Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmediğiniz programları PC'nizde açık tutmayın.
Vds olsaydı iyiydi.
Evde çalıştırılmaz, başına ne gelir bilinmez, pc'yi kasar.
Sözleşmede vds yasak yazmışlar tamam da programı vds üzerinde çalıştırdığımızı nasıl anlayacaklar acaba ? Bu ödemeye sıkıntı çıkarmak için bir bahane maddesi olmasın sakın
Sistem gerçekten işlerse vds tespiti de yapamıyorlar ise bir paypala 8 mail eklenerek 8 düşük vds ile aylık bin liraya yakın para tek paypala gelir ve bir kaç paypal ile aylık hatırı sayılır para kazanılabilir.
Denemekten bi şey kaybetmem. Ref linkten üye oldum.
Deneyeceğim bakalım ödeme alırsam eklerim inşaALLAH konuya![]()
Hocam program ortalama 4 saat çalişması lazım günde pending status'dayken pek bişey kazanamazsınız ama 7 ve 10 gün sabredin sonra günde 2$ 1,5$ indirin cebesistem bazen kafayi yiyor ben çok yaşadim sonra düzeliyor
![]()
aylık kazanç 45$ gelen elektrik faturası 450$ dolar olmasıngelen fatura ne kadar ?
Bence aylık 45$ bence gayet çok iyi bir ek gelir![]()
Bir ben bulamadim o 2 3 videoyuHocam 45 dolar paramı:S bir kanal açıp içine 2,3 video atsam zaten bir ayda 100 dolar verir en az![]()
Kardeş bende şu zamana kadar $0.06 oldu hala beklemede hesabım bakalım neler olacak bekliyorum
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.