Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Güzel yöntemlerimiz peşi sıra geliyor. İlki bugün ya da pazartesi günü gelecek. Ardından ikincisi daha net olacak, o da yakın zamanda gelecek. Kolay kolay bilgi sızmayacak :)

Nası olucak bu iş :) Olursa süper olur tabi ama baksanıza adam açık açık takip ediyorum diyor.bulunacak olan yönteme örnek ben nasıl bilgi alacak olursak onlarda aynı şekilde alabilir.

Güzel yöntemlerimiz peşi sıra geliyor. İlki bugün ya da pazartesi günü gelecek. Ardından ikincisi daha net olacak, o da yakın zamanda gelecek. Kolay kolay bilgi sızmayacak :)
Hocam devlet sırrı gibi saklamayın, ne geliyor önden bi fragman falan sunsanız:D

Bir yandan adamların ekmeğine yağ sürmüşte oluyor bu teknikler. :) Güvenliği arttıyorlar.. Üye olmayan konuları okumazsa daha iyi olur..

bence 2014 yıllından sonra üye olan tüm arkadaşlar incelemeye alınmalı :D :D paralel yapı var içimizde :eek: :D :cool:

Üye olmayanlar konuların (youtube ile ilgili bazı bölümlerde) içeriğini göremeyecekler, Üyelik şartları değişecek. Spesifik bölümler için sms onayı, kimlik onayı tarzı şeyler de eklenecek. En azından işleri zorlaşacak :)

Üye olmayanlar konuların (youtube ile ilgili bazı bölümlerde) içeriğini göremeyecekler, Üyelik şartları değişecek. Spesifik bölümler için sms onayı, kimlik onayı tarzı şeyler de eklenecek. En azından işleri zorlaşacak :)
bu bilgiyide gördü o bebeler yine önlem alacaklar :D
bu arada heni bey görüyorsa neden ünlem geliyor açıklasın sahibi izin vermeyene kadar dolar yansın paralar aksın :D

mesela ünleme çare mi buldunuz..
konu başlığına üni de dertlerim bitti yazacaksınız bundan sonra :D
içeri giren anlayacak,dışardan bakınca geyik sanacak...

Youtube türk aklı falan dalga geçiyorsunuz ama yine spam kazanıyorsunuz özgün kazandığınız nedir biz spamcılar sayesinde ayaktasınız

mesela ünleme çare mi buldunuz..
konu başlığına üni de dertlerim bitti yazacaksınız bundan sonra :D
içeri giren anlayacak,dışardan bakınca geyik sanacak...
benim hit yapan konu başlıklarım
Okulun sitesini çökerttim
Kara büyümü yapıldı bana ?
Rüyamda innayı gördüm

Bu şekilde mi abi :D :D

dikkat ederseniz türklere takmış biz hep yabancı çalışıyoruz bu şahıs kendini çok zeki zannediyor türke imkansız de sonra oturup izle çare tükenirmi benim milletimde:)

Spamcılara karsı biraz saygısız davrandığını gördüm arkadasın :) Ama googlenin servetine servet katanda bizleriz. Biz kazancın %35 ini alıyorsak googlede %65 ini alıyor.

NERDEYSE KONUYA YAPILMIŞ TÜM YORUMLARI OKUDUM VİDEOYU İZLEDİM
HALA MANTIKLI DÜŞÜNEN BİR İNSAN GÖRMEDİN.

Bakın videoyu izledikten sonra benim aklıma ilk gelen şey demekki ÜNLEM belası aç gözlü SPAM'cılar yüzünden çıkardılar ve başıma bela ettiler dedim.

'Türkün aklı' diyip hırsızlığı iyi bişey yapıyor gibi gösteremessiniz !

Spam devam ettikçe %100 özgün çalışmayanlar SPAM'cılar yüzünden kaybedecekler.

Adamın konuşmasından çıkarmanız gereken aramızda Ajan var mantığı bu işi anlamadığınız ve hala üçkağıtın peşinde olduğunuzun göstergesi.

Keşke tüm youtube tr ekibi bu forumda olsa ve bizde kim olduklarını bilsek ve aklımıza takılanları sorup cevap alabilsek, onlardan tavsiyeler alsak, tavsiye versekte en azından sahte ihtara çözüm bulabilsek. Ama nerde forum düşmüş ajanın peşine. Gülüyorum ....
Ozaman ne isin var bu kadar 3 kağıtcının arasında? Forumun %95 i spam yapıyor ve sen bize 3 kağıtcı diyorsun hakaret ediyorsun. Bu hakkı kim veriyor sana?

NERDEYSE KONUYA YAPILMIŞ TÜM YORUMLARI OKUDUM VİDEOYU İZLEDİM
HALA MANTIKLI DÜŞÜNEN BİR İNSAN GÖRMEDİN.

Bakın videoyu izledikten sonra benim aklıma ilk gelen şey demekki ÜNLEM belası aç gözlü SPAM'cılar yüzünden çıkardılar ve başıma bela ettiler dedim.

'Türkün aklı' diyip hırsızlığı iyi bişey yapıyor gibi gösteremessiniz !

Spam devam ettikçe %100 özgün çalışmayanlar SPAM'cılar yüzünden kaybedecekler.

Adamın konuşmasından çıkarmanız gereken aramızda Ajan var mantığı bu işi anlamadığınız ve hala üçkağıtın peşinde olduğunuzun göstergesi.

Keşke tüm youtube tr ekibi bu forumda olsa ve bizde kim olduklarını bilsek ve aklımıza takılanları sorup cevap alabilsek, onlardan tavsiyeler alsak, tavsiye versekte en azından sahte ihtara çözüm bulabilsek. Ama nerde forum düşmüş ajanın peşine. Gülüyorum ....

Özgün çalışıyorsan gidersin google türkiye'nin iletişim hattından sorunlarını söylersin.
Burda gelip spamcılara ders verme yetkisini nerden alıyorsun ?
Özgün çalışanların hemen hepsininde spamdan özgüne geçtiklerini herkes biliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri