Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
200 haber olan siteye news kayıt alınabiliyor yani
sitenin gunluk getırısının tavan yaptıgı fıyat nedır dostum?Site adresi: ( Telefon ile görüşüldükten sonra samimiyetine inandığım kişiler ile paylaşılacaktır ) Profili sağlam kişilere PM atılır
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 1-2 TL
Sitenin açılış tarihi: 3 Yıl PR 1
Kategori, sitenin içeriği nedir: ★★★ Google News Kayıtlı
Günlük hit sayısı: 200 - 400
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: 3-4 Gün İdare Edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
SİTE İLE İLGİLİ BİLGİLER
✓ Öncelikle News sektöre olan bir çok kişinin bildiği bir sitedir. Bir çok aramalarda karşınıza çıkmıştır
✓ Sitemiz Gündem haberleri, Ekonomi Haberleri, Spor Haberleri ve Memur Haberleri gibi bir çok kategoride özgün haberler bulunmaktadır
✓ Alan Adı Com uzantılı ve İsim Tescil'dedir.
✓ Hosting ve Script Te-Bilişim Sunucusundadır. Devir işlemleri kısa sürede halledilir. (15 DK'lık iş)
✓ Sitemiz Te-Bilişim alt yapılıdır ve lisanslı tema olan HS-EVO İncelemek İçin TIKLAYINIZ kullanılmaktadır.
✓ Sitemizde toplam 200 adet haber bulunmaktadır. Makalelerimizin tamamı Özgün Seo uyumlu 150- 250 kelime arası Haberlerdir. Tamamı editörlerimiz tarafından yazılmış makalelerdir.
✓ Site açıldığı ilk günden beri aynı editörle devam etmekteyiz dilerseniz aynı kişi ile anlaşıp işi devam ettirebilirsiniz. Editör bulma kısmında yardımcı oluruz.
✓ Siteye Düzgün içerik girildiğinde bu hit ve gelirler katlanarak artacaktır . Satış Sonrası Desteğimiz vardır.
✓ Sitemizden link çıkışı ( Foother - Sidebar ) , tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır.
NEDEN BU SİTEYİ ALMALIYIM ?
Arkadaşlar forumda news kayıtlı ilanlara bakarak belki fiyat olarak daha uygununu bulabilirsiniz . Newse yeni kayıt olmuş 1-2 aylık siteler alıp haber düşürememektense size 1 yıllık news kayıdı olan ve haber düşürme problemi olmayan bir site satıyoruz. Bu işe girecekseniz ya da bu işi yapıyorsanız sizler için iyi bir firsat.
Not 1 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .
Not 2 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
-----------------------------------------------------------------------
Site için istenilen Fiyat 5.000 :tl dir.
Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.
Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------
Multidir
sitenin gunluk getırısının tavan yaptıgı fıyat nedır dostum?
hocam sitenin gercek getirisi 1-2 tlmi yani 5bin tl bir odemeden sonra sitenin reklam geliri ilemi parasini cikaricak yoksa tanitim yazisiylami tesekkurler
sitenin geliri yok.Tanıtım yazısı link satarsak ayda 200,300 tl kazanmış olucaz.Bunu yaparsak da site çöp olmuş olacak.Bunlara karşı 5 bin tl vereceğiz.Ben gerçekten almak için girdim konuya heyecanlandım ama malesef fiyat hayal kırıklığı yarattı.News kaydı olsa bile bir sitenin satış fiyatı onun hiti,geliri,google verileri vs baz alınır.Tamam news artı birşey katıyor fiyata ama 5 bin tl değil bence bu rakam.Neyse inş hayırlısı ile satılır iyi satışlar.
Ayberk hocamdan daha önce haber sitesi almış biri olarak yorumumu yazayım yaklaşık 1 ay önce haber sitesi satın aldım tekil hit 300-400 civarındaydı şu an ort. 7k civarında tekil hitim mevcut gerek yardımlaşması gerek satışa sunduğu news kayıtlı haber siteleri tek kelimeyle pimi çekilmiş bomba gibi sadece sihirli bir dokunuş istiyor, tekrardan teşekkür ediyorum kendisine başarılarının devamını dilerim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.