Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok açıklarını kapatmak için elbette forumları ve siteleri takip edebiliyorlar, son derece normal. Biz de girmek için ufak delikler arayacaz bu kısır döngüler böyle devam edecek :)

Madem bizim forumları takip ediyor selam gönderelim :D

Bizle baş edemezsiniz Spam Bizim işimiz :D

Ozaman ne isin var bu kadar 3 kağıtcının arasında? Forumun %95 i spam yapıyor ve sen bize 3 kağıtcı diyorsun hakaret ediyorsun. Bu hakkı kim veriyor sana?

Bu kadar kişiye üç kağıtcı dediğin için formdan süresiz banlanmanı istiyorum.
bana katılan arkadaşlar beğensinler adminimizde uygun görür ise gerekli işlemi yapar.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Bu kadar kişiye üç kağıtcı dediğin için formdan süresiz banlanmanı istiyorum.
bana katılan arkadaşlar beğensinler adminimizde uygun görür ise gerekli işlemi yapar.

@mNote , @daralll
Adamın konuşmasından çıkarmanız gereken aramızda Ajan var mantığı bu işi anlamadığınız ve hala üçkağıtın peşinde olduğunuzun göstergesi.
Önce alıntıladığım mesajı okusaydın bari :)

Bizim de girme şansımız varsa hemen girelim en azından kalite getirelim :)

Keşke Tüm Türkiye tüm konularda ileri düzeyde olsa keşke tüm bilim adamları, teknoloji ürünleri vb gibi şeyler hep bizim icadımız olsa ama çoğu kişi boş işlerle uğrasıyor..

Üye olmayanlar konuların (youtube ile ilgili bazı bölümlerde) içeriğini göremeyecekler, Üyelik şartları değişecek. Spesifik bölümler için sms onayı, kimlik onayı tarzı şeyler de eklenecek. En azından işleri zorlaşacak :)

bence bunları yapmaları pekte zor değil gibi düşünüyorum koskaca googlede çalışan ve bunlara karşı savaş açmış olan bir yapı varken karşımızda tüm bunları aşmak neden onlar içi zor olsunki.Eğer bizler ulaşabiliyorsak onlarda ulaşır.forumda skype grubu kurulsun falan diyenler var ama sonuçta biz o gruba giriyorsak onlarda girebilir demektir.Yani işin kısacası her türlü foruma girerler :)

konuda hic kimsenin dikkatini cekmemişte. soruyu soran embesil bence forumu okudu kazanılanları gördü hic bi halt yapamadı . gitti gammazladı:)

Öncelikle bu adam bir google çalışanı olduğuna göre kendi isminin defalarca geçtiği bu başlığı çok rahat bulacak ve okuyacak. bari benim yazdıklarımı da oku :)

'Artık yüzde 0 geziyo. öyle arkadaşlarınız varsa da çok uğraşmasınlar.'
'Hepsini sistem bulabiliyo bu arada Concent ID diye çok özel bi tool'

Ya Allah aşkına bunlar nasıl laflar nasıl tehtitler salondakileri bebe sandın kandırıyon heralde ben dahil bu kadar adam hala nasıl kazanabildi peki :D o salonda olsam önce kahkahayı basar ardından ayakkabı fırlatırdım heralde :)
videonun neredeyse 3 ay önce youtubea yüklendiğini varsayarsak uzun süredir takip ediyolar

Vay çakallar düşün yakamızdan rahat bırakın :D :D

yönetimin bir şekilde müdahalede bulunması lazım forumu dışa kapamak yada referanslı üye alım gibi. bunla alakası olmasa bile forumun gidişatı ile alakalı.
aksi taktirde foruma bişey yazamayacağız artık. mesela benim çok güzel bir fikrim var özgün ve spam arasında birşey ama artık forumda paylaşmaya korkuyorum kimse üstüne alınmasın da forum çoluk çocuk kaynamaya başladı. paylaşılan her şeyin suistimal edildiğini görüyörüz.

Aslında hepimiz bir ay uğraşmasak şu youtube ile video atmasak google'ın büyük maddi kaybı olur anlar daha sonra.
Düşünsenize real-barça maçı oluyor adam giriyor ertesi gün youtube'den yazıyor direk izliyor.
Ya da kurtlar vadisi perşembe günü izleyemedi adam cuma giriyor youtubeden izliyor bir ay boyunca bu şekilde izleyiciler hiçbir video bulamazsa hem izleyici youtube'den bıkar,uzaklaşır hem google kaybeder.

Yahoo çabuk ol gözümüz yollarda :)

valla benimde para kazanma bi gidiyor bi geliyor anlamadım gitti

türkün aklı diyor adam videoda koptum ya orda:) ee..tabiki türk aklı ...o akıl olmasa siz youtube u geliştiremezdiniz... zaten bizim forumu izledikleri belliydi herif azıylada söylüo izlioz die... videoyap vs...gibi bot kullanan cogu arkadasın kanalları nie kapanıo belli oldu... adamlar bizim aklımızı kullanıo kendilerini geliştiri..

:) vay çakallarr vayy....

baş spammerr ...spamcıların spamcısı ..gelmiş geçmiş en büyük spamcı serkan hocam. ne düşünüon bu konu hakkında.. google takip edio mus bak bizi :)
spam deyince akla hemen serkan hocam gelir... :)

ya ne türkün aklı geçin bunları. dünyanın en kolay para kazanma alınıdır youtube. İQ su 40 olan insan bile bu işten para kazanır. avrupalı adamın kafası çalışırsa gider mühendis olur bu işlerle uğraşmaz. anca bizim gibi gelişmemiş ülkedeki insanlar çerçeve ekleyerek ünlem geçmeyi,bot kullanmayı marifet sanır. Birkaç akıllı adam da var. bot yazar biz onların saysesinde para kazanırız. haa, avrupada olsaydı bu adam gider başka iş yapardı bot satacam diye uğraşmazdı. kıyıtırık biri sizi övdü diye hemen duygularınız okşandı. en iyi yaptığımız iş TÜRK ÖVÜN. türk milleti olarak kafamız çalışmıyor bari kompleksli olmayalım.

ya ne türkün aklı geçin bunları. dünyanın en kolay para kazanma alınıdır youtube. İQ su 40 olan insan bile bu işten para kazanır. avrupalı adamın kafası çalışırsa gider mühendis olur bu işlerle uğraşmaz. anca bizim gibi gelişmemiş ülkedeki insanlar çerçeve ekleyerek ünlem geçmeyi,bot kullanmayı marifet sanır. Birkaç akıllı adam da var. bot yazar biz onların saysesinde para kazanırız. haa, avrupada olsaydı bu adam gider başka iş yapardı bot satacam diye uğraşmazdı. kıyıtırık biri sizi övdü diye hemen duygularınız okşandı. en iyi yaptığımız iş TÜRK ÖVÜN. türk milleti olarak kafamız çalışmıyor bari kompleksli olmayalım.

10 üzerinden 10 verilecek bir yorum. Aynen öyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri