Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION] birsey sormak istiyorum 3 4 farklı acıklama kodu vermissin hepsini beraber kullansak birsey olurmu sadece tek cesit kod mu girsek iyi mesela ben acıklamada böyle girsem nasıl olur ?
ilk önce bu

haberler, haber, kanal 7 haber, internet haber aktif haber, haber kayseri ,bafra haber, malatya haber, adana haber, haber 7 com, tgrt haber, haber,kars haber,enson haber,en son haber,magazin haberleri,son dakika spor,spor haberleri,eğlence, komedi, korku, vahşet, komik, spor, maç, son dakika, haber, müzik, son albüm, klipler, yabancı klipler

sonra altına bu

( haber ) ( haberler ) ( son dakika haber ) ( son dakika haberleri ) ( internet haber ) ( son depremler ) (son dakika ) ( son dk ) ( spor haberleri ) ( magazin haberleri ) ( aktif haber ) ( a haber) ( enson haber )

ardından altına bu

#haber #haberler #kanal7haber

hepsini böyle alt alta sıralasam olurmu yoksa tek tür mesela

" #aaaa, #bbbb, #ccccc, #dddd " böyle birsey olarak tek girsemmi iyi siz hangisi kullannıyorsunuz

Bak bunu bende çok merak ediyorum :)

ben toplu girdim pek olumlu sonuc alamadım tek tek girmeliyiz sanırım yazar belki arkadas :)

Ben yine anlamadım hocam.Google+ a kodları copy paste yapınca etiket olarak görmüyor tek tek yazıp enter demek lazım yoksa ben biyerde yanlışmı yaptım :)

Merhaba dostlar konuya biraz uzak kalmışım. Anladığım kadarıyla anlatmak istiyorum doğruluğunu birisi onaylarsa çok sevinirim.

Aşağıdakileri doğru anlamışmıyım.

1. Yöntem
etiket kısmı arzu edilirse değiştirilebilir.
Screenshot by Lightshot

2. Yöntem
etiket kısmında farklı varyasyonlar denenebilir.
Screenshot by Lightshot

bu arkadaşımın söylediğini yani anlatmak istediğini yaptım ama hiç bir sonuç almadım. geçenlerde yükediğim bir kaç videoyu şu şekilde açklama kısını değiştirdim. (örnek: kukla köpekle sokakta çocukları eylendiren adam videosu)

açıklama kısmı aynen kopyaladım

MÜTHİŞ KUKLA KÖPEK ŞOV
KÖPEK SHOW
SHOW
KUKLA
KUKLA SHOW
KUKLA KÖPÜŞ
İPLE YAPILAN KUKLA
MÜTHİŞ YETENEK
İPLE KÖPEK OYNATMA
KÜÇÜK ÇOCUK
BEBEK KUKLA
SOKAK SANATÇISI
SOKAK EYLENCELERİ
BEBİŞ
BEBEK
KUKLA VE BEBEK
KORKAN BEBEK
HAYVAN
OYUNCAK
#MÜTHİŞ KUKLA KÖPEK ŞOV, #KÖPEK SHOW, #SHOW, #KUKLA, #KUKLA SHOW, #KUKLA KÖPÜŞ, #İPLE YAPILAN KUKLA, #MÜTHİŞ YETENEK, #İPLE KÖPEK OYNATMA, #KÜÇÜK ÇOCUK, #BEBEK KUKLA, #SOKAK SANATÇISI, #SOKAK EYLENCELERİ, #BEBİŞ, #BEBEK, #KUKLA VE BEBEK, #KORKAN BEBEK, #HAYVAN, #OYUNCAK

aynı videonun etiketi
MÜTHİŞ,KUKLA,KÖPEK,ŞOV,KÖPEK SHOW,SHOW,KUKLA SHOW,KUKLA KÖPÜŞ,İPLE YAPILAN KUKLA,MÜTHİŞ YETENEK,İPLE KÖPEK OYNATMA,KÜÇÜK ÇOCUK,BEBEK KUKLA,SOKAK SANATÇISI,SOKAK EYLENCELERİ,BEBİŞ,BEBEK,KUKLA VE BEBEK,KORKAN BEBEK,HAYVAN,OYUNCAK,Kopek (Musical Group)

bakmak isteyen için videosu MÜTHİŞ KUKLA KÖPEK ŞOV - YouTube
şuana kadar 2 görüntüleme var zaten öyleydi

bilmem doğru bilmem yanlış. doğrusunu söyleyecek varmı

ya ben beceremedim bende olmadı maalesef :) Hatta bakın yaptığım şekil göstereyim :)

`` #eastecandy #kindereaster #kindersurpriseeaster #eggs #eastereggs #surpriseeggs #kandaeggs #kindaegg2013 #surprise #afternoondelight #angrybirdsmovie #brus #kinderegg #surprizebuttsecks ´´

(eastecandy) (kindereaster) (kindersurpriseeaster) (eggs) (eastereggs) (surpriseeggs) (kandaeggs) (kindaegg2013) (surprise) (afternoondelight) (angrybirdsmovie) (brus) (kinderegg) (surprizebuttsecks)

#eastecandy #kindereaster #kindersurpriseeaster #eggs #eastereggs #surpriseeggs #kandaeggs #kindaegg2013 #surprise #afternoondelight #angrybirdsmovie #brus #kinderegg #surprizebuttsecks

''eastecandy'' ''kindereaster'' ''kindersurpriseeaster'' ''eggs'' ''eastereggs'' ''surpriseeggs'' ''kandaeggs'' ''kindaegg2013'' ''surprise'' ''afternoondelight'' ''angrybirdsmovie'' ''brus'' ''kinderegg'' ''surprizebuttsecks''

Başlık--- Cristiano Ronaldo Adanalı Ronaldoyla Buluştu

Açıklama--- Dünyaca ünlü Yıldız Cristiano Ronaldo Adanalı Ronaldo olarak bilinen gökmen akdoğanla tekrar buluştu.

'' #Cristiano Ronaldo, #Adanalı Ronaldo, #gökmen akdoğan, #Real madrid, #Galatasaray ''

Etiket--- Cristiano Ronaldo,Adanalı Ronaldo,gökmen akdoğan,tekrar buluştu,real madrid,galatasaray

Şimdi böylemi olacak arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin kesme işaretinide koymakta önemlimi

Herkese Oncelıklene Herkese Selamlar.

Yeni Veyahutta Uzman Olan Herkesin Dikkatine Arz Ediyorum Bu Konuyu..

Herkes Tbm Peşinde Yırtırıyor.. Spam Basan Adamlardandım Bende Taki Bu Sabaha Kadar..

Kendim Casper A.ş Uzerınde Calışıp Creative Parcaları Uzerınde Arge Bolümündeyim :) Tabıkı user name emaıl Standart Sahte.

Şimdi Bu Konuyu Paylaşıcağım için Çoğu Kişi Kızıcak .
Ben Bu işde iddalı Konuşuyorum .

Karşıma 1 M Abonesi Olan Facebook.. Twıtter En Az 10 K Abonesi Olan Adamlara Karşı .. Bir Tek Kodla .. Onlardan Dakika Sanıye Değil Saliselerle ..

Attığım Her Videoyu İndexletir .. Onların 100. K Izlenımle Videolarını spamlayıp google sıaralamasında onların en az 3 basamak üzerinde çıkartırım . tek bir kodla .

şimdi diyceksınki bunun google + ve youtube ile ilgisi ne tbm ne alaka ..

şimdi uşak garsona garson ev sahıbıne sonra herkes uşağa denklemı :)

sosyal ağların efendisi facebook 'idi doğrumu doğru ?.. sonra twitter doğdu .. facebook bunun karşılığında hemen kişi ekleme sınırı vs cok ciddi kurallar getirirken .. twitter buna karşılık bizler daha saygın bir yazılımız sosyal ağ olduklarını kanıtlamak için . spam kişi ekleme botları kapatırken .. bir yandan kullanıcı saysını kaybetmemek için ne gelistirdi geliştirici yamalar dediğimiz modern adı arge eklentılerı yaptı .. nedemek oluyor bu .. şu demek oluyor eskıden resım vıodeo url ekleme vs yokken anında sunucu ve hızlarını kişilere ve yoğunluklarına gore url seklınd veyahutta dırek resım gosterere k dırek vıdeo gostererek yaptı .. yetınmedıler bununla vıdeoları resımlerı bunlerınde paylasmak ıcın ..
kişilere ozel lısteler yaptılar yanı bır kullanıcı hem resım hem vıdeo yuklerken klasorluyor sanal hardıcs yaptılar .. şimdide bulut teknolojisine açtılar artık twıtter az yada cok bılgılı herkes gelıstırcek ..

facebook bu atağı yapamadı çunku :) bunu yapmaları içi n bulut teknolojisine uyumlu fıltreler kurmaları gerek buda ımkansız sıfırdan ınşaa etmelerı gerek facebook ..

bunlar bırbırlerıyle boğuşurken ..

google ne yaptı

youtube 9 ulkede reklam pazarına gırdı ..

yetmedı google + arayuzlerı gelıstırdı sessız sedasız ..
bılenler vardır google yama eklentıler veyahuutta ındırmelı yazılımları kabul edıyor 25 tl tutar karşılığında .. bu sayede herkes artık kişilerin en guncel yazılımlarını anında gorup ındırıyor .. wap ve net uzerınde .

google + arayuz yenılerken ne yaptı herseyı 2015 teknolojısıne gore ınsaa ettı ..
nerden bılıyorum .. işin içinde olan bır ınsan olarak soyluyorum ey türk youtuber 'ler i

ALLAH aşkına bir girin araştırın google + :)

video ekleme var .. vıdeo lınkı ekleme var resım ekleme var resım yukleme var .. resım lınkleme var

resım lınklemı bılmek ayrı maharet bıraz bılgı işi tabıkı .

şimdi

sıze soruyorum ..

kişi ekleme sınırı 250 dıyorlar işte işi bilmeyenler için 250 ..
size 5 katagorı verıyorlar dıyorkı ayarlardan ıstersen bunu kaldıra bılırsın
yetınmıyor ozel katagorı yanı lıste olusturabılırsın dıyor
bunu neden dıyor 250 kişi ekleme sınırını herkes bılmesın ama daha fazla ekleye bılırsınız ..

google + yetınmedı bunlar 1250 ıle 1680 kişiye kadar ekleye bılıyorsunuz . 250 otomatık bir koodla o koduda verıcem ayrıyetten .

ama 250 ustunu manuel ekleye bılıyorsunuz 1680 veyahutta şifreli google + plus ıse sayfanız 1250 arasında degıse bılıyor .

sımdı 30 gunde 1250 kişi eklesenız ve bunun sadece sıze 100 kişi gerı donde 30 gunde 3000 takpcı . 3 ay bunu yapın 9000 bın takıpcı ..

bır vıdeo tur ıcerık farketmez bızım mılletımız merekalı kısa ızlemek ıcın tıklar bır bakmıs kendını youtubude saatlerce gezmıs uykusu gelmıs halde bulur :)

9000 kısıeden gunde 500 vıdeo ızlense ayda 15000 ızlenım
tabıkı bu komık vıdeo veyahutta fragman dızı ıse .. 9000 hepsıde ızleye bılır bılgınız olsun azcık google + kurcalayın ınsanlar neler ızlıyor hashtag etıketlerı sanıyelık guncellıyor google robotları ...

yazının en başında ne belırttım bır koda size şu kodu verıcem

kod işinden anlayanlar anında çözücekler . aslında bu kod 3 yıldır var :) kullanan yok :)

'' # , # , # , ........ '' <<<< şu yanda gormus oldugunuz kodu
haber yada vıdeo katagorısııne gore ayarlayın ..

bunu her vıdeo tek tek gırmekle ugrasıyorsanız cıdden yazık :))

sımdı spam basıyoruz basıyoruz yt 'de yada googlede lıste cekmıyor yok 3 gun sonra yok 7 gun ıcınde ındexlıyor .. bıraz modern kodları takıp edın su verdıgım kodu youtube vıdeo yuklerken
kanal acıklamasını sabıt olarak spam basanlar bılır o kodu yerlestırın anahtar kelımelerı denedım 140 'ka kadar basa bılıyoruz youtube acıklamasına ..

haber haberler tutunda cübbeli hulya spor magazin vahşi :) anlayan anlamışdır ..

haberler .com kanald hurrıyet ısterse youtube olsun ..

sizin vıdeo acıklamasına google + sayfasını ekleyıp yaındakı kutuyu vıdeo yukleme bıtınce otomatık yayınla bolumlerı var youtube sayfa ayarlarında baglı hesaplarda twıterı sok facebook sok
google + sayfanı kur

250 vıdeo cek onune ekraba ctrl + a 'de bas vıdeoları ..

kanal zaten acıklaması full anahtar kelıme .
etıketlerı zaten otomatık kanal ayarlarında varsılanlardan yaptık .

spam vıdeolar yuklensın ..

test edın

su kodlar.

orneklerı
yt ''haber'' 'haberler'' haberler , not 5 farklı sekılde kod gırebılırsınız bu ornek kod ısteyenlere dıger 4 youtube kodunu verebılırım.

gg haber, haberler, haber video,

gg+ '' # , # , # , ........ '' <<<< bu kod aynı zamanda twıtter 'ı youtube ayarlarında paylasım yap dıyerek ayarldıgınızda twittere 140 harflık etıket gırıyor
nasılmı ornek

kata kulli yallah dedi bakanlar kurulu # , # , # <<<< ıste su hastags 8 taneyse 8 tane twitter etıketı yapmıs oluyorsunuz .

bu kod sayesınde twıtterınızı facebook hesabınızla entegre edersenız yanı twıtter 'da attıgınız twıtter anında facebook ta paylaşım olarak düşer .

bu nedemek oluyor sız bır hashtag ıle hem google hem google + hem yt hem twitter ustue facebook a anında gonderıyorsunuz . vıdeo yuklemesı bıttıgınıde .

emın olmak bedava sudan ucuz :):):): dedıgımı yapın test kanallarınızda

vıdeo baslıgı : vıdeo 01testuleynntest

video acıklaması yt etıketlerı 1 yada 5 farklı sekılde
vıdeo acıklamasına gg+ hashtag ekleyın .

vıdeo yuklemesı bıtsın
sız vıdeo yoetıcıe gorudon dıyıp sayfayı 1 kere yenıleyın .

ve google arama bolumune

su yazın ornek

komedı
araçlardan son 1 saat ıcınde yuklenen

şakkk dıye anında vıdeo 01testuleynntest

aynı sekıdle egıtım vıdeoalrı haber spor magazın vıdeoları dıye aratıldıgındada cıkar .

halbukı bız sadece spam yaptık :):)

google spam seklımıze hasta oldu her katagorıye yerlestırdı vıdeomuzu :)

ustune anında ıxdeslemesı yetmedıgı gıbı
250 vıdeo attgımızda enaz 1 ay ıcınde 10 tane vıdeonuzu bınlerce kez ızletıyor yt gırdıgınız etıket acıklaması yuzunde n one cıkan yenı vıdeolarda ..

google + ıle twıtter takıpcınızı fcebook takıpcınızı artırcagınızı unutmayın ..

ayrıca google + da her dılden yabancı ınsanlara anında ulasıyor ulke sınırlaması yok sız hashtag turkce gırın yanında bır kac tane ıngızlıce gırın onemlı katagorılerde anında tum dunyada cıksın ekledıgınız vıdeo :):)

bunu nedenmı acıklıyorum :)

ben artık spam ısını bırakmaya karar verdım guvendıgım adsense de 120 kanal ım baglı haber basıyordum yedek adsenseye artık haber ı bıraktım .

sımdı gezıyorum uyuyorum eglenıyorum kanallarım takır takır para kasıyor bana :) ben horlarken bıle bır bılgates degılım ama :) benım gıbı 1000 lerce turk yapsa bılllgates ozaman anlar turkler le başa cıkılmıycagını .. ıstedıklerı kadar kanalları 1 ıhtarda para kazanmaya kapasınlar yok efendım adsense baglı kanallar beraberınde kapasınlar :))

8 terabyte hdd var ve 120 kanalım tum kanal acıklaması vıdeoları etıketlerı hatta ozel kanallrımın kucuk resım eklentılerıde mevcut :)

o yuzden no problema :)

evet aslan spamcılar :) basın hashtagları coğaltalım şu google 'yı can yakmak neymıs nasıl ınsanın ıcı kararmıs dusunsunler :)

dusunsenıze her sanıye bır spamcı tr de herkesın bu sekılde spam bastıgını :)
mıllet ınanın google turkıye sunucsunun fısını ceker :) robotlar çozutur ..

ben kendım ve bır kac arkadasım sırketten bunu 2 senedır sessız sedasız yapıyoruz..

dıyceksınızkı adsense polıtıkası yok :) ty anlasması yemısım polıtıkasını yemısım yt sozlesmesını :) onlar 1 ıhtar ıcın 200 kanalımın para kazanmasını kapatırlarsa ben 4 gunde vds ıle gene yuklerım
adsense banlanırmıs tın
100 akrabam banka hesabı adreslerını tek tek onaylatır aylarca hıcbırıne gırmem banlandıkca tek tek gırer kullanır gene yt 'den paramı çatır çatır yerım .

acırsam NAMERDIM .

herkese başarılar dılerım :)

google plus ekleme kodunu paylasırsanız sevinirim hocam, onu yapsak o çok faydalı olur gibime geliyor.

konuyu paylaşan arkadaş @Ahmetdemir ne adamsın ya ...kimse olayı anlayamamış senden açık bir dille sade bir örnek istemiş gelmiş konuyu okumuşsun kafana göre admine çatıp gene bi şey söylemeden çekip gitmişsin insan biraz daha yardımcı olur dimi.madem konuyu açıyorsun insanların beynini yoruyorsun bide yardımcı olmadan çekip gidiyorsun bu ne mantık ?

mesajını sımdı okudum..

eee pekı arkadasım senın mesaj'ından sonra catıp gıtmekle kalmayıp.. nasıl acıklama ve ızah yolları denedıgımı ? farketmedınmı ? tutkı farketmedın sımdı farkındasın..

ayrıca ben kımseye çatmam. çatmak benım lugatımda olmaz. benım muhaatap almak ıstedıgım kişi benım tecrubelerım 'den fazla tecrubesı + daha sessız olmalı.

cığırtganlık , meddahlık varı hıc bır ınsan bırakbu guzel forumu.. spam vıdeoma yorum yapmasına bıle ızın vermem.

bunun yanı sıra tum admınler bakabılıyor.. buyursun ıncelesınler..

özelıme yazıpda yardım etmedıgım bır kişi cıksın dedıkı en az 1 kere degıl gerektıgınde 4-5 kere cevap verırım.

benım ılkem.

bilgi paylaşıldığı zaman bilgidir.. aksi takdirde sadece ilkel bir yazıt ve her ılkel yazıt bellı degerın ustune asla cıkamaz.

paylaşalım GÜZELLEŞELİM..

mesajını sımdı okudum..

eee pekı arkadasım senın mesaj'ından sonra catıp gıtmekle kalmayıp.. nasıl acıklama ve ızah yolları denedıgımı ? farketmedınmı ? tutkı farketmedın sımdı farkındasın..

ayrıca ben kımseye çatmam. çatmak benım lugatımda olmaz. benım muhaatap almak ıstedıgım kişi benım tecrubelerım 'den fazla tecrubesı + daha sessız olmalı.

cığırtganlık , meddahlık varı hıc bır ınsan bırakbu guzel forumu.. spam vıdeoma yorum yapmasına bıle ızın vermem.

bunun yanı sıra tum admınler bakabılıyor.. buyursun ıncelesınler..

özelıme yazıpda yardım etmedıgım bır kişi cıksın dedıkı en az 1 kere degıl gerektıgınde 4-5 kere cevap verırım.

benım ılkem.

bilgi paylaşıldığı zaman bilgidir.. aksi takdirde sadece ilkel bir yazıt ve her ılkel yazıt bellı degerın ustune asla cıkamaz.

paylaşalım GÜZELLEŞELİM..

Ahmet arkadaşımız sonuna kadar desteğini sunuyor bizlere . Lütfen küstürmeyelim kendisini . O ve onun gibilere ihtiyacımız var

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION] tekrar teşekkür ederim dediğin şekilde etiket mantığını yaptım 2 gündür TBM 0,64-0,68 tl arasında değişiyor ayrıca videolarım hem son 1 saatte en üstte çıkıyor hemde genel aramada ilk sayfada görünüyor emeğine sağlık ...

Kardeş paylaşımın için çok teşekkürler. Emeğine sağlık. Hiçbir şey anlamadım.

Özet: Facebook, Twitter vb. sosyal ağlar ile hem izlenim hem takipci hem de anında index alıyorum. Kullandığım şey şu; "kelimelerin başına # işaretini ekleyerek hashtag yapıyorum"

Şeklinde net bir özet olabilir.

etiketlere mi yoksa video açıklaması kısmına mı yoksa ikisine birden mi dediğinizi uygulayalım?

---------- Mesaj saat 09:40:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:36:31 civarında gönderildi. ----------

bilgiyi aldım ve sessizce gidiyorum;)

kaçış nereye hocam yardım yok mu?

---------- Mesaj saat 09:41:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:40:05 civarında gönderildi. ----------

Arkdaş haklı dediği yöntemi yaptım, youtube aramalarında arama yapınca en önde çıkıyor. Teşekkürler.

hacam madem anladın bize de anlat da iyice anlayalım olayı

---------- Mesaj saat 09:42:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:41:22 civarında gönderildi. ----------

aynen 1 saatte index zor alırdı anında aldı...

hocam açıklar mısın olayı biraz ne yapcaz ne yapmayacaz?

---------- Mesaj saat 09:43:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:42:27 civarında gönderildi. ----------

saniyesinde indexledi ama sebebi bu mu emin değilim

hocam bu yöntem işe yarıyor mu açıklar msn biraz?

etiketlere mi yoksa video açıklaması kısmına mı yoksa ikisine birden mi dediğinizi uygulayalım?

---------- Mesaj saat 09:40:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:36:31 civarında gönderildi. ----------

kaçış nereye hocam yardım yok mu?

---------- Mesaj saat 09:41:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:40:05 civarında gönderildi. ----------

hacam madem anladın bize de anlat da iyice anlayalım olayı

---------- Mesaj saat 09:42:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:41:22 civarında gönderildi. ----------

hocam açıklar mısın olayı biraz ne yapcaz ne yapmayacaz?

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html konumda biraz değindim ona orada yazanı yap yeter g+ bağlı olsun

hocam bence yazmak yerine yüklediğiniz bir videoyu işlemler bittikten sonra bir print screen le gösterseniz çok güzel olur ben gene anlamadım :s

evet bir video yada resimli anlatim işi çok güzel yapar

---------- Mesaj saat 11:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:17:10 civarında gönderildi. ----------

Bak bunu bende çok merak ediyorum :)

bn de bunu merak ediyorum cvp veren oldu mu acaba?

@Ahmetdemir tekrar teşekkür ederim dediğin şekilde etiket mantığını yaptım 2 gündür TBM 0,64-0,68 tl arasında değişiyor ayrıca videolarım hem son 1 saatte en üstte çıkıyor hemde genel aramada ilk sayfada görünüyor emeğine sağlık ...

hocam açıklama kısmını anladım da etiketleri nsl girecez etiketlere yani etiket kelimenin hemen sonuna ünlem girince geçersiz etiket diyor nasıl yapmalıyız etiketleri?

arkadaşlar denilen yöntemi uyguladım ama nedense işe yaramadı ilk 4 özelliği aynı kanalımda 4-5 videomda denedim olmadı izlenme artmadı kanalım da ilk sayfada indexlenmedi sonlarda gene kanal ne yapalım sorun nedir acaba beyler?

Google+'da hashtag'ler

Hashtag, kullanıcıların belirli bir konuyla ilgili görüşmeler bulup bunlara katılmasına yardımcı olan, # işaretiyle başlayan (örneğin, #Aşçılık) kelime veya kelime öbeğidir (boşluksuz). Bir hashtag'in tıklanması ilgili içeriği gösterir.

Yayınlarınızda hashtag'leri kullanma

Hashtag'leri yayınınızın metni içinde bir yere yazarak kullanın. Aşağıda birkaç örnek verilmiştir:

"#VejeteryanYemekler ile ilgili bu mükemmel ipuçlarını yeni öğrendim".
"En kötüsü #Pazartesi. #Uykusuzluk #YapacakÇokİşVar"
Ayrıca Google+ yayınlarınızda kullandığınız hashtag'ler ilgili hashtag'ler olarak yayınınızın üst tarafında da görünebilir.

İlgili hashtag'ler

Bir yayının üst tarafında görünen hashtag'ler yayının içeriğiyle ilgilidir. Bir hashtag'i tıklamak, ilgili yayınları keşfetmenize olanak tanır.

Gri renkli hashtag'ler yayının sahibi tarafından kullanılanlardır, mavi renkli hashtag'ler ise Google tarafından yayının içeriğine bağlı olarak eklenir. İlgili hashtag'ler yayınların keşfedilmesine yardımcı olur ve söz konusu yayının içeriğiyle ilgili görüşmeler oluşturur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri