@earthquake Milleti Boşa Heveslendirme Arkadaş... Bu Göstermiş Olduğun Hadisenin Engel Geçme ile Bir Alakası Yok. Bu Topluluk ile Alakalı Bir Durum...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@earthquake Milleti Boşa Heveslendirme Arkadaş... Bu Göstermiş Olduğun Hadisenin Engel Geçme ile Bir Alakası Yok. Bu Topluluk ile Alakalı Bir Durum...
atıf olayı başka akşam üstü anlatıyım sana benKardeşim adam güzelce taktik verdi ki atıf olayı ile tam ekran full hd engel geçen videoları şu anda buldum olay çok karışık geldi çözmeye çalışıyom bilip bilmeden konuşmayalım taktik veren binde bir insan var onun da hevesini kırarsak ayvayı yeriz![]()
atıf olayı başka akşam üstü anlatıyım sana ben![]()
konuşalım akşamüstüVay arkadaş adam bu atıf olayı ile attığı filmden 10 günde 2 milyon izlenme almış bu atıfı çözen bi arkadaş varsa pm atabilir mi
---------- Spam Engelliyici 08:05 ---------- Önceki Mesaj 08:03 ----------
Abi tam ekran geçen film buldum altta atıf yazıyor![]()
konuşalım akşamüstüacele etme
![]()
vegasta çerçevesiz zoom tarzı birşeyle geçiyorum sağlam bir spam partnere anlaşabiliriz![]()
ffmpeg -i input.mp4 -af "atempo=1.05,volume=1.6,pan=stereo|c0<c0+c2|c1<c1+c3,aeval=val(0)|-val(1)" -copyts -start_at_zero output.mp4
şunu bir deneyin ses için ne işe yarıyor.
Yukarda bir arkadaşta paylaşmış " ATIF" anahtar kelimeniz olsun buna yoğunlaşın şuan en güncel çalışan yöntem bu hd geçmek için..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.