Green screen nereden temin edebilirim?

• Kullanıcı MeLiKSaH46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar 35k aboneli bir kanalım var adı masum öğretmen. Şu anlık yeterli miktarda ekipmanım var. Ama neredeyse hepsi fiyat performans ürünü. Şöyle on numara beş yıldız değil hiçbiri. Kanaldan artık 3 5 kazanmaya başladım. Diyorum ki bu kanaldan gelen paraya ihtiyacım yok zaten mevzuyu da sırf merak ve eğlenmek için yapıyorum ben gelen bu paralarla ekipmanımı adam akıllı düzeyim. İlk olarak green screen ile başlıcam. Elimde yeşil saten bir kumaş var. Parlama yaptığı için patlama da yapıyor. Can sıkmadan fazla pahalıya kaçmadan nereden ne alabilirim. Kesinlikle yansıma yapmaması lazm ve 1.5 * 2 metre yeterli hatta artar bile.

Merhabalar arkadaşlar 35k aboneli bir kanalım var adı masum öğretmen. Şu anlık yeterli miktarda ekipmanım var. Ama neredeyse hepsi fiyat performans ürünü. Şöyle on numara beş yıldız değil hiçbiri. Kanaldan artık 3 5 kazanmaya başladım. Diyorum ki bu kanaldan gelen paraya ihtiyacım yok zaten mevzuyu da sırf merak ve eğlenmek için yapıyorum ben gelen bu paralarla ekipmanımı adam akıllı düzeyim. İlk olarak green screen ile başlıcam. Elimde yeşil saten bir kumaş var. Parlama yaptığı için patlama da yapıyor. Can sıkmadan fazla pahalıya kaçmadan nereden ne alabilirim. Kesinlikle yansıma yapmaması lazm ve 1.5 * 2 metre yeterli hatta artar bile.

bu kardeşm parlamayan bi kumaş alman yeterli bilardo masası kumaşı alabilirsin fiyatı uygun ışığı emer ve renkleri canlıdır. bu işte önemli olan ışıktır renk tutsa bile ışık çok kuvvetli ve dengeli olmalı .

peki ışık konusu da önemli tabi tam olarak nereden temin edebilirim hangi dükkan hangi marka ürün?

peki ışık konusu da önemli tabi tam olarak nereden temin edebilirim hangi dükkan hangi marka ürün?

marka farketmez hocam okadar profosyonel çalışamazsınız zaten bu işte çok parametre var . siz herhangi bir kumaşçıya gidin. bilardo masası kumaşı deyin onlar verir. yeşil giyindiğin günler için yedek olarak mavide alabilirsin. ışık olarak 4 5 tane dev tasarruflu ampul kullanabilirsin arkalarını mukava ile huni şeklinde kapa içinide aleminyum folyoyla sararsan ışık arka tarafa kaçmaz . tabi set ışığın varsa bunlara gerek yok ben sana ucuz yollu anlatıyorum :)
onun dışında after effects kullanıyorsan bir kaç teknik var. düz beyaz duvarda bile greenbox yapılabilir yeri geliyor yapıyoruz da ama after effects e hakim olmalısın

ben aliexpressten almıştım, şöyle bir uyarı yapıyım hocam
pamuk olanlar kırıştığı için yeşil tonlamasında sorun oluyor, naylon olanlarını denemenizi tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri