''Google + Youtube Önemli Tiyolar'' Benim Anladıgım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beniaffetlütfen

Yasaklanmış
Google+ Youtube Önemli Tiyolar.. Konusundan Anlagım

Sanırım Anladım.

Dikkat

Youtube Öne Çıkan Video :

Ebru Gündeş Canlı Yayında Ağladı-O Ses Türkiye-24.12.2013 < Video Başlığı

Ebru Gündeş şöyle konuştu: < Video Açıklaması

"Çok şaşkın ve çok üzgün olduğum bir konu. Reza benim çocuğumun babası ve benim de kocam. Biz çok severek evlendik. Ve evlenirken bir söz verdik: İyi günde kötü günde beraber olacaktık. Evet bir karanlıktan geçiyoruz. Bildiğim bir şey var ki her gecenin bir sabahı var. Ve bunun da bir sabahı var. Bu gece bir tek arkadaşlarımdan ricam, onlar ve sen benim yükümü hafifleteceksiniz. Vücut olarak burdayım ama duygu olarak asla burda değilim. Çünkü içim kan ağlıyor. Ayrıca sen (Acun Ilıcalı) ne koca yürekli bir adammışsın be... Beni hiç yalnız bırakmadın. Burada gülüyorduk, eğleniyorduk. Sadece bundan ibaret sanıyordum ama hepinizin desteğine çok teşekkür ediyorum."

Açıklamanızın Sonunda Kodu Böyle Kullanırsak Sanırsam Oluyor ?

Hangisi Daha Faydalı Olur 1 mi 2 mi

Örnek 1

'' #Ebru Gündeş , #Reza ,#Rüşvet, #Ebrü Gündeş Ağladı ,#O Ses Türkiye, #Ayakkabı Kutusu,#Ebru Gündeş Canlı Yayında Ağladı ,# ''

Örnek 2

#Ebru Gündeş ,
#Reza ,
#Rüşvet,
#Ebrü Gündeş Ağladı ,
#O Ses Türkiye,
#Ayakkabı Kutusu,
#Ebru Gündeş Canlı Yayında Ağladı ,#

İşinimize Yarıyacak gibi duruyor..

Bir Hatam Varsa Affola :)

evt hocam bi kısmında bunu anlatıyo doğru anlamışınız :)

Acaba o arkadasin anlatmaya calistigi bu kadarla sinirlimi bide ole dusunun

ben kullanıyordum bayadır "virgül"e gerek yok

#ytpara#youtubepara#yardımlasmaforumu

bu şekilde yazarsanız tüm sosyal medyalarda etiketleri tanıyor

bu kadar değil ama anlatımında kullandığı üsluptan anlayacağınız gibi ileri bilgisayar bilgisi gerektirmiyo "kod" falan diyo ya gerek yok # bunu kullan yeter diyo :)
şimdi youtube'da heryer ###### böyle olacak :D

Anlatayım siz de benim gibi efor harcamayın;

Etiket Şekli 1:

Kelime1, Kelime2, Kelime3, ... Bunu biliyoruz zaten.

Şekil 2:

( Kelime 1 ) ( Kelime 2 ) ( Kelime 3 ) ....

Şekil 3:

" Kelime 1 " " Kelime 2 " " Kelime 3 " ....

Şekil 4:

#Kelime 1 #Kelime 2 #Kelime 3 ...

Bu 4 şekli açıklama kısmına girebilirsiniz. İsterseniz hepsini uygulayın 1 video açıklamasında isterseniz seçtiklerinizi uygulayın.

Niche kelimeleri etiketlere girin açıklamaya değil reklamlar bunlara göre çıkıyor denedim kendim bunu.

İşin özeti bu.

Etiket Şekli 1:

Şekil 2:

Şekil 3:

Şekil 4:

Bu 4 şekli açıklama kısmına girebilirsiniz. İsterseniz hepsini uygulayın 1 video açıklamasında isterseniz seçtiklerinizi uygulayın.

Niche kelimeleri etiketlere girin açıklamaya değil reklamlar bunlara göre çıkıyor denedim kendim bunu.

İşin özeti bu.
ben gece ;
gg+''#kelime1'',''#kelime2'',''#kelime 3''
şeklinde anlamıştım 1-2 deneme yaptım.video başlığını arattım..aynı başlığa ait videolardan üstlerde çıktım.hatta altımdaki 1 yıl öncenin 37k izlenmiş videosuydu.kodlarda fazla yazmışız ama hangisini kullansam bilemedim.

ben gece ;
gg+''#kelime1'',''#kelime2'',''#kelime 3''
şeklinde anlamıştım 1-2 deneme yaptım.video başlığını arattım..aynı başlığa ait videolardan üstlerde çıktım.hatta aldımdaki 1 yıl öncenin 37k izlenmiş videosuydu.kodlarda fazla yazmışız ama hangisini kullansam bilemedim.

İç içe kullanmışsın sen yöntemleri işlediyse onda da sorun olmaz bence

Etiket Şekli 1:

Şekil 2:

Şekil 3:

Şekil 4:

İşin özeti bu.

Yaptım sanırım. Bunların hepsini Açıklama kısmına ekliyoruz değilmi.
vxk56.png

Etiket Şekli 1:

Şekil 2:

Şekil 3:

Şekil 4:

İşin özeti bu.

Ben dediniz gibi yaptım video gene altlarda sürünüyor :D Mesala benim şu videom var Başlık Oyun Nasıl Oynanır Açıklama kısmına şunu yazdım #oyun #oynamayı #öğreniyorum Etiket kısmnına da oyun,oyna,öğrenme yazıyorum açıklmadakı # (kare) işereti de duruyor eğer açıklma kısmındakı kare işaretı duracaksa bir anlamı yok okuyanlara çok anlamsız gelmezmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri