işlem. Benimle görüşmediniz diye bir sıkıntı olmasın.

Kitap zaten Gold Book ve sorunsuz şekilde elinize yarın 22:00 den sonra geçecek. Sağdıcım ve koşuşturmadan yoruluyorum.

hocam bu aksam alsaydik keşke.

Re: Gold Book (Ön Sipariş)

Hocam ön sipariş için yer kaldıysa ödeme bilgilerini alabilirmiyim.

Özel mesaj atmıştım ama gözden kaçmış olabilir, ön sipariş için ödeme yapmıştım ancak vazgeçmek zorunda kaldım. Lütfen kitabı gönderme. misli.com numaramı yazdım özel mesajda, gerekirse tekrar iletirim.

İyi çalışmalar ve bol kazançlar herkese.

ön siparişe eklermisin hocam

İnsanlar birbirine karşı daha anlayışlı olmalı. Çalıştığınız kişinin profesyonelliğine güvenmiyorsanız çalışmayınız. Eğer profesyonelliğine güveniyorsanız o halde bırakın işini yapsın, başında durup stres yaratmaya sıkıntı vermeye gerek yok. Zihniyetimizi geliştirmeli ve insanlara karşı "karşılıklı anlayış ve sağduyu" çerçevesinde hukuk kurmalı ve bu hukuk kapsamında iş yapmalıyız.

hocam kitaplar ne zaman verilecek, ödeme geçekleşti.

Kitaplar akşam 22:00 den sonra dağıtıma geçilecek arkadaşlar. Bir sıkıntı yok. Gece online olamayanlar yarın öğlene kadar teslim alır. Kitaptaki bilgiler ile zaman kaybı yaşamayacaksınız zaten.

hocam birde skype'den söyleyecekleriniz vardı. o konuda bilgi aktarımını ne zaman gerçekleştireceğiz. iyi çalışmalar.

Kitaplar akşam 22:00 den sonra dağıtıma geçilecek arkadaşlar. Bir sıkıntı yok. Gece online olamayanlar yarın öğlene kadar teslim alır. Kitaptaki bilgiler ile zaman kaybı yaşamayacaksınız zaten.

mail adresimi pm olarak attım kardeşim.

skype da mı ???? saat 22:02 alan varmı kitabı :)

bekliyoruz hareketlilik yok henüz.

arkadaşlar kitap alındı mı? Bana pm gelmedi daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri