Görünce Şoka girdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke kanal linki veya bir tiyo olsaydı. Kazanamayan arkadaşlarda benim gibi kazanmaya başlar ve en azından bir dua alırdınız...

Bu konuyu okuyanlar şuanda söyleyeceklerimi okusunlar
ben bazen forumda millete gerçkten yardım etmek istiyorum bana ukalalık bilmişlik yapıyosun diyorlar, neyse ne derlerse desinler ben yinede bildiklerimi paylaşmak istiyorum

bakın arkadaşlar konuda bazı arkadaşlar bu arkadaş konuda kopyaladığı kanalın linkini vermemiş diye bazılarınız kızmış
bakın arkadaşlar bu forum şubat 15 gibi açıldı bende şubat 19 da üye oldum yani forumda ilk üye olan ilk 10 15 kişi içerisindeyim, eski üyeliğim multi üyelikten banlandı yani şimdiki profilimin üyelik tarihine bakmayın
ta 19 şubattan bugüne birçok tecrübe edindim ve edindiğim tecrübeleri gerçkten paylaşmak istiyorum ama nedense bana ukala diyorlar

Neyse arkadaşlar şunu anlatmak istiyorum
bu konu benim için çok güzel süper bir taktik, yani ben bu konudan çok güzel bir taktik çıkardım, bakın arkadaşlar sizlerde çıkartabilirsiniz
ben bu konudan nasıl taktik çıkardım

bakın konuyu ilk okuduğumda hiç diğer yorumlara bakmadım bile, konuyu okur okumaz taktiği çözdüm
anlatıyım
konuda bir show programından bahsediyor
hiç konudaki diğer yorumlara bakmadım bile

hemen dedim kendime acaba bu show programı hangi ülkeye ait olabilir diye düşündüm ve hemen şu aklıma geldi
konuda kazanç resimleridenki yazılar başka dilde
hemen konudaki kazanç resimlerinin dilini translate ile çevirdim ve tak karşıma portekiz çıktı, yani arkadaşlar herşeyi okadar hazır bekliyorsunuz ki

portekiz çıktı değil mi
şimdi portekizin googılını açıcaksınız, Portekizce şunları yazıcaksınız

portekiz tv show yada
portekiz talk show yada
portekiz 2013- 2014 talk show
vs gibi şeyler yazın yani kesin bunları yazın demiyorum düşünün ben güncel talk show bulmak için googıla ne yazmam lazım vs biraz düşünün lütfen aklınızı çalıştırın herşeyi hazır beklemeyin lütfen

ve bu söylediklerimi bütün ülkeler içinde uygulayabilirsiniz

ben bazen forumda millete gerçkten yardım etmek istiyorum bana ukalalık bilmişlik yapıyosun diyorlar, neyse ne derlerse desinler ben yinede bildiklerimi paylaşmak istiyorum

bakın arkadaşlar konuda bazı arkadaşlar bu arkadaş konuda kopyaladığı kanalın linkini vermemiş diye bazılarınız kızmış
bakın arkadaşlar bu forum şubat 15 gibi açıldı bende şubat 19 da üye oldum yani forumda ilk üye olan ilk 10 15 kişi içerisindeyim, eski üyeliğim multi üyelikten banlandı yani şimdiki profilimin üyelik tarihine bakmayın
ta 19 şubattan bugüne birçok tecrübe edindim ve edindiğim tecrübeleri gerçkten paylaşmak istiyorum ama nedense bana ukala diyorlar

bu konu benim için çok güzel süper bir taktik, yani ben bu konudan çok güzel bir taktik çıkardım, bakın arkadaşlar sizlerde çıkartabilirsiniz

bakın konuyu ilk okuduğumda hiç diğer yorumlara bakmadım bile, konuyu okur okumaz taktiği çözdüm
anlatıyım

hemen dedim kendime acaba bu show programı hangi ülkeye ait olabilir diye düşündüm ve hemen şu aklıma geldi
hemen konudaki kazanç resimlerinin dilini translate ile çevirdim ve tak karşıma portekiz çıktı, yani arkadaşlar herşeyi okadar hazır bekliyorsunuz ki

portekiz çıktı değil mi

portekiz tv show yada
portekiz talk show yada
vs gibi şeyler yazın yani kesin bunları yazın demiyorum düşünün ben güncel talk show bulmak için googıla ne yazmam lazım vs biraz düşünün lütfen aklınızı çalıştırın herşeyi hazır beklemeyin lütfen

hatta 1.sayfada yorumlara bakın bir arkadaşımız ronaldonun ülkesimi dedi bende evet dedim bunuda belirttim :)

hatta 1.sayfada yorumlara bakın bir arkadaşımız ronaldonun ülkesimi dedi bende evet dedim bunuda belirttim :)

aynen ben onu sonradan gördüm
yani arkadaşım bu portekiz sadece onlarca ülkeden birtanesi

Abd, kanada, almanya, fransa, italya, hollanda, belçika, ispanya, ingiltere, rusya, norveç, isveç, danimarka, japonya dahada sayabilirim :D

yani bir sürü ülke var

ve arkadaşlar talk show sadece tek bri kategori

bakın diziler var çizgi filmler var ünlü futbol takımları var, yani varda var

bakın kendinize 10 15 20 tane takım seçiceksiniz aynı zamanda bunlarlada uğraşıcaksınız
bakın burda dünyanın en iyi takımları var
İşte dünyanın en iyi 50 kulübü

şuna bakın
tek bir maçtan kimbilir kaç para kazandılar, ilk sayfadaki bütün videoların izlenimlerine bakın
https://www.youtube.com/results?sea...adrid+vs+galatasaray&filters=today&lclk=today

bakın burdanda ilk sayfadaki videoların izlenimlerine bir göz atın

https://www.youtube.com/results?search_query=kurtlar+vadisi+pusu&filters=week&lclk=week

bundanda aynısını yapın ilk sayfadaki videların izlenimlerine bakın

https://www.youtube.com/results?search_query=beyaz+show&filters=week&lclk=week

yani arkadaşlar bende şahsen bugüne kadar gerçkten uyumuşum, ayakta uyumuşum, hep diyordum aman bu kategoriler telifli asla bulaşma, yanlış biliyormuşum, ben bundan sonra nekadar kaçtane böyle telifli kategori varsa hepsiyle uğraşıcam, istediği kadar kanal kapansın benim kesinlikle umurumda değil artık

Araştırınca buluyor insan :) Teşekkürler arkadaşlar deneyip gördükten sonra kanalı direk paylaşmayı düşünüyorum...

Tabi eski 5 kanal ile gireyim diyorum...

peki telif alacağı kesin bir video yükledik 2 gün durdu 200bin izlenme aldı sonra videoyu gizlesek parasını alabilirmiyiz? ve video gizliyken telif alabilirmi?

peki telif alacağı kesin bir video yükledik 2 gün durdu 200bin izlenme aldı sonra videoyu gizlesek parasını alabilirmiyiz? ve video gizliyken telif alabilirmi?

Ben yaklaşık 15 gündür gizlide bekletiyorum 1 videoyu. Ancak ben para kazanmasından dolayı değilde +301 den çıkması için bekliyorum :)

aynen ben onu sonradan gördüm
yani arkadaşım bu portekiz sadece onlarca ülkeden birtanesi

Abd, kanada, almanya, fransa, italya, hollanda, belçika, ispanya, ingiltere, rusya, norveç, isveç, danimarka, japonya dahada sayabilirim :D

yani bir sürü ülke var

ve arkadaşlar talk show sadece tek bri kategori

bakın diziler var çizgi filmler var ünlü futbol takımları var, yani varda var

bakın kendinize 10 15 20 tane takım seçiceksiniz aynı zamanda bunlarlada uğraşıcaksınız
bakın burda dünyanın en iyi takımları var
İşte dünyanın en iyi 50 kulübü

şuna bakın
tek bir maçtan kimbilir kaç para kazandılar, ilk sayfadaki bütün videoların izlenimlerine bakın
https://www.youtube.com/results?sea...adrid+vs+galatasaray&filters=today&lclk=today

bakın burdanda ilk sayfadaki videoların izlenimlerine bir göz atın

https://www.youtube.com/results?search_query=kurtlar+vadisi+pusu&filters=week&lclk=week

bundanda aynısını yapın ilk sayfadaki videların izlenimlerine bakın

https://www.youtube.com/results?search_query=beyaz+show&filters=week&lclk=week

yani arkadaşlar bende şahsen bugüne kadar gerçkten uyumuşum, ayakta uyumuşum, hep diyordum aman bu kategoriler telifli asla bulaşma, yanlış biliyormuşum, ben bundan sonra nekadar kaçtane böyle telifli kategori varsa hepsiyle uğraşıcam, istediği kadar kanal kapansın benim kesinlikle umurumda değil artık

Dediğin gibi bu kategori telifli ise bu vatandaşlar nasıl yüklüyor, o kada izleme alıp o kadar süre geçse bile telif almıyor? Demek ki her söyleyene inanmamak lazım, ben bunu çıkardım bu örneklerden. Paylaşmayı seven bir millet olmadığımızı biliyordum da bu kadarını beklemiyordum. Zihniyete bak; benden başka kişilerde bu videoları yüklerse kazancım azalır, rantım azalır! yüklemiş o zaman basayım sahte telife!

Serkan üstadın dediği gibi deneme-yanılmadan şaşmak yok youtuber arkadaşlar! Eninden sonunda herkes kendine ait bir yöntemi bulacaktır. Hayırlı, bol kazançlar.

anlatıyım

portekiz çıktı değil mi

portekiz tv show yada
portekiz talk show yada

burada ben resimli anlatmıştım :)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-tbm-ve-etiket-calismasi-resimli-anlatim.html

telif yesede paran yanmazki alırsın paranı

telif geldiği anda artık youtube'u ve rekam yayıncısını zarara soktuğundan seni borçlu bile yapıyor. adsense panelindeki ödeme tablosuna bakarsan borçlar diye birşey var. - ye sokar seni bunu uzun zamandır yaşıyoruz.

telif geldiği anda artık youtube'u ve rekam yayıncısını zarara soktuğundan seni borçlu bile yapıyor. adsense panelindeki ödeme tablosuna bakarsan borçlar diye birşey var. - ye sokar seni bunu uzun zamandır yaşıyoruz.

3 mesajla pro olmuşsun sen bu hızla başbakan olursun. :cool:

3 mesajla pro olmuşsun sen bu hızla başbakan olursun. :cool:

yt işini sen 3 mesaja nasıl bağlıyorsun ?

sen dünyada yokken biz r10 da takılıyorduk. ben adama gerçek bir olayı söyledim. tabi sen kişileri 3 mesajla acemi yada pro ayırabiliyorsun.

madem öyle ben acemiyim sana 2 kanal örneğimi üşenmeden yolluyorum.

2 kanaldan 1.5 ayda bunları yapabildiysem 50 kanal ile neler yapabileceğimi sen düşün. insanları aşşağılamadan önce mantıklı düşün..

-

Saygılar.

sen dünyada yokken biz r10 da takılıyorduk. ben adama gerçek bir olayı söyledim. tabi sen kişileri 3 mesajla acemi yada pro ayırabiliyorsun.

2 kanaldan 1.5 ayda bunları yapabildiysem 50 kanal ile neler yapabileceğimi sen düşün. insanları aşşağılamadan önce mantıklı düşün..

-

Saygılar.

grafiğe bak la bide kendini pro zannediyor Ya-Zık

Saygılar.

kardeş sen önce burdan çıkan konuları bir oku sonra söylersin ne söyleyeceğini

adsense bor? - Google'da Ara

Kanal Linkini atın spam'cıyız nede olsa bizde yüklüyelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri