Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar daha öncede hesaplarım kapandı google+ yöntemi ile acmistim bu kezde aynı şeyleri yaptım ama halen açılmadı bu yöntem artık işe yaramıyor mu?
Yazım hataları varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum
aynı sorun bende de oldu 8 kanalın hiçbirinde açılmadı kalıcı olarak sildim hepsini..
Arkadaşlar daha öncede hesaplarım kapandı google+ yöntemi ile acmistim bu kezde aynı şeyleri yaptım ama halen açılmadı bu yöntem artık işe yaramıyor mu?
Peki kalıcı olarak silince kazandığı paraları alabiliyor musun?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 5 gün önce acmıstım ben.. ama söyle bir sey var onceden olusturdugun google plus sayfasını googledan sıldın mı?
dostum öyle acamazsın ki önceden olusturdugun google plus sıleceksın sonra baglantıyı kaldıracaksın bak anlatıyorum.... google.com yaz gir +xxxx olan yere tıkla somra soldaki menuden sayfalar sonra manage this page tıkla sonra oraya gelip yazar mısın unuttum suan
gördüğüm zaman pc basnda olursam tabiki lafı bile olmaz
İşe yarıyor dün para kazanma kapanan kanalı 2 saat içinde açtım.
benim kanal g+ bağlantısı yoktu o halde para kazanma gitmişti 1 saat önce g+ bağlantısını bağladım bu durumda gelirmi para kazanma acaba ?
diyelim ki özel url olusturdunuz sonra google + bagladıgınızda yeni bir isim vereceksin eğer onu yapmıssanız 2 ile 12 saat arasında kanal geri acılır ana kanal ise... Alt kanallar acılmaz
Para kazanma ilk kapandığında g+ işlemini yapınca videolar ana kanaldan alt kanala aktarılıyor, dönüşüyor.Alt kanallarda da g+ işlemi işe yaramadığı için 2. defa para kazanmalar kapanınca yapacak bir şey yok malesef.
dostum öyle acamazsın ki önceden olusturdugun google plus sıleceksın sonra baglantıyı kaldıracaksın bak anlatıyorum.... google.com yaz gir +xxxx olan yere tıkla somra soldaki menuden sayfalar sonra manage this page tıkla sonra oraya gelip yazar mısın unuttum suan
Hocam yaptıklarınızı anlatabilir misiniz?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para kazanma ilk kapandığında g+ işlemini yapınca videolar ana kanaldan alt kanala aktarılıyor, dönüşüyor.Alt kanallarda da g+ işlemi işe yaramadığı için 2. defa para kazanmalar kapanınca yapacak bir şey yok malesef.
şimdi benim yapabileceğim hiçbirşey yokmu?
---------- Mesaj saat 15:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:27:07 civarında gönderildi. ----------
bu sayfayı yönet var nasıl silecem.
Birde bu kanallarım daha öncede kapatılmıştı.Açtırmıştım şimdi bir daha açabiliriz dimi*?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.