Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kanal ayarlarında kalıcı olarak spam basıcaksan gunde 50 şer 50 şer oradan yap ama kanal etıketlerıne degıl hocam
kanal açıklaması ALLAH aşkına az dıkkatlı okuyun lütfen

kodu bır arkadasa ornek olarak alıntı ıle cevap verdım eksık bır yerı vardı duzeltım soyle yazın dıye 2-3 sayfada sanırım bulursan orada yazıyor

tekrar dıyorum kanal acıklamasına baska yere degıl :)

hocam gerçekten o kadar uğraşmış yazmışsınız ama cahilliğime verin bişey anlamadım şöyle bir resimli olarak anlatsanız inanın çok kişiye yardım etmiş olursunuz

İşi iyi bilen kişi anlatılanları çok iyi anlamışlardır elbet . Bizim gibi acemiler de okurken uykusu gelmiştir :) teşekkürler yinede

Türkçe faul ama adam işi biliyor, ellerine sağlık kardeş ;)

Konuyu açan bu işleri aşmış bakınsana neyin kafasını yaşıyorsa: yattığı yerden para kazanıyormuş hashtag girerek.

adam içeirklere ve descrionlara #Medcezirizle, gg:Medcezirisle taglarını kullanarak bir yerine binlerece kişye uğramasını sağlıyor mantık güzel. bir kaç sanatçı bayadan'da görmüştüm bunu

- Okumadım Kardeş, Halimiz vaktimiz yoktu.
- Özet geç Panpa.

Sonuç ne yani?
Anlatta anlayak.
Öyle yapıyorum böyle yapıyorum diye boş geyik yazmışsın.
İlk 3 satıdan sonrasını okumadım.
:cool:

El aynasına saç spreyi sıkın, Televizyona arkanızı dönün cine 5 şifreye girdiğinde gözlerinizi 5 saniye kapatıp tekrar açın aynadan maçı şifresiz izlersiniz. hatırlayanlar deneyenler illaki vardır, ben denemiştim :)

El aynasına saç spreyi sıkın, Televizyona arkanızı dönün cine 5 şifreye girdiğinde gözlerinizi 5 saniye kapatıp tekrar açın aynadan maçı şifresiz izlersiniz. hatırlayanlar deneyenler illaki vardır, ben denemiştim :)

usta o zamanlar tut.. frut... vardı . buna benzer yöntemler denemedik desek yalan olur.:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri