Google'ı Tebrik Ediyorum

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Neredeyse her dizi aramasında mutlaka bir haber sitesinin içeriği bomboş sadece hiç çekmek için yazılmış izle full izle ne zaman vs yazılarının bulunduğu news kayıtlı siteler r10da okuduğum bir konuya göre Google tarafından uyarılmışlar

Görünce ben de inanamadım. Milliyet, Hürriyet ve çok sayıda News kayıtlı haber sitesinin All Seo'lu haberleri artık News'te görünmüyor. Google bugün Doğan Grubunda iki siteyi resmen uyardı. Seo kokulu haberler her iki siteye artık GİR Mİ YOR.
Yıllardır Eşit rekabet diye dil döken, Google eleştiri yağmuruna tutan R10 kullanıcılarının dediği oldu galiba. Hürriyet ve milleyetin news haberleri tertemiz

Ekleme

Google Kıyıma Devam Ediyor

http://www.ytpara.com/konu-disi/48413-google-newsde-ikinci-dalga.html

http://shiftdelete.net/googlein-tokadindan-sonra-ne-olacak-54810

Son düzenleme:
Bunu yapanlarda büyük köklü siteler yalnız utanmadan yapıyorlardı ...

Günaydın demek lazım google kaç seneden beri maç olsun fragmanlar olsun bölümler olsun hit çekmek için sömürdü milleti.

r10 da kampanya bile açılmıştı bunları şikayet etmek için,yaptıkları rezil bir iş,milliyet gibi site gidiyor whatsapp indirme linki veriyor

Son düzenleme:
bide myneti uyarsalar. hatta direk banlamaları lazım o siteyi.

Google da bir aydır bir haller var. Sanki artık yeter b. unu çıkardınız diyor.

zaten tonla para götürüyonuz bırakın küçük kullanıcılar da ekmek yesin.

iyi olmus burdada imza toplamıslardı es gecmediydim

valla yüreğime su serpildi resmen..

bi haber okuyacaksın arkadaş ilk 3 paragrafı futbolcu geldimi futbolcu ne zaman gelecek futbolcu haberi gibi saçma sapan 3 4 paragraf oluyordu adamlar etiketleri paragraf diye insanlara okutuyordu.. gerçi ben olayı çözmüştüm en alt paragrafa inip okuyup hemen çıkıyorum :)

adsensleri banlansın...

Hayırlı olsun iyi olmuş habercilik bu değil.

her aramada gereksiz yere hürriyet ve milliyet'in çıkmasından bıkmıştım artık iyi olmuş :D

hemen YTHABER.com alan adımızı alıp haber sitesi açıyoruz arkadaşlar. Hem Yeni Türkiye Hesabıı iş yaparız :)

doğru haber r10da bende gördüm.

Google bugün Doğan Grubunda iki siteyi resmen uyardı.

Google doğan tvnin teliflerinden intikamı almıs oldu. Youtubeda rahat yok site açsak rahat yok dünyaca para kazanıyor bir rahat bırakmıyor doğan tv.

çok iyi olmuş full bölüm izle giriyoruz fragman çıkıyordu a...

cok güzel oldu
cok da iyi oldu
hem de nasıl iyi oldu

ohh olsun :)

Google da anladı, milletin artık işin b.kunu çıkardıklarını :D

Milleti iyi sömürdüler ama başka yolunu bulurlar.

Çoğu defa ilk benim girdiğim konular hep gerilerdeydi sırf bu aç gözlüler yüzünden,hatta benim bulup çıkarttığım videoları bile sitemden alıp,aynı başlıkla sunduklarını gördüm,sitemin linkini verenlere diyeceğim yok tabi,Google bu işe el attıysa ne mutlu site sahiplerine, EasyPHP de halen çalışmalarım devam ediyor,yeniden kendi sitelerimi yapmaya başladım kalıcı bir şeyler bırakıcam ardımda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri