google + şuanda işe yarıyormu yarıyorsa nasıl uygulanmalı

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
lütfen bu konu hakkında az yada çok nekadar bilgi tecrübeniz varsa paylaşabilirmisiniz

google + şuanda an itibariyle 04.02.2014 işe yarıyormu
en son nezaman kanallarınızı google+ ile açtınız ve açmayı başarabildiniz mi

google+ işlemi tam olarak nasıl uygulanmalı sizce
kanalları google + dan kestikten sonra tam olarak kaç dakika kaç saat yada kaç gün sonra tekrar google+ ya bağlamak gerekir

kimi arkadaşlarının kanalları açılmıyor kimilerininki açılıyor
bu konuyu açmamdaki amaç bu google + yöntemini biraz açıklığa kavuşturmak

lütfen kanallarını google+ ile açanlar
şu şablona göre düşüncelerinizi yazarsanız hepimiz için çok güzel bir konu olur

1- Kanallarınızı kaç kere google+ ile açtınız:
2- Kanallarınıız en son nezaman google+ ile açtınız:
3- Kanallarınızı google + ile açarken tam olarak nasıl bir işlem uyguladınız(kanalları google+ dan kestikten sonra kaç dakika/saat/gün sonra kanallarınızı tekrar google+ ya bağladınız):
4- Eklemek istediğiniz başka şeyler varsa lütfen çekinmeden yazın:

Lütfen rica ediyorum google+ ile yaşadığınız şeyleri çekinmeden yazın

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] arkadaşları konuya davet ediyorum

3- Kanallarınızı google + ile açarken tam olarak nasıl bir işlem uyguladınız(kanalları google+ dan kestikten sonra kaç dakika/saat/gün sonra kanallarınızı tekrar google+ ya bağladınız):

1 kanalımı google + kestim 2 gün oldu biraz önce tekrar bağlayıp 30 dk bekledigimde açılmıştı

1-) bi 5-10 kere 30-40 kanalı acmısımdır.
2-) en son ocağın ortasında actım.
3-) g+ keserim (@iwocan 'in konusunda var.) 24 saat beklerim. isim değiştirerek bağlarım (@m00nsp3ll bulmuştu isim değiştirmeyi). 24 saat içinde açılır.
4-) Ekim 14'den bu yana ne zaman para kazanmalar gitse hepsinde açtım;)

ben açamadım iwocanın konusundakileri uyguladım ne yaptıysam açılmadı

cevaplar için tşkler arkadaşlar
beyler şablon yazdım diye şablona tam uymasanızda olur:), lütfen fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin

3-) g+ keserim (@iwocan 'in konusunda var.) 24 saat beklerim. isim değiştirerek bağlarım (@m00nsp3ll bulmuştu isim değiştirmeyi). 24 saat içinde açılır.

yani bağlantıyı kestikten sonra 24 saat bekliyoruz
tekrar bağlayıp 24 saat daha mı bekliyoruz?

tam olarak anlaşılamayan konu burası :)
ve yansıma problemleri yaşanıyor mu?

Hocam şu isim değiştirme konusunun linkini atarmısınız benim para kazanmalar uçtu şuan bu işleme ihtiyacım var

dediğim gibi oralar değişmiş [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] şuan yolda sanırım,o onlaynn oldugunda yardımcı olur

Teşekkür ederim . Eğer geri açabilirsem para kazanmaları çok iyi olacak . Şu işi güzelce anlatır umarım M00nsp3ll hocam

Özellikle url alınan alt kanallarda şu ana kadar açan duymadım. Özel url oluşturulmamış alt kanallarda ise para kazanmayı açanlar var sanırım forumda okuduklarıma göre.

Kazançlar adsenseye yansımıyor. Kanal 1 günlük :) daha çok taze ama iyi izlenim alıyor gibi. Lakin, adsenseye bağlı olmasına rağmen yansımadı kazanç vs. ne yapmalı? ne etmeli?

Yansımalar 24-48 saat arasında gelmeye başlıyor.

Tamam dostum, sabırla bekleyeceğim. Peki şunu sorayım. Adsenseye bağlı ve silmeyi unuttuğum kanallarım varmı? Yokmu? Tam emin değilim. Adsenseye bağlı kanalları görme şansımız varmı? Ya da mail adreslerini vs?

Tamam dostum, sabırla bekleyeceğim. Peki şunu sorayım. Adsenseye bağlı ve silmeyi unuttuğum kanallarım varmı? Yokmu? Tam emin değilim. Adsenseye bağlı kanalları görme şansımız varmı? Ya da mail adreslerini vs?

Malesef öyle bir yöntem yok.Bu yüzden not defterine her eklediğiniz kanalı kaydederek ilerleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri