Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bende şimdi millet nasıl anlamıştır bi ben çözemedim diyorudm içimden :) , # , # , # , ........ '
anladığım kadarıyla bu kodu etiketlere yerleştirince spam video orjinalinden önde çıkabiliyormuş doğru anladıysam.

Anladım, aslında dediğiniz bir nevi mantıklı mesela kanal ayarları menüsüne girip varsayılanlardan etiketleri girdiğimiz zaman otomatik olara '' '' bunu ekliyodu.Açıklamayada eklemek etkiliymiş demek.

evet yt etıketı soyle gırdık haber,haberler,habertürk
yt bunu '' haber '' ''haberler '' '' habertürk '' dıyerek otomatık duzeltıyor .

bunu gozlerımızın onunde duzeltıyor .. ılk bakısta web kodlarıyla yada program yazımlarını az kurcalayanlar anlar neden '' text '' neden bu sekıdle dıye ben halbukı text,text,text dıye yazdım dıye tuaf tuaf bakarız :)

ıste bu yapmasının sebebı google robotları her blog sayfasına vıdeo muzık dosya formatı yada sayfa yazılım sıtılı dılı ulkesı farketmez ..

sanıyede 12 robot gırıyor akabınınde 2 'cı sanıyede 1 kılobyte'lık robot gırıyor ve kodları tek tek alıyor 12 robot sonra gelen 1 kılobyte gucundekı robot kanala cıklaması yt lınkını yt vıdeo ekran resmını ustune embed kodlarını ne varsa kod olarak alıyor 12 robot'un aldıgı etıketlerle anında google sunucu verı tabanına yukluyor hangı ulkedeysek o ulkeye .

bırde su var .. eger acıklama kısmına ıngılızce etıket kodları eklersek .. ekledıgımız dıl ıngılızceyse hem turkıyede hem ıngılızce dılı olarak google kullanan herkes bunu goruyor :)

casper tavsiye ediyomusun :)

asşa casper bılgıssayarları almayın cunku orjınal urettıklerı tek urun anakart :)
gerı kalanların hepsı yurt dısında tırlarla gelır bız casper bandrolu vururuz :)
toplama bılgısayarın marka verılmıs ustune 2 yıl sıgorta verılmıs halıdır casper ..
ben dell sonny ve toshıba ustune tanımam gerısı benım gozumde hesap makınesıdır :)

asşa casper bılgıssayarları almayın cunku orjınal urettıklerı tek urun anakart :)
gerı kalanların hepsı yurt dısında tırlarla gelır bız casper bandrolu vururuz :)
toplama bılgısayarın marka verılmıs ustune 2 yıl sıgorta verılmıs halıdır casper ..
ben dell sonny ve toshıba ustune tanımam gerısı benım gozumde hesap makınesıdır :)

Casper ana kart mı üretiyor? puhahahahahaha

güldürmeyin beni. Türkiye'de hiç bir teknoloji şirketi bilgisayar parçası üretmiyor! (fare, klavye gibi dandik parçalar hariç).

Casper dediğiniz şirket çin'deki "foxconn" adlı firmadan alıyor anakartları...

hocam şimdi online GTA 5 yada GTA 5 oyun videosu ne etiket girelim tam olarak yazarmısınız birde normal etiket yerinemi yoksa kanal ayarlarında kanal etiketi yerinemi,

biz etiketi haber,haberler gibi değilde #haber,#haberler diye mi girecez etiket ve açıklamayı bu şekilde mi yapacaz yani. kod verecem dedin millet sandı kodu alacaz o herşeyi kendi yapacak gibi :)

güldürmeyin beni. Türkiye'de hiç bir teknoloji şirketi bilgisayar parçası üretmiyor! (fare, klavye gibi dandik parçalar hariç).

ankara ostimde MSI anakart fabrikası var ve Vestele üretim yapıyor.

o işi geçicen foxcon 3 sene once idi :) gectı o devırler yıllık butcesı 84 mılyar dolar olan casper anakart yazılımını bırak turkıye eskısehırde sılıkon uretıcek anakartlar ıcın kendılerıne ozgu patantını tubıtaktan aldılar gecen sene :) benım oraya gırıs kartımın yetkısı yetmıyor ben sadece yazılım deprtmanlarına bırde 2 aydır arge departmanına gırıs yetkım var :)

sen genede yazmıyor olarak bıl sakın kımseye bunuda yazma züleyhahahahah dıye gulerler sana :) üstad

o kadar okudum bişey anlamadım .Hocam sana zahmet resimli yada videolu anlatta herkes anlasın :)

hocam şimdi online GTA 5 yada GTA 5 oyun videosu ne etiket girelim tam olarak yazarmısınız birde normal etiket yerinemi yoksa kanal ayarlarında kanal etiketi yerinemi,

kanal ayarlarında kalıcı olarak spam basıcaksan gunde 50 şer 50 şer oradan yap ama kanal etıketlerıne degıl hocam
kanal açıklaması ALLAH aşkına az dıkkatlı okuyun lütfen

kodu bır arkadasa ornek olarak alıntı ıle cevap verdım eksık bır yerı vardı duzeltım soyle yazın dıye 2-3 sayfada sanırım bulursan orada yazıyor

tekrar dıyorum kanal acıklamasına baska yere degıl :)

müthiş bir yazı hocam değeri 200 yıl sonra anlaşılacak şimdilik anlaşılmıyor:D

hocam dediğinizi farkında olmadan geçen hafta yapmıştım, normalde 20-30 izlenim alırdı videolar bunu yapınca 600 lere çıkmıştı :)

kanal ayarlarında kalıcı olarak spam basıcaksan gunde 50 şer 50 şer oradan yap ama kanal etıketlerıne degıl hocam
kanal açıklaması ALLAH aşkına az dıkkatlı okuyun lütfen

kodu bır arkadasa ornek olarak alıntı ıle cevap verdım eksık bır yerı vardı duzeltım soyle yazın dıye 2-3 sayfada sanırım bulursan orada yazıyor

tekrar dıyorum kanal acıklamasına baska yere degıl :)

hocam bir tane örnek açıklama yazsanız da konu refaha ulaşsa. Örneğin haber kategorisinde paylaşım yapılıyorsa açıklama nasıl olacak?

evet yt etıketı soyle gırdık haber,haberler,habertürk
yt bunu '' haber '' ''haberler '' '' habertürk '' dıyerek otomatık duzeltıyor .

bunu gozlerımızın onunde duzeltıyor .. ılk bakısta web kodlarıyla yada program yazımlarını az kurcalayanlar anlar neden '' text '' neden bu sekıdle dıye ben halbukı text,text,text dıye yazdım dıye tuaf tuaf bakarız :)

ıste bu yapmasının sebebı google robotları her blog sayfasına vıdeo muzık dosya formatı yada sayfa yazılım sıtılı dılı ulkesı farketmez ..

sanıyede 12 robot gırıyor akabınınde 2 'cı sanıyede 1 kılobyte'lık robot gırıyor ve kodları tek tek alıyor 12 robot sonra gelen 1 kılobyte gucundekı robot kanala cıklaması yt lınkını yt vıdeo ekran resmını ustune embed kodlarını ne varsa kod olarak alıyor 12 robot'un aldıgı etıketlerle anında google sunucu verı tabanına yukluyor hangı ulkedeysek o ulkeye .

bırde su var .. eger acıklama kısmına ıngılızce etıket kodları eklersek .. ekledıgımız dıl ıngılızceyse hem turkıyede hem ıngılızce dılı olarak google kullanan herkes bunu goruyor :)
adam yazdıgına pısman ben okuduguma pısman sora bi baktım kenardan leyla gelıyo oturduk vurduk kadehın dıbıne o ara fener fethiyeye yenilmiş en son napıyodum la ben :)

ankara ostimde MSI anakart fabrikası var ve Vestele üretim yapıyor.
Bu konuyla ilgili bilgim yok, ancak MSI Türk asıllı bir şirket değil.

o işi geçicen foxcon 3 sene once idi :) gectı o devırler yıllık butcesı 84 mılyar dolar olan casper anakart yazılımını bırak turkıye eskısehırde sılıkon uretıcek anakartlar ıcın kendılerıne ozgu patantını tubıtaktan aldılar gecen sene :) benım oraya gırıs kartımın yetkısı yetmıyor ben sadece yazılım deprtmanlarına bırde 2 aydır arge departmanına gırıs yetkım var :)

sen genede yazmıyor olarak bıl sakın kımseye bunuda yazma züleyhahahahah dıye gulerler sana :) üstad

Bana "anakart yazılımı" ve "anakartlar için silikon"un ne olduğunu açıklayabilirseniz sevinirim.

Casper'ın yaptığı sadece "montaj" ve "etiket basımı"dır. Kendinizi kandırmayın boşuna...

üstat inan hiç bir halt anlamadım/dık sen madem bir iyilik yapacan spamcılara. Hayrına NASIL YAPILIR şeklinde bir video çek te olayı canlı görelin sana zahmet.

Bilgisayarlar tüm dünyada böyle üretiliyor. Paracalri ordan burdan alirsin montajlarsin. Bilgin bu kadarsa kodlarini da denenmeye gerek kalamdi.

Daima türkiye de üretilen ürünleri alirim. Yabancilarinkisinden cok daha kaliteli oluyorlar. Hem param Türk sirketinin cebine gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri