furkan
Yasaklanmış
Keşke kanal linki veya bir tiyo olsaydı. Kazanamayan arkadaşlarda benim gibi kazanmaya başlar ve en azından bir dua alırdınız...
Bu konuyu okuyanlar şuanda söyleyeceklerimi okusunlar
ben bazen forumda millete gerçkten yardım etmek istiyorum bana ukalalık bilmişlik yapıyosun diyorlar, neyse ne derlerse desinler ben yinede bildiklerimi paylaşmak istiyorum
bakın arkadaşlar konuda bazı arkadaşlar bu arkadaş konuda kopyaladığı kanalın linkini vermemiş diye bazılarınız kızmış
bakın arkadaşlar bu forum şubat 15 gibi açıldı bende şubat 19 da üye oldum yani forumda ilk üye olan ilk 10 15 kişi içerisindeyim, eski üyeliğim multi üyelikten banlandı yani şimdiki profilimin üyelik tarihine bakmayın
ta 19 şubattan bugüne birçok tecrübe edindim ve edindiğim tecrübeleri gerçkten paylaşmak istiyorum ama nedense bana ukala diyorlar
Neyse arkadaşlar şunu anlatmak istiyorum
bu konu benim için çok güzel süper bir taktik, yani ben bu konudan çok güzel bir taktik çıkardım, bakın arkadaşlar sizlerde çıkartabilirsiniz
ben bu konudan nasıl taktik çıkardım
bakın konuyu ilk okuduğumda hiç diğer yorumlara bakmadım bile, konuyu okur okumaz taktiği çözdüm
anlatıyım
konuda bir show programından bahsediyor
hiç konudaki diğer yorumlara bakmadım bile
hemen dedim kendime acaba bu show programı hangi ülkeye ait olabilir diye düşündüm ve hemen şu aklıma geldi
konuda kazanç resimleridenki yazılar başka dilde
hemen konudaki kazanç resimlerinin dilini translate ile çevirdim ve tak karşıma portekiz çıktı, yani arkadaşlar herşeyi okadar hazır bekliyorsunuz ki
portekiz çıktı değil mi
şimdi portekizin googılını açıcaksınız, Portekizce şunları yazıcaksınız
portekiz tv show yada
portekiz talk show yada
portekiz 2013- 2014 talk show
vs gibi şeyler yazın yani kesin bunları yazın demiyorum düşünün ben güncel talk show bulmak için googıla ne yazmam lazım vs biraz düşünün lütfen aklınızı çalıştırın herşeyi hazır beklemeyin lütfen
ve bu söylediklerimi bütün ülkeler içinde uygulayabilirsiniz