Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Yok hocam web sitesi için mesela plaka kelimesini deniyorum çıkamadım.

Bende denedim olmadı :D Mesela araba kelimesinde çıkmak istiyorum.

Word başlığına araba

Word için de ilk kelime yine araba ve altına birkaç kelime ve yazı yazdım.

drive de açıklamaya araba yazdım.

Yanlış yaptığım bişey var mı?

Güzel paylaşım teşekkürler hocam . [MENTION=26860]Drop[/MENTION]

Fakat şu "platin üyelere yada silver üyelere paylaşılsaydı böyle olmazdı" , ondan sonra neden herkeze açık paylaşılmıyor alın görün işte tarzında düşünceleri gördüm ve bu konuda bir şey söylemek istiyorum.

Açılan konunun , anlatılan bir yöntemin , yayınlanan bir videonun , verilen bir bilginin ücretli üyeliklere açıldığı zaman bir garantisimi oluyor ? Sonuçta adam 5 dolar verir aylık ordaki bilgiyi alır yine istediği gibi karaktersizliği yapabilir.

Forum para kazanmasın demiyorum ama bu şekilde bir politika izlenerek forum üyelerini ücretli üyelik almaya zorunluymuş gibi hissettirmeyi hiç etik bulmuyorum.

Zamanında herkez forum genele kapatılsın gerekirse aylık bir rakam ödemeye hazır olduğunu söylediler.

Velhasılkelam rahatsızlığımı dile getirmek istedim sadece :) Kimse bunu bir hakaret , bir isyan yada tartışma ortamı oluşması için söylendiğini düşünmesin.

Bende denedim olmadı :D Mesela araba kelimesinde çıkmak istiyorum.

Word başlığına araba

Word için de ilk kelime yine araba ve altına birkaç kelime ve yazı yazdım.

drive de açıklamaya araba yazdım.

Yanlış yaptığım bişey var mı?

Aynen yada biz yanlış bir şeyler yapıyoruz

Hocam rekabeti abartı olan kelimelerde çıkma diye bir durum söz konusu değil bence. Eğer böyle birşey olsa çoktan farkına varılırdı diye düşünüyorum. Ama rekabeti orta ve alt düzeyde olan kelimelerde işe yaradığını bizzat deneyerek gördüm.

Hocam rekabeti abartı olan kelimelerde çıkma diye bir durum söz konusu değil bence. Eğer böyle birşey olsa çoktan farkına varılırdı diye düşünüyorum. Ama rekabeti orta ve alt düzeyde olan kelimelerde işe yaradığını bizzat deneyerek gördüm.

mesela konuyu paylaşan arkadaş, haberleri ekliyor çıkıyor.Haber başlığı olarak eklediği için çok fazla rekabet yoktur ve de yeni haber olduğu için ilk sıraya çıkıyordur.

Ama haberler yerine En güncel haberler olarak eklese rekebatten dolayı çıkmıyor heralde !

Sizce :D

mesela konuyu paylaşan arkadaş, haberleri ekliyor çıkıyor.Haber başlığı olarak eklediği için çok fazla rekabet yoktur ve de yeni haber olduğu için ilk sıraya çıkıyordur.

Ama haberler yerine En güncel haberler olarak eklese rekebatten dolayı çıkmıyor heralde !

Sizce :D

yani hocam mantıken düşününce araba gibi rekabetli kelimelere bu yöntemle çıkılsaydı kaos oluşmuştu şuan :) Ama rekabeti yüksek olmayan kelimeler için birebir şuan için.

arkadaşlar yapmayın rakabetli kelimelerde tabi çıkmaz biraz mantıklı olun :)

Elinize sağlık gerçekten güzel paylaşım.
Birşey eklemek istiyorum, bu konu daha önce yabancı forumlarda kısmen paylaşıldı. Ancak araba, cartoon, haber gibi keywordlerde en tepeye yerleşemezsiniz. Videoda da gördüğünüz üzere çok fazla rekabetin olmadığı kalıplarda işe yarar. Örnek veriyorum bu taktik;

"Erzurumspor - Göztepe maçı hangi gün oynanacak?"
diye bir eklemede işe yarayabilir.

Ancak;
"Best Action Movies 2016"
işe yaramaz.

Yanlış anlaşılmasın arkadaşın emeğine büyük saygı gösteriyorum. Blog bazında biraz zaman alsada olumlu sonuçlar alacaksınızdır. En azından backlink alıyorsunuz ve bu seo çalışması için özellikle önemli konularınızda çok fazla hit getirir. Fakat youtube ve global keywordler için efektif olmayacaktır.

Konu sahibi arkadaşa emeği için tekrar teşekkür ederim

Son Adsense kesinleşme ya da ödeme gününde belki bu kadar online kişi olmamıştır bir konuda :D

image.png

Büyük anahtar kelimelerde bu yöntemle çıkamazsınız. Örneğin Halı Yıkama kelimesinde çıkamazsınız ilk sayfada. Ama derseniz ki ben "Halı Yıkama" aramasında çıkmıcam "İstanbul Kadıköy Tertemiz, Mis gibi Halı Yıkama" aramasında çıkarsınız.

Yüksek arama hacimlerinde çıkamaz.Ya da video sonuçlarında ilk sayfaya çıkması çok zor.Diğer yandan günlük news haberlerini takip edip ekleseniz hepsinde ilk sayfada çıkar.İyi de hit gelir.Burda otoriter bir site yapmıyoruz.Hızlı ve etkili trafik çekmekten bahsediyoruz.

Yüksek arama hacimlerinde çıkamaz.Ya da video sonuçlarında ilk sayfaya çıkması çok zor.Diğer yandan günlük news haberlerini takip edip ekleseniz hepsinde ilk sayfada çıkar.İyi de hit gelir.Burda otoriter bir site yapmıyoruz.Hızlı ve etkili trafik çekmekten bahsediyoruz.

Hocam videoda görünen yer neresi acaba google search dediğiniz. link verirmisiniz :S dosya ekleyemedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri