uploader
Yasaklanmış
Beyler kusura bakmayın herşeye konu açmam , eski konulardan yazmaya devam ederim ama buna konu açmak gerekti
Adsense kanalımdaki son günlerdeki aşırı düşük kazancı paylaşıyordum diğer konuda

Ben ortak gmaile bağladığımdan hepsini öyle girip kontrol etmiyorum ne ayak diye
Bi bakayım dedim niye böyle oluyor diye , bir de baktım videolarda reklam yok çerez flan sildim girdim gene yok
Hatta bir tanesini paylaşayım , demeyin kategori ney ney bu tarz filmler işte
Şimdi bu videonun para kazanması aktif

Ama izleyin bakın reklam yok, hiçbir filmimde yok.
Oğlum Bak Git 2014 (Yerli Film) Tek Parça - YouTube
Biri ne olduğunu anlatabilir mi bana.. Çünkü cidden o kadar uğraştan sonra bu sonuçlar insanın hevesini köreltiyor bişey yapasım gelmiyor artık.
Anlamadığım reklam görünmüyorsa bu izlenimler nerden oluyor..Başka kanallar yok çünkü adam gibi filmler dışında
Adsense kanalımdaki son günlerdeki aşırı düşük kazancı paylaşıyordum diğer konuda

Ben ortak gmaile bağladığımdan hepsini öyle girip kontrol etmiyorum ne ayak diye
Bi bakayım dedim niye böyle oluyor diye , bir de baktım videolarda reklam yok çerez flan sildim girdim gene yok
Hatta bir tanesini paylaşayım , demeyin kategori ney ney bu tarz filmler işte
Şimdi bu videonun para kazanması aktif

Ama izleyin bakın reklam yok, hiçbir filmimde yok.
Oğlum Bak Git 2014 (Yerli Film) Tek Parça - YouTube
Biri ne olduğunu anlatabilir mi bana.. Çünkü cidden o kadar uğraştan sonra bu sonuçlar insanın hevesini köreltiyor bişey yapasım gelmiyor artık.
Anlamadığım reklam görünmüyorsa bu izlenimler nerden oluyor..Başka kanallar yok çünkü adam gibi filmler dışında