Gözlerimde adblock mu var yoksa yanlış birşeyler mi yapıyorum ?

• Kullanıcı uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

uploader

Yasaklanmış
Beyler kusura bakmayın herşeye konu açmam , eski konulardan yazmaya devam ederim ama buna konu açmak gerekti

Adsense kanalımdaki son günlerdeki aşırı düşük kazancı paylaşıyordum diğer konuda

Ben ortak gmaile bağladığımdan hepsini öyle girip kontrol etmiyorum ne ayak diye
Bi bakayım dedim niye böyle oluyor diye , bir de baktım videolarda reklam yok çerez flan sildim girdim gene yok
Hatta bir tanesini paylaşayım , demeyin kategori ney ney bu tarz filmler işte
Şimdi bu videonun para kazanması aktif

Ama izleyin bakın reklam yok, hiçbir filmimde yok.

Oğlum Bak Git 2014 (Yerli Film) Tek Parça - YouTube

Biri ne olduğunu anlatabilir mi bana.. Çünkü cidden o kadar uğraştan sonra bu sonuçlar insanın hevesini köreltiyor bişey yapasım gelmiyor artık.

Anlamadığım reklam görünmüyorsa bu izlenimler nerden oluyor..Başka kanallar yok çünkü adam gibi filmler dışında

hocam bazen geliyor bazen gelmiyor ilk açtığımda video önü geldi 2. ve 3.de birşey çıkmadı

hocam bazen geliyor bazen gelmiyor ilk açtığımda video önü geldi 2. ve 3.de birşey çıkmadı

abim tüm film kanallarımda mı çıkmaz..tamam bunlar yeni hadi

yaklaşık bir sene önce açtığım 500K lık bir videoma baktım direk reklam gördüm ama bu yeni açtığım kanallarda film üzerine çalışıyorum yok hiç reklam..hani ben göremiyorum siz görüyo musunuz ?

Kısaca video önü başı ortası sonu reklamlar oldukça az çıkıyo sağda cıkan flash reklamı olsun resim reklamı olsun daha çok cıkıyo ama onları tıklayan çok az kişi olduğundan to oranıda bu kadar az oluyo aralık ayına göre video içi reklamlarım 4 kat az cıkıyo sorunu anlatmama yetmiştir umarım.

Video önü reklam çıktı.
Ama işte yt'nin işi belli olmaz.
Bazen hiç reklam çıkmıyor bazen çıkıyor.

Beyler kusura bakmayın herşeye konu açmam , eski konulardan yazmaya devam ederim ama buna konu açmak gerekti

Adsense kanalımdaki son günlerdeki aşırı düşük kazancı paylaşıyordum diğer konuda

Ben ortak gmaile bağladığımdan hepsini öyle girip kontrol etmiyorum ne ayak diye
Bi bakayım dedim niye böyle oluyor diye , bir de baktım videolarda reklam yok çerez flan sildim girdim gene yok
Hatta bir tanesini paylaşayım , demeyin kategori ney ney bu tarz filmler işte
Şimdi bu videonun para kazanması aktif

Ama izleyin bakın reklam yok, hiçbir filmimde yok.

Oğlum Bak Git 2014 (Yerli Film) Tek Parça - YouTube

Biri ne olduğunu anlatabilir mi bana.. Çünkü cidden o kadar uğraştan sonra bu sonuçlar insanın hevesini köreltiyor bişey yapasım gelmiyor artık.

Anlamadığım reklam görünmüyorsa bu izlenimler nerden oluyor..Başka kanallar yok çünkü adam gibi filmler dışında

hocam videoya düzenleye basıp para kazanma menüsünün fotosunu bi atarmısınız düşündüğüm şeyse eğer çözümü var galiba siz atınca bakıp anlatırım

hocam videoya düzenleye basıp para kazanma menüsünün fotosunu bi atarmısınız düşündüğüm şeyse eğer çözümü var galiba siz atınca bakıp anlatırım

---------- Mesaj saat 20:37:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:29 civarında gönderildi. ----------

Video önü reklam çıktı.
Ama işte yt'nin işi belli olmaz.
Bazen hiç reklam çıkmıyor bazen çıkıyor.

abi reklam çıkmıyor hadi diyelim o zaman izlenme niye var

yani net olarak demek istediğim şey şu , sorun bendeyse ki hala bakıyorum göremiyorum
sorun bendeyse reklam çıkıyorsa 7000 çıkan reklamdan neden 23 gibi komik bir rakam... yok reklam çıkmıyorsa neden çıkmıyor?

bunu danışmak istedim

---------- Mesaj saat 20:37:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:29 civarında gönderildi. ----------

abi reklam çıkmıyor hadi diyelim o zaman izlenme niye var

yani net olarak demek istediğim şey şu , sorun bendeyse ki hala bakıyorum göremiyorum
sorun bendeyse reklam çıkıyorsa 7000 çıkan reklamdan neden 23 gibi komik bir rakam... yok reklam çıkmıyorsa neden çıkmıyor?

bunu danışmak istedim

bu yöntemi uygulayanlarda bazen reklamların tamamı kapanıyormuş.
( ben hiç uygulamadım bilmiyorum )

Şu anda zaten Video önü reklamlar yarı yarıya Azaldı.
Sende video içi reklam koymuşsun.
1 Tane reklam ya çıkar ya çıkmaz.
Video aralarındaki reklamlar zaten %95 çıkmıyor şu anda.

Bu reklam sorunu Türkiye ile alakalı olabilir.
Yıl başında ki reklam anlaşmaları vs.

Bir düşünceme göre de YouTube'un yeni düzenlemeleri ile alakalı olabilir.
Belirli kategorilerde video para kazanmaya açılsa bile bir süre reklam cıkmaması gibi.
Spamlardan dolayı reklam vereni korumak adına.

e27oMv.jpg

bu yöntemi uygulayanlarda bazen reklamların tamamı kapanıyormuş.
( ben hiç uygulamadım bilmiyorum )

Şu anda zaten Video önü reklamlar yarı yarıya Azaldı.
Sende video içi reklam koymuşsun.
1 Tane reklam ya çıkar ya çıkmaz.
Video aralarındaki reklamlar zaten %95 çıkmıyor şu anda.

gösterim öncesi reklamları göster,videonun ortasında gösterilen reklam saati,gösterim sonrası reklamları göster, bu üçünün tikini kaldırırsanız reklam çıkar benimde bi kaç filmimde çıkmıyordu bu ayarlar yüzünden hocam

ben izledim bende reklam gözükmedi videonda,kendi videolarımın video içi reklamı olanlardada reklam gözükmüyor,aklım karıştı şimdi-video içi reklamları kaldırsak mı?
serkan üstad fransadan reklamları görüyor,sorun türkiyeden mi kaynaklanıyor acaba?

abi ben zaten kesin yoktur demedim de soruyu sorarken de seçenekli sordum zaten..reklam mı yok varsa da niye bu kadar düşük oranlar..

sen de zamanında film çalıştın..ben kimsenin böyle tbm böyle sayfa to gördüğünü sanmıyorum..bırakacam yani birkaç gün daha böyle giderse..riskine değmiyor

Dostum bunun tek nedeni tr içerikli reklamların azlıgı bu nedenle çıkmıyor ing. bir video aç ve reklamları gör derim

Normal Bilgisyarımdan baktım çıkmnadı VDS den vbaktım çıktı, ama aynı sorunn bu ay bizde de var 3 kişiyiz hepimizde gösterim var tık çok çok az

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri