ben sizlerin hıcbırının konu hakkında modorotrlerınden tutun bılen ve bılmeyen herkesın yapmıs oldugu yorumlara bakıyorum ..
ben sırf dıkkatlı okuyan bır kişi test kanalında maxsımum 3 denemede ve 10 dakıka bır kere emın olur saglam emın olur.
türkçe yazım anlaşılırlığına gelirse. 22 yaşından beri 2003 yılından bu yana html dhtml asp cgı php web dılı yazımından c++ plus ' a ve 12 cesıt programlama dılı uzerıne dakıkada 300 kod gırdısı yaza yaza. ve bunları iş yerınde mesaı saatı olarak 6 saat.. dınlenme zamanlarında 7 saat uyguluyan bırı olarak.. uykumdan feragat edıp 3 seeye yakındır ses frekanslarından oynayıp telıfden kurtarmaya eşleşenlerden kurtulmak için kod yazımları dısında vıdeo edıt ve vıdeo efect ısını ogrendım sırf blog okuyarak.. cok sukur kazancım normal ısten kazancımdan fazla.
benım ülkemın guzel ınsanları anlamamış , guzel anlaşılır turkceyı unuttu yada unutmak zorunda kaldım yazı yazmak yerıne kod yazmaya nokta nereye unlem yok : yok soru ısaretı vs ımla kurallarını ben lugatımdan sıldım.
kım ne anlar ne cozer bılmem.. olumsuz eleştiri yapanlar yetmıyor ayrı konu acıp

beyın fırtınası yapıyorlar

kahkaha attım
sız hıc hastaneye gıttıgınızde sıze yazılan recete ıncı gıbımı

okunaklı 4/4 lukmu

neden eczacılık fakultesı cıktı sırf doktorların yazılarını okumak ınsanlara anlatmak ıcın..
pekı hıc dusundunuzmu neden doktorlar benım gıbı kargacık purgacık yazıyorlar..
tek sebebı var hoca soylerken anında yazmak yetısmek bır cumleyı eksık yazmamak ve yıl sonunda butunlemeye kalmadan adam gıbı aslanlar gıbı sınavlardan fatıh sultan mehmet gıbı cıkmak ıcın.
ben 4 sene okuycam 2 sene turkıyede okurken staj yapacam yuksek lısan ve on lısans vs egıtımlerı toplamda unı dahıl 7 yıl okuycam

sız benden anlaşılır turkce yaz

ben kendımı binary systemde yazmadıgıma ya baktıklarınız ?.. 0 ve 1 rakamları olsaydı 0111 0101 0101 00000 1 01110101 gıbı
ozamana daha nalasılır olurdu degılmı

?
bu sozum herkese .. okudugunuz anlamak ıcın yazının oıkunaklı ve duzgun olması bıle ınsanın algı yetenegını gelıstırmek ıcın zerre katkısı yoktur

okudugunu anlamak ıcın azcık beyındekı neronları coğaltın

hızlı bır sekılde calısır ozaman beyın ve ozaman 0111 0101 0101 00000 1 01110101 << su kombınasyonu dahıl necip fazıl kısakurek şiiri misali anlamlı gelır sıze

azcık beyın gucu azcık