Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Anladım beyler bir kahvaltı yapayım :) Anlatayım siz de benim gibi efor harcamayın;

Etiket Şekli 1:

Kelime1, Kelime2, Kelime3, ... Bunu biliyoruz zaten.

Şekil 2:

( Kelime 1 ) ( Kelime 2 ) ( Kelime 3 ) ....

Şekil 3:

" Kelime 1 " " Kelime 2 " " Kelime 3 " ....

Şekil 4:

#Kelime 1 #Kelime 2 #Kelime 3 ...

Bu 4 şekli açıklama kısmına girebilirsiniz. İsterseniz hepsini uygulayın 1 video açıklamasında isterseniz seçtiklerinizi uygulayın.

Niche kelimeleri etiketlere girin açıklamaya değil reklamlar bunlara göre çıkıyor denedim kendim bunu.

İşin özeti bu.

Yaptım sanırım... Bunların hepsini videonun açıklama kısmınamı yazıyoruz? [MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION]
vxk56.png

Sanırım Anladım. :)

Dikkat

Youtube Öne Çıkan Video :

Ebru Gündeş Canlı Yayında Ağladı-O Ses Türkiye-24.12.2013

Ebru Gündeş şöyle konuştu:

"Çok şaşkın ve çok üzgün olduğum bir konu. Reza benim çocuğumun babası ve benim de kocam. Biz çok severek evlendik. Ve evlenirken bir söz verdik: İyi günde kötü günde beraber olacaktık. Evet bir karanlıktan geçiyoruz. Bildiğim bir şey var ki her gecenin bir sabahı var. Ve bunun da bir sabahı var. Bu gece bir tek arkadaşlarımdan ricam, onlar ve sen benim yükümü hafifleteceksiniz. Vücut olarak burdayım ama duygu olarak asla burda değilim. Çünkü içim kan ağlıyor. Ayrıca sen (Acun Ilıcalı) ne koca yürekli bir adammışsın be... Beni hiç yalnız bırakmadın. Burada gülüyorduk, eğleniyorduk. Sadece bundan ibaret sanıyordum ama hepinizin desteğine çok teşekkür ediyorum."

Açıklamanızın Sonunda Kodu Böyle Kullanırsak Sanırsam Oluyor ?

Hangisi Daha Faydalı Olur 1 mi 2 mi

Örnek 1

Örnek 2

Bunlardan Hangisi Daha Faydalı Olur 1 mi 2 mi @Ahmetdemir :cool:

1 tabıkı.

okumayı yeni bitirdim deneyen varmı videosu üste çıkan varmı bu yöntemle

ben sizlerin hıcbırının konu hakkında modorotrlerınden tutun bılen ve bılmeyen herkesın yapmıs oldugu yorumlara bakıyorum ..

ben sırf dıkkatlı okuyan bır kişi test kanalında maxsımum 3 denemede ve 10 dakıka bır kere emın olur saglam emın olur.

türkçe yazım anlaşılırlığına gelirse. 22 yaşından beri 2003 yılından bu yana html dhtml asp cgı php web dılı yazımından c++ plus ' a ve 12 cesıt programlama dılı uzerıne dakıkada 300 kod gırdısı yaza yaza. ve bunları iş yerınde mesaı saatı olarak 6 saat.. dınlenme zamanlarında 7 saat uyguluyan bırı olarak.. uykumdan feragat edıp 3 seeye yakındır ses frekanslarından oynayıp telıfden kurtarmaya eşleşenlerden kurtulmak için kod yazımları dısında vıdeo edıt ve vıdeo efect ısını ogrendım sırf blog okuyarak.. cok sukur kazancım normal ısten kazancımdan fazla.

benım ülkemın guzel ınsanları anlamamış , guzel anlaşılır turkceyı unuttu yada unutmak zorunda kaldım yazı yazmak yerıne kod yazmaya nokta nereye unlem yok : yok soru ısaretı vs ımla kurallarını ben lugatımdan sıldım.

kım ne anlar ne cozer bılmem.. olumsuz eleştiri yapanlar yetmıyor ayrı konu acıp :) beyın fırtınası yapıyorlar :) kahkaha attım :)

sız hıc hastaneye gıttıgınızde sıze yazılan recete ıncı gıbımı :) okunaklı 4/4 lukmu :) neden eczacılık fakultesı cıktı sırf doktorların yazılarını okumak ınsanlara anlatmak ıcın..
pekı hıc dusundunuzmu neden doktorlar benım gıbı kargacık purgacık yazıyorlar..

tek sebebı var hoca soylerken anında yazmak yetısmek bır cumleyı eksık yazmamak ve yıl sonunda butunlemeye kalmadan adam gıbı aslanlar gıbı sınavlardan fatıh sultan mehmet gıbı cıkmak ıcın.

ben 4 sene okuycam 2 sene turkıyede okurken staj yapacam yuksek lısan ve on lısans vs egıtımlerı toplamda unı dahıl 7 yıl okuycam :) sız benden anlaşılır turkce yaz :) ben kendımı binary systemde yazmadıgıma ya baktıklarınız ?.. 0 ve 1 rakamları olsaydı 0111 0101 0101 00000 1 01110101 gıbı
ozamana daha nalasılır olurdu degılmı :) ?

bu sozum herkese .. okudugunuz anlamak ıcın yazının oıkunaklı ve duzgun olması bıle ınsanın algı yetenegını gelıstırmek ıcın zerre katkısı yoktur :) okudugunu anlamak ıcın azcık beyındekı neronları coğaltın :) hızlı bır sekılde calısır ozaman beyın ve ozaman 0111 0101 0101 00000 1 01110101 << su kombınasyonu dahıl necip fazıl kısakurek şiiri misali anlamlı gelır sıze :) azcık beyın gucu azcık :)

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION] Açıklamaya ekledim dediğin gibi videonun reklamı bile değişti aradığımda ilk 5 e girdi video sağolasın verdiğin bilgiler için :)

Şimdi şöyle birşey var, Forumu takip eden tüm Tr içerik çalışanlar bu taktiği uygulayacak.

Peki o zaman kimin Videosu En üstte Çıkacak?
:D

Size Algoritma sorusu sorayım istedim.
Konuyu açan arkadaşın Formülünü çözebilenler belki bu soruyada Cevap bulabilirler.

dunyada 127 ulke atıf olarak ınternet kullanıyor 80 ulkeden fazlası google arama motorlarını kullanıyor

bu nedemek #news #wordnews #turkeynews #turkeinews bu sekılde ıngılızce gırın dıger etıketlerıde ozaman ıngılızce dılı altındakı arama verı tabanlarında motorlarında cıksın :) yahu seo ve arama motoru optımızasyonu uzmanları dıye ınsanlar para kazanır olmus :) okadar kolay anlasılır olsa
sızler nasıl diyore ben anlamak ne ka para o kadar ekmek :) degılmı bea :) neyse ben az dınlenıyım torentten fılm ındı bunu yazarken bakam şu düğün derken nasılmıs :)

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION]

Adamın hiçbir yazısından bir sonuç çıkmıyor beyler gizemli bir tarzı var yine de teşekkürler

dunyada 127 ulke atıf olarak ınternet kullanıyor 80 ulkeden fazlası google arama motorlarını kullanıyor

bu nedemek #news #wordnews #turkeynews #turkeinews bu sekılde ıngılızce gırın dıger etıketlerıde ozaman ıngılızce dılı altındakı arama verı tabanlarında motorlarında cıksın :) yahu seo ve arama motoru optımızasyonu uzmanları dıye ınsanlar para kazanır olmus :) okadar kolay anlasılır olsa
sızler nasıl diyore ben anlamak ne ka para o kadar ekmek :) degılmı bea :) neyse ben az dınlenıyım torentten fılm ındı bunu yazarken bakam şu düğün derken nasılmıs :)

aylık 15k kazanan adam düğün derneği torrentten çekiyorsa ben bişey demiyorum :D

hahaha hahaha bu guzeldı :) sınemaya gıtmeyelı 10 sene olmuş napalım alıştım evde para vermeden huzurlu şekilde uyumaya :) ayrıca uykum gelınce sınemadakı kısılere durdurun şunu uyanınca kaldıgım yerden ızlemek ıstıyorum.. dedıgım an once o bıletı yedırırler sonra dısarı atarlar :) torentın keyfı baska :) ee meslekı dayanısma adamların dosyası ne kadar ınerse okadar para kazanıyor :)

hahaha hahaha bu guzeldı :) sınemaya gıtmeyelı 10 sene olmuş napalım alıştım evde para vermeden huzurlu şekilde uyumaya :) ayrıca uykum gelınce sınemadakı kısılere durdurun şunu uyanınca kaldıgım yerden ızlemek ıstıyorum.. dedıgım an once o bıletı yedırırler sonra dısarı atarlar :) torentın keyfı baska :) ee meslekı dayanısma adamların dosyası ne kadar ınerse okadar para kazanıyor :)

Usta torrent linki göndersene sana zahmet bende indireyim :)

Üşenmedim okudum altın değerinde yılların bilgileri var kötü yorumlar yapanlara cidden acıyorum üç beş dakikanızı ayırıp adam gibi anlamaya çalışsanız kötü mü olur hemen anlattıklarını deniyorum sonuçları editleyeceğim.

bi hata yaptım bu konuyu işyerinde okumamalıydım kahkaha atmak zorunda kaldım kaç defa :) :) :) ben arkadaşın yazdıklarını ve diğer üyelerin yazdıklarını okudukça karnıma ağrılar giriyor. evde yanlız bi ortamda tekrar okuyup bol bol kahkaha atacam

ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim sen bize faydalı olmak istiyorsun ve bunuda başardın. başka tiyoların varsa memnun oluruz.

Arkadaşlar yaklaşık 5 saattir arkadaşın yazdıklarını çözmeye çalıştım ve 1 kanalımda anladığım kadarıyla uyguladım. Anladığım kadarıyla diyorum çünkü coder arkadaşları anlamak gerçekten çok zor, kendi arkadaşlarımdan biliyorum :) Şimdilik bi kaç videom üst sıralara geldi, bakalım diğerleri ne olacak. Ayrıca arkadaşa gerçekten çok teşekkür ediyorum, mükemmel bilgiler veriyor ve en güzeli de bedava :)

öncelikle bilgiler süper teşekkürler gerçekten, ek anlamadıgım kısım şu hocam:

kısaca haber baslıgını yazın ve kodu ekleyın.

yt,gt+twitter hastagh kodunuz.

'' #haber boşluk #haberler boşluk #kanal7haber boşluk #tgrthaber '' <<<

dıkatlıce bakın koda '' << ısaretı #<< işlareti etıketınız boşluk #<<< işaretı ''

bu sekılde bu kodu youtube sosyal aglar paylaşımına kopy past yapın her vıdeo ıcın ayrı ayrı gırın.
manuel olarak yapılan bu bunu yapan yt yukleme botları var malum 1 kere gırıyorsunuz o otomatık her vıdeo yuklemesıne yapıyor ''

şimdi sosyal ağlar paylaşımına copy paste edin demişsin. Benim anladıgım g+ hesabıma girip elle tek tek videoları yapıştırıcam. Bu mudur ? Doğru anlamışmıyım ? yoksa baska bir şekilde mi olacak bu

2.sorumda, başlıkta su sekil olacak anladıgım kadarıyla:

Hülya Avşar'dan Bomba Açıklamalar #hülya avşar #haber #haberler #magazin

yanlışlık varsa düzeltirmisin hocam lütfen.

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION], sistem anladığım kadarıyla denedim çalışıyor teşekkür ederim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri