Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
videoları gökyüzünde dolunay varken bilgisayar kasası batıya bakacak şekilde tam alacakaranlık vakti yükleyin ve sonucu görün.Denendi yüzde 100 çalışıyor.

3 defa okudum çözemedim.buraya geri döndüm belki çözen olmuştur diye yine yok...
anlayanlarda anlatsa bir yerleri eksilir...adam dili döndüğünce anlatmaya çalışmış,sağolsun...

net bişeyler anlamadım adamın yazdığından ama youtube ve google+ sık sık bahsetmiş :) takipçi sayısını artırıp videoyu paylaşma koşuluyla videoyu binlerce kişinin izleyebileceğini ifade etmiş aslında kurcalanırsa anlatmak istediği teknik belki anlaşılır :)

anlattığı taktik şu olabilir

r10'da biri yazmış

içerik olarak portekizce haber videoları ekliyorum. kanalı da google+ da çevre kasarak destekliyorum. işe yarıyor mu? evet yarıyor. şu an g+ da çevremde +1400 kişi var. sürekli de g+ paylaşım haberleri geliyor dolayısıyla videoların.

yukarıdaki arkadaşın günlük kazancı 400 tl

eyvallah denemediğim bi yöntemdi şuanda denedim bakalım sonuç yarına herzamankinden faklımı olacak :)

Teşekkürler. Benim anladığım kadarıyla etiket olayı şöyle imiş

şimdi kanal ayarlarında kanal etiketlerini dizi izle,dizi,diziler şeklinde giriyoruz, tekrar girdiğinizde etiketleri "dizi izle" "dizi" "diziler" şeklinde sıraladığını göreceksiniz. Arkadaşta bu olayı çözmüş ve açıklamalarada "" kullanarak girin diyor. ayrıca g+ da " kullanarak etiketleyin diyor.

Özet: Sosyal imleme, takipçi ve hashtag desteği. Gerisi hayat hikayesi, bol öğüt, yaşanmışlıklar, fantaziler.

Bu arada konuyu okuduktan sonra "ingilizce .. günü yağ" bir tek benim mi aklıma geldi :d

Özet: Sosyal imleme, takipçi ve hashtag desteği. Gerisi hayat hikayesi, bol öğüt, yaşanmışlıklar, fantaziler.

Bu arada konuyu okuduktan sonra "ingilizce .. günü yağ" bir tek benim mi aklıma geldi :d

hocam örnekli bir şekilde anlatırmısınız şu hashtag olayını:D valla davincinin şifresi gibi konu hic anlamadım

Konuyu Toplam 34 Üye okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)

Öte yandan 37 bilgisayar profesörü, 133 Google, 27 Facebook, 19 Twitter ve ayriyatten 15 Türkçe öğretmeni konuyu çözmeye çalışıyor.

benim anladığım bu...herhalde böyle bir şeyler diyor :D

gg+''#kurtlar vadisi'',''#pusu'',''#polat'' ''#alemdar'',''#dizi'',''#dizi izle'',''#tek parça dizi izle'',''#full dizi izle'',''#online dizi izle'',''#hd dizi izle''

Konuyu çok ii anlamışsınız bravo yani :)

deişik açılardan ele aldık konuyu :D konuyu açan arkadas krize girip tam bi açıklama yaparsa cok memnun kalıcaz burda herkes kod bılmıyor örnegın ben :D bırazda bızım kesıme hıtap edin :D daha detaya ınelım lutfen :D

konuyu açan arkadaş gece gece milletin uykusunu kaçırdı gitti :)

deişik açılardan ele aldık konuyu :D konuyu açan arkadas krize girip tam bi açıklama yaparsa cok memnun kalıcaz burda herkes kod bılmıyor örnegın ben :D bırazda bızım kesıme hıtap edin :D daha detaya ınelım lutfen :D

Senim mesajdan detaylara girmeyelim :D malum :)
Bence arkadaş facebook,twitter ve g+ hastag ile videoyu olabildiğince kişiye ulaşacağını öngörmüş. O kodlarda her bir sosyal ağlarda etiketleme denen olay diye biliyorum.

Videolu anlatım şart, pek bir şey anlamadım ama hocamız isi çözmüş bize bu yazıları deşifre etmek kalıyor :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri