googlenin kulagini ceksek diyorum(oneri)

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam bir bayan oneri yapamazmi ?
ekmek yedigi yere diyorsun adam 30 kanali tek cirpida kapatti adsensede 1800tl gevur oldu .

Lütfen mantıklı düşünerek yorum yazın biraz, Kim kurtarıcak sizi ?
Bir zamanların Chat odası Yahoo mu ?
Sadece 3.party programlarda anasayfa olan Bing mi ?
Yoksa daha dün çıkan zengin rusların Yandexi mi ? ruble üzerinden mi alacaksınız parayı :D

google la uğraşmayın bi kapatırlar çeşmeleri ağlarsınız bak forumlarda :D:D:D:D

hocam bir bayan oneri yapamazmi ?
ekmek yedigi yere diyorsun adam 30 kanali tek cirpida kapatti adsensede 1800tl gevur oldu .

Bayan öneri yapar illaki. Onu demek istemedim ben. Bir bayanın Google gibi bir yere saldıralım diye öneri yapması garip geldi bana. :) Google'ye kralları bir şey yapamıyor biz burda 3-5 kişi ne yapabiliriz ki? Güldürmeyin insanları...

Kusura bakmayın ama google hizmet şartlarını size baştan imzalatıyor. Bizde çok güzel hesap açarken onaylıyoruz. Adamlar zaten bu sözleşme ile istedikleri zaman hesap kapatma haklarını ellerinde bulundurduğunu ve sizinde bunu kabul ettiğinizi tescilliyor. Daha neyin hakkı neyin savunması :)

Bu şartlarda çalışmayı kabul etmiyorsanız zaten adsense başvurusundaki şartları kabul etmeyin hiç işe bulaşmayın derim.

Acı ama gerçek budur. Google ile çalışıyorsanız her zaman onlar haklıdır.

kardeş youtube istatisliklerini bilmeden böyle bir konu açman çok yanlış.

YouTube'a her dakika 60 saatlik, yani her saniye 1 saatlik video yüklenmektedir.
Her gün 4 milyardan fazla video izlenmektedir
YouTube'u her ay 800 milyondan fazla farklı kullanıcı ziyaret etmektedir
YouTube'da her ay 3 milyar saatlik video izlenmektedir
YouTube'a bir ayda yüklenen video, ABD'nin üç büyük yayın kuruluşunun 60 yılda oluşturduğundan fazladır
YouTube trafiğinin %70'i ABD dışından geliyor
YouTube 39 ülkede, 54 dilde yerelleştirilmiştir
2011'de, YouTube'da 1 trilyon'dan fazla izleme yapılmıştır. Bu, Dünya'da kişi başına yaklaşık 140 izleme demektir

sence bu istatistik oranına sahip bir siteye senin maximum 100 kişiyle birlikte yükleyeceğin videolar youtube u gıdıklamaz bile :)

Konu altında sadece görüşlerinizi yazın. Birbirinizle atışmaya devam ederseniz ceza verilecektir.

gogole a google yazma sebeplerı bence bu chrome nın ozellıgı olan tepeyı google olarak algılıyor ya.mıllet bunu bılmıyor google yazıyor.googleda google acılıyor ...

mantıklı ama boyle değil bunu yapmaının en kolay yolu googleyi açıp aramam motoruna google yazıp aratmak olucaktır :) sebebiyse 3 sene onceydı galıba hatırlamıyorum ama takıp etmıstım makaleyı buldum ve paylaşıyorum

Internet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

bu zaytung 10 numara site bende okumuştum bunu gülmek garanti :)

Merhaba arkadaslar tamamen oneri olarak aciyorum konuyu lutfen sole bole demeyin

simdi google herkesin canini yakiyor
birde biz onun canini yaksak orgutlenip botlarla binlerce tb video yukleyip serverlerini kassak ayni seyi facebookta bi grup yapiyo 1milyon kisilik bi ekip ayni saatte login olup serverlerini kasiyo 3 4bin kisiyiz herkes para kazanmauan 10 kanal acsa 3 4gun binlercevideo atsa yt sole bi sallansa diyorum.

Elimizdekinden de olmayalım bacım :D

mantıklı ama boyle değil bunu yapmaının en kolay yolu googleyi açıp aramam motoruna google yazıp aratmak olucaktır :) sebebiyse 3 sene onceydı galıba hatırlamıyorum ama takıp etmıstım makaleyı buldum ve paylaşıyorum

Internet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
lk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

Türkle şaka olmaz aga :D

bir şirkete zarar vermenin en güzel ve etkili yolu başka bir firmayı kullanmaktır :)

yandex gibi şirketler bu fırsatı iyi değerlendirmeli bence. Gönül isterki Türk firmaları rakip olsun ama malesef. :/

bir şirkete zarar vermenin en güzel ve etkili yolu başka bir firmayı kullanmaktır :)

yandex gibi şirketler bu fırsatı iyi değerlendirmeli bence. Gönül isterki Türk firmaları rakip olsun ama malesef. :/

katılıyorum suan yandex video diye bir şey olsa, getiriside youtube a yakın olsa en azından kasardık yani

ama şöyle bir şey var.

%100 eminim bunada yandex video da youtube gibi olunca ilk postalayacağı insanlar bizim gibiler olurdu. spam, hile bunlardan bahsetmiyorum..

ama bu hep böyledir. kapitalizm'in dogasında var yani. sefillere yer yok. güçlüler her zaman kazanır.

Bu gidişle Google ve Youtube'yi Türkiye'ye kapattıracaksınız hepsi elimizden gidecek kendinize gelin!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri