Google Çeviri Artık Mükemmel Çeviriyor!

Vietnamca olsa nolur olmasa ne olur hocam
Öğrenme hevesi çabası hiç yok bizimkilerde.
Türkçe anlatıyorsun, temala bağlanda göster diyorlar

Vietnamlıların anlattığı 2015 ten kalma geçerliliğini yitirmiş yöntemler,
Adam sana gelipte full hd engel geçmeyi mi gösterecek
Paylaştıkları ffmpeg programları kodları ortada, onalarla yapılan ama kendi programlarımızla yapamadığımız ne var ki

Aynen hocam haklısın. Bitane arkadaşım var kendisi grefiker bilgisayara felan yabancı değil yani 2014 den beridirde youtube içindeyiz bereber.

Geceli gündüzlü araştırma yapıyorum, işi kolaylaştırıyorum al bu böyle olacak bunu böyle yapacan diyorum. Adam ertesi gün bana soruyor hacııı eee buu nasıl oluyordu helebir yardım etsene :D gülenmi ağlanmı. dediğin gibi bazılarına Türkçe de anlatsan boş.

Ama ben araştırmayı severim vietnamca bilmediğimizden google gibi çeviri sitelerinden işimizi görüyoruz oda tarzanca ceviriyor anlatsalarda anlamıyorsun. O yüzden %80 de olsa anlaşılır bişey olsa çok iyi olacak benim açımdan.

çok harika bir haber uzun bir kitap metini denedim ufak tefek yanılmalar ile çok iyi bir sonuç verdi.

sizce nasıl :D

njPmG0.png

gençler, bu daha bişey değil, siz 30 40 yıl sonrasını düşünün birde, yapay zeka tüm heryere hakim olacak, hepimizin evinde robotlar olacak, temizlik işlerimizi yapacak, inşaatlarda falan ağır işlerde hep robotlar çalışıcak :)

gençler, bu daha bişey değil, siz 30 40 yıl sonrasını düşünün birde, yapay zeka tüm heryere hakim olacak, hepimizin evinde robotlar olacak, temizlik işlerimizi yapacak, inşaatlarda falan ağır işlerde hep robotlar çalışıcak :)
Senin niyetin spamıda onlara yaptırmak galiba :D

Gerçekten harika olmuş. Bu özelliğin geldiğini bilmiyordum ama 2-3 gündür farkedilir derecede güzel çevirdiğini hissediyordum :D

ağzım açık kaldı ya bi anda %1000 kalite artışı var resmen . ingilizcem fena da değil gerçi ama niyeyse çok sevindim lan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri