Google'a engelleme kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi yerlere çakmak için değerlerinizi yerle bir ediyorsunuz yazıklar olsun söylenecek söz yok , kaldırsınlar fotoları ve videoları olsun bitsin.

Ortalık Kanal7deki İskele Sancak Programına dönmüş hayırlısı :) bugün kapanır yarın açılır :D

@era @kkundakci belli ki bu adam hala akıllanmamış.(bu adam bu profil resmi yüzünden daha önce banlandı) biri şu veled'e profil resmini değiştirtsin. yoksa ağzımı bozucam.

Kimseyi savunduğum yok öncelikle onu belirteyim ama imzanızda kullandığınız benzetme çok hoşmuş bence ilk onunla başlayabilirsiniz sizde değiştirmeye . Bu forumda yapılan iş ile kazanılan paranın her kuruşunda İsrail + Amerikan şirketi var birde öncelikle bununla yüzleşin .

beyler burası kazanç platformu hükümet yanlış yapar doğru yapar bunu değerlendirmek bizim en tabii hakkımız fakat yer burası değil yapmayın yani sonunda ceza yiyorsunuz işte

Tib midir nedir bu işlere bakan kurum bildiğim kadarı ile 4 saat içinde URL engelleyebiliyor.resimlerin olduğu urller engellenip google rahat bırakılsa daha mantıklı olmaz mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Kimseyi savunduğum yok öncelikle onu belirteyim ama imzanızda kullandığınız benzetme çok hoşmuş bence ilk onunla başlayabilirsiniz sizde değiştirmeye . Bu forumda yapılan iş ile kazanılan paranın her kuruşunda İsrail + Amerikan şirketi var birde öncelikle bununla yüzleşin .

Hayır ben anlamıyorum. Mahsus yapıyor da değilim. Evet gereken cezamı aldım ve çektim. Daha ne isteniyor anlamıyorum.

Bu forumun admini yabancı ülke bayrağı yapıyor, bir sürü insan yabancı ülke bayrağı yapıyor ben ekmek yediğim yerin bayrağını yapamıyorum.

Çıkarsınlar forumda bir kural. Desinler ki Türk bayrağından başka bayrak yasaktır. Bu akşam Türk bayrağını şerefle avatar yaparım.

beyler burası kazanç platformu hükümet yanlış yapar doğru yapar bunu değerlendirmek bizim en tabii hakkımız fakat yer burası değil yapmayın yani sonunda ceza yiyorsunuz işte
Burasi Youtube forumu. Youtube Google şirketi olduguna gore fikrimizi soyleme hakkimiz var. Hatta Google sirketi bile olmasa internetle ilgili fikrimizi soyleyebiliriz. Kimseye hakaret etmeden kalp kirmadan kiskirtmadan her yorum yapilabilir.

ne yapalım bu forumda yapılan iş ile kazanılan paranın her kuruşunda İsrail + Amerikan şirketi var diye. bayraklarını tepemizde mi taşıyalım ??? seninde günlük yediğin içtiğin tükettiğin herşeyde İsrail + Amerikan şirketi var, çok meraklıysan sende git bayraklarını tepende taşı.

gelelim imza'ma.

Teşbih, "benzetmek" manasına gelir. İfadeyi kuvvetlendirmek için aralarında benzerlik bulunan iki kavramdan zayıf olanın güçlüye benzetilmesidir. bkz. Youtube nazi, Bende führer..

bunlarda iyice sapıttılar yahu

twitter ,facebook içeriği kaldırıyorda neden bu gugul artistlik yapıyor onu anlamış değilim !!!!!!!!!!!

Arkadaslar ortalik yangin yeri olmus durumda forumumuza bir zarar gelmesin gunden gune iyi index alio mazallah meridyen teror orgutu demesinler bence su siyaset yasagi getirilsin foruma gidisati pek hayirli degil

Gençler burdan youtuba video yüklüyomuş diye burayada uğrarlar yakında :D

açarlar ya ama ülkemiz için büyük bir kayıp bu tür olayların olması. Özellikle her alanda ciddi anlamda eksiğimiz çok. Ama bu tür olaylara baktığımızda kökeninin terör olaylarında yattığı gerçeğide göz ardı edilmemeli. Hayırlısı diyip geçiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri