GooMass™

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bu tur satis ortakligi gibi sektorlere girmedim pek hatta girmedimde diyebilirim.

Basta Google adsense olmak uzere (siteler icin),Sedo (Domain parking),Film siteleri,dizi siteleri reklam gelirleri gibi bir cok alanda kazanc sagladim.Youtube kadar uzun sureli ve duzenli yada hizli artan hizli dusen bir gelir degildi ama en saglam parayi Sedo ve film sitelerinden almistim.

konuyu açan arkadaş megacipsten 5 bin lira kaybettiğini söyleyen sen değilmiydin :D

Piyasaya çıkan para kazanma setlerinin önemli bir kısmını aldım ve uyguluyorum. Eğer bunlardan birine rastlamasaydım internetten para kazanma hakkında haberim de olmazdı. Ben bana yeni bilgiler,stratejiler kattığı için şu anda para sıkıntımı giderdiği için iyi ki satış ortaklığı ile tanışmışım diyorum. Ben şu an youtube'den 2-3 ayda bir ödeme alıyorum ama satış ortaklığından bir aksilik olmazsa inşallah her ay ödeme alıyorum/alacağım. Tavsiyem bu işi küçümsemeyin ama basit bir işmiş gibi de davranmayın derim.

Goomass' ı bende aldım inceledim evet yeni başlayanlar ve orta seviye için güzel bir kaynak fakat bence eksik yönleri ve para kazanma yöntemleri var. Fakat inanın internette o kadar para kazanma yöntemi var ki, işi bilene iş ve para var. Yeter ki işe inanmak,emek vermek ve gerekenleri yapmak önemli olan. Goomass gibi ve belki de ondan da üstün güzel para kazanma e-kitapları var piyasada.Kanıt göster diyenler için İnternetten Para Kazanma Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! | Ek gelir ve Ek iş Fırsatları konulu yazımı okumalarını tavsiye ederim.

Hedefim gerçek anlamda para kazandığım yöntemleri anlattığım, benim gibi bir ek iş ve ek gelir elde etmeye çalışanlara yardımcı olmak adına bir e-kitap çıkarmak. Bunun çalışmalarına da başlayacağım inşallah.Hayat şartları ülkemizde zor ve bir nebze bende faydalı olursam ne mutlu bana.

Ya üstadlar ben birşey sormak istiyorum bu marketing işinde ürün mü satıyoruz yoksa ürünü satan yerin reklamını yapıp oraya mı yönlendiriyoruz ben tam olarak onu anlamadım .S
Yani biz ürünü mesela açtığımız bi e-ticaret sitesinde satışa sunabilir miyiz yoksa satışını yapan yerin reklamını yapıp bizim referans linkimizden almasını mı sağlıyoruz ? [MENTION=4920]YtPr[/MENTION] [MENTION=377]aysun06[/MENTION]

O kadar sistem gördüm lakin aralarında en düzenli olanı olarak özgün web sitelerini bir üst seviyede gördüm. Adam bir blog açıyo pagerank değerini yükseltiyo sonra Backlink,makale satışlarıyla fln milyarları götürüyor :D Bence bu işlere yoğunlaşsak daha iyi olur :)

Ayrıca serkan abi ytparanın adsense uyumlu olduğunu ve günlük bu siteden ne kadar gelir ettiğini söyleyebilirmisin :D tıklayan fln oluyomu reklamlara [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

O kadar sistem gördüm lakin aralarında en düzenli olanı olarak özgün web sitelerini bir üst seviyede gördüm. Adam bir blog açıyo pagerank değerini yükseltiyo sonra Backlink,makale satışlarıyla fln milyarları götürüyor :D Bence bu işlere yoğunlaşsak daha iyi olur :)

Ayrıca serkan abi ytparanın adsense uyumlu olduğunu ve günlük bu siteden ne kadar gelir ettiğini söyleyebilirmisin :D tıklayan fln oluyomu reklamlara [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Yok Canım Kimse tıklamıyor.
Serkan Abi Gelir Vergisini Fazla Öder Sonra. :D

Ayrıca serkan abi ytparanın adsense uyumlu olduğunu ve günlük bu siteden ne kadar gelir ettiğini söyleyebilirmisin :D tıklayan fln oluyomu reklamlara @Serk@nYT

Vallahi yeminle o adsense reklami kimin,kim kazaniyor ne kadar kazaniyor hic bilmiyorum.Birisi bu kodu koy dedi koydum ama kimdi neydi neciydi unuttum duruyor ellemiyom dursun bakalim. :D

Vallahi yeminle o adsense reklami kimin,kim kazaniyor ne kadar kazaniyor hic bilmiyorum.Birisi bu kodu koy dedi koydum ama kimdi neydi neciydi unuttum duruyor ellemiyom dursun bakalim. :D

Haha :D

263370_209695485747868_8343441_a.jpg

:D:D:D abi senin bu site varya baya bi eder ha . alexası yeter bea :D ayrıca günlük 20k hit var en azından geliride fena değildir :)

:D:D:D abi senin bu site varya baya bi eder ha . alexası yeter bea :D ayrıca günlük 20k hit var en azından geliride fena değildir :)

:D:D Valla sizler sayesinde arkadaslar.Turkiye'nin en iyi 325.sitesi olduk ne diyimki sonuncuda olsak 1.cide sizler sayesinde.;);) Misli.com bile gerimizde kalmis vay be :)

Bu tur satis ortakligi gibi sektorlere girmedim pek hatta girmedimde diyebilirim.

Basta Google adsense olmak uzere (siteler icin),Sedo (Domain parking),Film siteleri,dizi siteleri reklam gelirleri gibi bir cok alanda kazanc sagladim.Youtube kadar uzun sureli ve duzenli yada hizli artan hizli dusen bir gelir degildi ama en saglam parayi Sedo ve film sitelerinden almistim.

sa..
sedo dedigin domain , yani alan adı park ederek domain alıs verişimi yaptın ?

---------- Mesaj saat 20:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:24 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Satış Ortaklığı Hakkında Herşeyi Detaylarla Anlatan Bu Kiti Kimler Aldı :)

Eminim Benim Gibi Yt Den Önce Satış Ortaklığı Yapıp Bu Kiti İyi Tanıyan Hatta Alan Vardır :)

Bilmeyenler İçin www.GooMass.com

Satış Ortaklığından 600 Tl Kazanmıştım.

kac günde kazandın ?

sa..
sedo dedigin domain , yani alan adı park ederek domain alıs verişimi yaptın ?

---------- Mesaj saat 20:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:24 civarında gönderildi. ----------

Evet ustad domain parking sistemi ile kazandim.Al-sat yokdu.

Piyasaya çıkan para kazanma setlerinin önemli bir kısmını aldım ve uyguluyorum. Eğer bunlardan birine rastlamasaydım internetten para kazanma hakkında haberim de olmazdı. Ben bana yeni bilgiler,stratejiler kattığı için şu anda para sıkıntımı giderdiği için iyi ki satış ortaklığı ile tanışmışım diyorum. Ben şu an youtube'den 2-3 ayda bir ödeme alıyorum ama satış ortaklığından bir aksilik olmazsa inşallah her ay ödeme alıyorum/alacağım. Tavsiyem bu işi küçümsemeyin ama basit bir işmiş gibi de davranmayın derim.

Goomass' ı bende aldım inceledim evet yeni başlayanlar ve orta seviye için güzel bir kaynak fakat bence eksik yönleri ve para kazanma yöntemleri var. Fakat inanın internette o kadar para kazanma yöntemi var ki, işi bilene iş ve para var. Yeter ki işe inanmak,emek vermek ve gerekenleri yapmak önemli olan. Goomass gibi ve belki de ondan da üstün güzel para kazanma e-kitapları var piyasada.Kanıt göster diyenler için İnternetten Para Kazanma Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! | Ek gelir ve Ek iş Fırsatları konulu yazımı okumalarını tavsiye ederim.

Hedefim gerçek anlamda para kazandığım yöntemleri anlattığım, benim gibi bir ek iş ve ek gelir elde etmeye çalışanlara yardımcı olmak adına bir e-kitap çıkarmak. Bunun çalışmalarına da başlayacağım inşallah.Hayat şartları ülkemizde zor ve bir nebze bende faydalı olursam ne mutlu bana.

bu site senin mi? serkan beyin videosunu araklamışsın :D
Youtube ile internetten para kazanma yolları | Ek gelir ve Ek iş Fırsatları
Youtube ile Para Kazanma - Youtube hakkında bilmeniz gerekenler. - YouTube

Arkadaşlar Satış Ortaklığı Hakkında Herşeyi Detaylarla Anlatan Bu Kiti Kimler Aldı :)

Eminim Benim Gibi Yt Den Önce Satış Ortaklığı Yapıp Bu Kiti İyi Tanıyan Hatta Alan Vardır :)

Bilmeyenler İçin www.GooMass.com

Satış Ortaklığından 600 Tl Kazanmıştım.

o kadar adamın canını yaktın demek :):) acaba bendemı senın linkten almıştım salak kafam ver paramı :)

Araklama demeyelim de haberdar etme diyelim kardeşim. Youtube kanalımdan ytpara.com a link de verdim, forum desteği de alabilirsiniz diye.

O yazıyı yazdığı tarihte ilgili youtube kanalından ytpara.com a link verdim ki bizim gibi internetten para kazanmak, ek iş arayanlara yardımcı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri