Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Google'a mail olarakta gönderin 3-5 farklı yere upload etmek yetmez arkadaşlar..

Googlede mail atalım bence tam olsun. Youtubeye falan yüklemeyen abi ya. Gidin başka video sitelerini yükleyin olmadı paylaşımları aramızda yapalım güvenilir kişilere :) Adamlar patlıyor işte flagla.

Google'a mail olarakta gönderin 3-5 farklı yere upload etmek yetmez arkadaşlar..

Video elimizde olduktan sonra gerisi önemli değil kardeşim. Onlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın video bizde sıkıntı değil youtube olmazsa başka yere atarız :)

Eğer mail istiyorsanız maillerinizi özelden gönderin atayım :)

Anlamadığım tek yer neden 1 gün önce yazıyordu google da.

Video elimizde olduktan sonra gerisi önemli değil kardeşim. Onlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın video bizde sıkıntı değil youtube olmazsa başka yere atarız :)

Eğer mail istiyorsanız maillerinizi özelden gönderin atayım :)

Hocam beni tamamen yanlış anlamışsınız ; video elinizde olsun sağda solda afişe olmasın , henüz izlemedim videoyu ama avantaj sağlayan bir durumsa şikayet alır bir şekilde önlemi alınır sizde elinizde video ile kalırsınız.

Ben de videoyu bulamayınca merak ettim ve bir arkadaştan pm göndermesini rica ettim ve diğer sitelerde paylaşılmamasını istedim çünkü dediğim gibi ben de öğrenmeliyim bunu diye her yerde yayınlanlatırsam yöntem fixlenir bir anlamı kalmaz. Konuyu kaçırmasaydım görürdüm kaçırdıysam birisinin bana güvenip pm atmasını beklerim rica edip olmadı yapacak bir şey yok zamanında konuyu gören kazansın yöntemle derim. Her yöntemin sonrasında fixlenmesiyle ekmeğinden olan bir çok kişi oldu bu işte ama hala değişen bir şey yok döngü devam ediyor.

hocam bu yöntem kalıcı olmadığı sürece işe yaramayacaktır googlede en fazla 1,2 güb durur ön sırada sonrasında kaybolur gider.

ben yapamadım birisi t w ile bağlanıp göstere bilir mi hayrına ?

adamın paylaştığı yardım konusuna bile flag vb atmaya çalışan veya atanlar varsa bu forumda yazıklar olsun beter olsunlar yedikleri boğazlarında klasınlar böle kansızların....o kadar yani

Hocam beni tamamen yanlış anlamışsınız ; video elinizde olsun sağda solda afişe olmasın , henüz izlemedim videoyu ama avantaj sağlayan bir durumsa şikayet alır bir şekilde önlemi alınır sizde elinizde video ile kalırsınız.

Ben de videoyu bulamayınca merak ettim ve bir arkadaştan pm göndermesini rica ettim ve diğer sitelerde paylaşılmamasını istedim çünkü dediğim gibi ben de öğrenmeliyim bunu diye her yerde yayınlanlatırsam yöntem fixlenir bir anlamı kalmaz. Konuyu kaçırmasaydım görürdüm kaçırdıysam birisinin bana güvenip pm atmasını beklerim rica edip olmadı yapacak bir şey yok zamanında konuyu gören kazansın yöntemle derim. Her yöntemin sonrasında fixlenmesiyle ekmeğinden olan bir çok kişi oldu bu işte ama hala değişen bir şey yok döngü devam ediyor.

Buna şu şekilde çözüm bulacağız o zaman konu paylaşımlarını yapan kardeşim anca premium bölüme açacak yoksa görüyorsun halimizi.

şeref yoksunları videoyu flaglamışlar yine
videoyu paylaşabilecek var mı arkadaşlar.

Arkadaşlar videoyu indiren bir arkadaşımız vimeo yükleyebilir mi? Göremedik yada yüklendiyse mesaj ile bana linki iletebilir mi

Video patlamış sanırım. Bilen pm ile anlatabilirmi

Bakanlar sadece ilk sayfaya bakıyor heralde merak edip tek tek sayfaları gezen yok :)

Oluşturulan URL googlenin hangi birimine gönderiliyor. Link yazabilirmisiniz arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri