Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Adamı öyle korkuttunuzki videoyu gizlemiş kaçırılma filan :D :D assd

eeeee adamlar sistem açıklarını bulamıyor, direket rofumu inceleyerek bu açıkları buluyor demekki... harikasınzı tamam okey...

ama arada sırada bizim sorunlarımızıda çözecek işlerede dokunuyorlar mı? yoksa sadece bize engel olacak işlere mi dokunuyorlar..?
bu forumu takip etsinler ama bizlerin dertlerinide çözum olsunlar.... dunyada bir sürü video yukleyen insanlar var gidipde bizim gibi turkıyeden bu işi yapan 5-10 bin kişinin ekmeğine mani olmasınlar... ayıpdır beee.... biraz sorunlarımızada destek çıksınlar..

ahahahha beklemiyordum bu kadarını , videoyu gizlemişler ya la .d

videoyu youtube harici bir yere atsanız arkadaşlar :D merak ettim harbidende kım gizledi acaba ? videoyu.. youtube ise gerçekten hızlı takıp edıyorlar forumu... halbulu kendi youtube forumlarına yazı yazsak 1 ayda cevap alamıyoruz :D

(ulan heny alacaklarım var vermediniz ibineler!! ... paranın üstüne kondunuz resmen :D ... senin maaşını ben veriyorum ulen... adam ol, akıllı ol.. diğer uyeler bu mesaja alınmasın lafım heny ve ekıp arkadaşlarına )

Son düzenleme:
adamlar takip ediyorum dedi birde ispatladılar videoyu gizleyerek :D

şaka bir yanada bundan sonra paylaşımlar nasıl olucak nekadar doğru olur bilemiyorum bilgi paylaşmak. demekki nasıl ciddiye alıyolar forumuki videoyu gizlemişler.

videoyu spamlayan yok muydu?
aslında videoya telif,flag atmak lazımdı.bakalım o zamanda kontrol etmeden işleme alacak mıydı heny beyin arkdaşları...

Ben forum da öyle sır bilgilerin dolaştığını düşünmüyorum. Hatta milleti yanlış yönlendiren bilgiler de çok fazla mesela geçen gün elamanın biri xbox oyunlarından para mı kazanılır diyor bir diğeri film ve diziye bulaşmayın diyor başkası çizgi filmlerin yanına yaklaşmayın diyor. Araların da samimi olarak başarısız oldukları için söyleyenler vardır ama bizzat yanlış yönlendirmeye yönelik o kategori de tekel olmak için yazanlar da var.

Bu forum da sadece "adsenseye nasıl kanal bağlanır ?" "gmail nasıl açılır ?", "botlarla spam nasıl yapılır ?" gibi temel bilgiler var öyle google'un dikkatini çekecek sır falan yok orta da isteyen ingilizce öğrenip yabancı forumlara bir göz atıp öğrensin yada kendi kendine çalışıp bulsun. Forum yöneticilerine ise nacizane bir öneri serkan gibi elamanları bulup yönetici yada moderator yaparsanız konu açmaları için teşfik ederseniz formunuz büyür. Yolunuzun açık olması dileğiyle. Hintli, Japon kazanacağına siz kazanın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ben forum da öyle sır bilgilerin dolaştığını düşünmüyorum. Hatta milleti yanlış yönlendiren bilgiler de çok fazla mesela geçen gün elamanın biri xbox oyunlarından para mı kazanılır diyor bir diğeri film ve diziye bulaşmayın diyor başkası çizgi filmlerin yanına yaklaşmayın diyor. Araların da samimi olarak başarısız oldukları için söyleyenler vardır ama bizzat yanlış yönlendirmeye yönelik o kategori de tekel olmak için yazanlar da var.

Bu forum da sadece "adsenseye nasıl kanal bağlanır ?" "gmail nasıl açılır ?", "botlarla spam nasıl yapılır ?" gibi temel bilgiler var öyle google'un dikkatini çekecek sır falan yok orta da isteyen ingilizce öğrenip yabancı forumlara bir göz atıp öğrensin yada kendi kendine çalışıp bulsun. Forum yöneticilerine ise nacizane bir öneri serkan gibi elamanları bulup yönetici yada moderator yaparsanız konu açmaları için teşfik ederseniz formunuz büyür. Yolunuzun açık olması dileğiyle. Hintli, Japon kazanacağına siz kazanın arkadaşlar.

sitenin kurucusu zaten serkan abi:D işleri yoğun olduğundan devretti

Birşey soracağım bu video editleme işlemi niye bu kadar uzun sürüyor 3dklık videoyu 8 saattir düzenliyor :( önceden 15 dkda düzenliyordu?

Heni çok şey biliyorsun,ne olacağını tahmin edebilirsin. :D

Heni Videoyu Gizlemeniz Neyi Değiştirecek ? Onun 100 lerce kopyasını oluşturmuşlardır bile :D :D Kiminle Oynadığınızı İyi Bilin Hocam.. Dediğiniz Gibi Türk Zekası Googleyi Şaşırtır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri