GriAy isimli Arkadasimin dikkatine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizza kendi başına kurulmuş bir bir bakkal.
Sen iser o bakkaldan alışveriş yaparsın ister yapmazsın. İster bozuk istek temiz mal satar. Hesabına geliyorsa alırsın gelmiyorsa almazsın.

Hep bu YT banları artık neyle uğraşacağını şaşırdı millet :).
Rast gele Serkan hocam.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
Öncelikle Serkan abi iyikide hayatı tesbih yapmışın yoksa bu kadar saçmalığa emin ol dayanamazdın :)

ve daha sonra [MENTION=14064]GriAy[/MENTION] arkadas yaptığını ne amaçla yaptın bilmiyorum ama madem o kadar araştırmacı bi ruh un var. o kadar bilgilisin Gizza da 2 adet mcn var.Çok bişeyler bildiğini düşünüyorsan önce bunu bilmen gerekirdi.Tıpkı Quizgroup, QuizGroupAggerator gibi, herneyse bu adamları quizle kıyaslamak zorunda kaldığım içinde özür diliyorum tekrardan :) ki adam zaten bunun açıklamasını yaptı facebook hesabından.
hatta sana açıklama yapmaya gerekmez ama arkadasların kafası bulanmasın diye de bi ss ataym bu gördüğün görüntü benim gizzadaki analistk. bi mcn den diğerine geçtiğim için o arada ki kazanc ım henüz yansımadı. Yani bu kısaca senin bilmediğin ve 2 MCN olduğunun kanıtıdır.O yüzden kimse kanalım tehlikede yok bilmem ne diye düşünmesin. bu adamların kendi özgün kanalları da kendi mcn lerinde, bizzat serkan abiyle ortak bir çizgifilm projemiz var o kadar masraf ettik emek ettik, öyle bi durum olsa öncelikle bu kanallar bu network de olmazdı. yani kısaca öyle bi durum söz konusu değil olamaz..

ve devamı olarak 2-3 adet özgün kanalım. hatta daha detaylı konusmak gerekirse bütün kanallarım gizza'da.birini bile sokarken ne yüzde konuştuk ne para konuştuk ne bişey.daha 5 ay önce kanalımı quizden alıp gizzaya getirmek için iwocanla serkan abiyle gece gündüz uğraştık. Neden ? Çünkü gizza da güvende idim. Ve güvende hissediyordum kendimi. Hakkaten de öyle.

Ayrıca bunu yazıyorum diye benim bu güne kadar serkan abiden 5 kuruş menfaatim olmadı, olamaz da. bunu belirteyim. bizim aramızda ki bu muhabbet de güvenden ötürü gerçekleşti.. bu gidişle biraz zor gibi görünüyor ama ALLAH sizede nasip eder inşallah ne diyim :)

Kısacası ben Gizza'dan Razıyım. ALLAH da onlardan Razı olsun :)

Son düzenleme:
çok güzel hecelemişler

SA-NA-NE

istediğini alır istediğini almaz kimi neden ilgilendirir arkadas !

Sıkıntı şurada aslında Gizza % 100 özgün kanal alacağız diye bir iddiada bulunmuş mu bulunmamış mı?

Bulunmuşsa arkadaş fikrini sormuş olabilir. Tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama bu durum Gizza'ya girecekleri tereddütte bırakan bir durumdur.

Network sahipleri istediği kanalı almakta serbesttir ve kimse de buna karışamaz.

Benim bildiğim kadarıyla Gizza en baştan itibaren ilerleyen zamanlarda spam'e yakın kanalları da alabileceği yönünde idi. Hatta "ya zorlamayın anlayın" gibi bir çıkışı olmuştu Serkan üstadın. Bu noktadan sonra siz şöyle dediniz de böyle yaptınız gibi saçma bir yaklaşıma kimse girmesin.

Başarılarınızın devamını dilerim.

@GriAy isimli ustad,arkadas dost,simdi yazdiklarimi cok iyi oku...

Son bir kac gundur butun isini gucunu birakip,demekki yapacak baska bir isin kalmadigi icin Gizza'nin aldigi kanallari inceleyip takip edip,Ibrahim'e bir takim sorular soruyor,gizza spam'mi aliyor,bu kanallar nedir diye yazilar yazdigini hesap sordugunu ve bunuda sanki kendince hakliymissin gibi gosterip de birde Hem Ibrahim'in yazdiklarini hemde Gizza adina cok bilmislik yaparak konusmalar yapiyorsun..

Simdi bu yazacaklarimi cok iyi oku lutfen...

Gizza Network Cok kanalli bir Mcn'dir.Herkesin ve seninde cok iyi bildigin,calistigin Quizgroup ,FullScreen, Zoomin gibi gibi bir cok Network gibi kendi basina bir kurulusdur..

Gizza Network olarak bugune kadar hic bir kisinin parasi odenmemezlik yapilmamis,kimseye ayrimcilik yapilmamis,kimseye cifte strandart uygulanmamistir.

Bu sebeble ki,

Gizza Network kendi agina dahil edecegi bir kanali,Kabul etmeden once,Gelip sana yada bu forumdan hiç bir kimseye sormak zorunda danismak zorunda degildir.Oncelikli bunu cok cok iyi bi ogreneceksin...

ibrahime birde Skype'de "insanlari kandiriyorsunuz birde 100/100 ozgunuz diye soyluyorsunuz" diye yazmis ve bir cok sacma sapan yani kendini komik duruma dusurdugun seyler yazmissin..

"Suya dusen yilana sarilirmis" misali darbe ustune darbe yemisin sanirim son zamanlarda olan Youtube uzerindeki olaylardan yada networklerde olan olaylardan dolayi,ne yapacagini bilmeyen ha bire her yerde kendini kurtarmak icin gizliden gizliye mcn,leri aldiklari kanallari inceleyerek bize kadar gelmissin.Keske gelisin daha guzel daha samimi daha yapici olsaydi.Birseyleri sorgulayark gelmekdense ,sende bu forumdaki bir cok insan gibi direk "Spam yada spama yakin kanalalrim var alirmisinzi " diye gelseydin.

Ama sen kendince birseyleri ispat etmek mi denilir yada ne bileyim amacin nedir bilmiyorum ama Gizza basta olmek uzere hic bir Mcn'in aldigi kanalada,parayada Alacagi kanalada,odeyecegi parayada karisamazsin...

Her Mcn gibi Kendi aglarina kabul etmek istedigi kanal yada kanallari Youtube'e bildirdiginde,Mcn'lerin koydugu kurallara ve sartlara uygun olupda Youtube tarafindan Ag'a katilmasina izin veren her kanali alirizda almayizda bu bizim yetkimizdedir.Bunu sorgulamak sen dahil hic kimsenin haddine degildir.

Yine yazdigin bir cumle ile yaziyi sonlandiracagim. " Ozgun kanal sahiplerini ve milleti kandiriyormusuz." Neden "Spam kanallar aldigimiz icin"

Yav sakamisin sen !!

Ozgun calisan kanal sahibine yada kanalina nasil bir zarari olabilir spam kanal'in...Bu nasil bir komedi'dir nasil bir savunma tarzidir.. :D

inan yazilacak bir milyon sey varda hangi birini yazayim diyeyim karsindaki kisi anlamak istemiyorsa yada aklindaki fikrindeki dusunceler farkli seyler ise ama ben yinede her zamanki gibi sabirla,sukunetle bilgi vermek adina,bazi seyleri bildigin yada bildigimiz halde,bilmemezlikden gelipde yeni ogreniyormus gibi saf ayagina yatip bazi seylerin yer'ini yapmak adinami bu tur seyleri yazanlari yok saymiyor benle ilgilide olsa ilgili olmasada bu kadar satir'lari yaziyi yaziyorum...

Ayrica ibrahim ile olan konusmanda "Foruma konu acarim"a tehdit etmissin..Biz bu konuda bilgi vermek adina konu acmassak sen konu acip butun forumu bilgilendirecekmissin.. Gercekden bu konusmalarinin,yazdiginin soylediginin,ispat etmekle tespit ettigin seylerin (spam kanallar varmis Gizza'da) keske konusunu sen acsaydin da Bu kadar yazi yazacagima 3 kelime yazi yazip konuyu kitlettirseydim..

Ha bu demek degil korktukda yada tirstik'da bunun icin bu konu aciyorum burda.. :) Sirf senin ne kadar dusebildigini,dustugunu gordugum icin,kendini Ibrahim ile yazismalarinda hakli bir tarafin varmisda o kadar vaktini bos bos harcadigini uzuldugum icin aciyorum...Gercekden cok yazik. Sen ve senin gibi dusunenler icin yaziyorum ;Elinizdeki avcunuzdaki Youtube gibi bir kaynagin kiymetini bilmediniz,bilemediniz,Herseyi 1 gunluk gordunuz,dusundunuz..Simdi Youtube onune geleni indirmeye basladigi icin saga sola saldirmaya ,kendinizi yine 1 gunluk kurtarmaya calistiginiz icin ne yapacaginizi sasirdiniz..

Bak guzel kardesim,inan bana seninle onceden sohbetimizde muhabbetimizde bu forumda karsilikli mesajlarimizda oldu olmusturda.Azcik beni taniyorsan kalp kirmasini,kavgayi gurultuyu,asagilamayi,hor gormeyi kucuk gormeyi sevmeyen herkese esit bir sekilde elimden geldigimce yaklastigimi bilirsin ve herkes bunu bilir.

Senden tek ricam bu tur seyleri birak..Kimsenin etlisine sutlusune karisma,sana direk sahsina zarari olmadikca baskasinin yaptigi islere karisipda birseyler yapiyormus gibi dusuncelere kapilipda kendinide rezil etme.

Ben ve Ibrahim basta olmak uzere,Gizza Network'de calisan 5 kisilik ekibimiz ile Bu sektorde sonuna kadar olmaya,Yaptigimiz ve yapacagimiz islerle adimizdan Her zaman cok iyi seylerle soz ettirecegimize,Gizza'nin 1 yil icerisinde caba ve gayretlerimizin sonucunda ne kadar buyuk isler yapacagini sende bizde bu Forumda insallah gorecekdir.Hem senin adina hem bu sektorde calisan emek veren herkes adina bu calismalarin hepimiz icin ne kadar iyi seyler olacagini goreceksin.Sende bu sektorde isen ve bu sektorden ekmek yemek,devam etmek kazanmak istiyorsan ilerde ah vah diyecegin durumlarin icine girme.Gizza olarak kuruldugumuz gunden bugune kadar butun partnerlerimizin kazanclarini sorunsuz odedigimiz gibi bugunden sonrada biz bu isi biraktik dedigimiz gune kadarda sorunsuz odemeye,ilgi alaka gostermeye devam edecegiz.Gizza'da Kanali ustunden para kazanipda, Youtube tarafindan odenen kazancindan bir kurusu kalan olmadi olmayacakda.

Lutfen senden rica ediyorum,bizi islerimizle,calismalarimizla basbasa birak.Bos vaktimiz zamanimiz yok.Sohbet etmek istiyorsan,bos vaktini gecirmek istiyorsan bizimle bunu yapma.Sohbet edecek bu isleri konusacak kisilerde bulamiyorsan,bana yaz ozelden,skypde benimle muhabbet etmek isteyipde yogunlugumdan bir turlu sohbet edemedigim senden iyi olmasin 1000'den fazla dostum arkadasim var,skype adreslerini vereyim onlarla sohbet et.:) Gercekden ama gercekden asiri derecede yogunuz ekip olarak cunki Bu sektorde calisan bizimle yada bizimle olmayan butun dostlarimiz icin calismalarimiz var.Bizi bu calismalardan alikoyma,en azindan simdilik...

Saygilarimla...
Allaha Emanetsin..

serkanım benı es gecme lutfen,skypeden ılgılen benle :)

küfür etmeyi had bildirmek sanan zavallılar yüzünden şu foruma yazmak istemiyorum. ama serkan abiye destek olmak yazayım.

youtup, gmail ve adsense güncellemeleri bir devri kapattı. değişime ayak uyduranlar çözümü buldu yada bulacak. değişimi kabul etmeyip herşeyin eskisi gibi olamayacağını hazmedemeyenler ona buna saldırmaya başladı. gizza'nın sahibi @iwocan istediğini alır istediğini almaz. milletin şu son dönemde saldırganlaşmasının tek nedeni güncellemeler karşısında çaresiz kalması. kolay para dönemi hazmedin yada hazmetmeyin kapandı. ya çözüm arayın yada çözüm arayanların ayağına dolanmayın.

Son düzenleme:
Gizza'nın konusundaki başvuru şartları

Başvuru Şartlarımız
•Sadece ve sadece özgün kanallar ile çalışıyoruz.

buna göre griay haklı oluyor

İşin kötü tarafı çok kişi spam kanal ile başvuru yapacak :D 1 hafta 10 gün sizi meşgul edecekler

şuan elimde 25 tane kıyamete kadar telif gelmeyeceğine emin olduğum kanal var. ibrahim hocama ve serkan abiye başvurumu yapacam alırsa alır almazsa başka mcn yada adsense düşünürüm. beni kabul edip etmemeleri onlara nankörlük yapmama neden olmaz. insanoğlu genelde nankördür. yapılan iyilikleri ya bilmez ya unutur. serkan abiyle bir dostluğum yok belki bundan sonra hiç konuşmayacağız ama youtubu türkiye ye getiren odur. ben ekmek yediğim kaba tükürmem. insan olanda tükürmesin.

Gizza'nın konusundaki başvuru şartları

Başvuru Şartlarımız
•Sadece ve sadece özgün kanallar ile çalışıyoruz.

buna göre griay haklı oluyor

Iste bende bunu diyorum ustad farkli birseyi savunmuyorum. Griay HAKLI...

Gizza kuruldugu gunden beri herkesin kazancini odedigi icin cok hakli,
Gizza'da kanali olmadigi halde Ozgun calisanlarin hakkini savunmaya kalkdigi icin hakli,
Ozgun kanal sahiplerinin bir mesajda,mailde,telefonda gizza calisanlara ulastigi icin hakli,
Bos vakitlerinde bu sekilde guzel arastirmalar yaparak,vaktini iyi seylere harcadigi icin hakli...

Ayni senin yazdigin mesajdaki Gizza Networkun sartlari arasinda olan "•Sadece ve sadece özgün kanallar ile çalışıyoruz." yazisindaki yazinin,Oguz'un yazdigi gibi,
o kadar bilgilisin Gizza da 2 adet mcn var.Çok bişeyler bildiğini düşünüyorsan önce bunu bilmen gerekirdi.
hakliligin gibi hakli demek istedim zaten.

İşin kötü tarafı çok kişi spam kanal ile başvuru yapacak :D 1 hafta 10 gün sizi meşgul edecekler
Bizim icin sorun yok basvuran olursa direk reddedilir zaten..1 islem ile topluca reddedilecegi icin pek sorun olmaz.

Son düzenleme:
yaw sizene milletin partnerinin derdine mi düştünüz
yt de işleri sakata binen nereye nasıl saldıracağını şaşırıyor.

Arkadaslar uzatmaya gerek yok. Birbirinizi kirmaya da gerek yok. Gizza'nin kalitesi belli. Cekemeyen her iste oldugu gibi bu iste de var illa ki. Bizim ne yaptigimizi partnerlerimiz ve biz gayet iyi biliyoruz, o yuzden baska hicbir canliya hesap vermek gibi bir yukumlulugumuz de yok.
Basindan beridir boyle seyler duyuyoruz biz. Cok kulak asmiyoruz ama artik bazi arkadaslar canlari sikildigindan olsa gerek abarttilar durumu.. Ben bu aralar inanilmaz yogunum, kafami kasiyacak vaktim yok. Gunde kendime 1 saat ayirsam sukrediyorum. Sagolsun Serkan abi gerekli cevabi vermis, cok da yerinde bir konu acmis..
Biz yine kendi bildigimiz dogrulari uygulamaya devam edecegiz. Guzel bir ritm yakaladik. Bundan sonra da bu ritmi hizlandirarak devam edecegiz. Bence taslayacaginiza alkislayin, yanimizda durun. Hep beraber tadini cikaralim. :)

Gercekten spam kanal varmi partnerinizde.ozgunculeri bi nevi ilgilendiriyo aslinda.ozgun calisip baglamak isteyenler, spam kanallarla calismanizi istemez heralde.siz sadece ozgunlerle calisiyoruz dediginiz icin.umarim yanlis anlasilmamistir serkan hocam.

Serkan seni taaaaa r10.net'e ilk geldiğin günden ta ki buraları kuracağın zamana kadar tanırım. Başarıyı herkes görmez sadece iyi düşünenler görür. Kötüler ise 10 başarının içinde yaptığın tek bir yanlışı görür. Bu yüzden gereksiz konular bunlar.

bence konu Gizza icin iyi bi tanıtım oldu tekrar :) bu gidişte elbete bi sene baya yol katledilir :)

serkan üstadımı tanırım kendisini son derece iyi birisidir ve yardımsever birisidir. ancak insanıda bıktırmayıda çok seviyoruz bundan sonra yazacaklarım griay denen şahışa dır

SANANE KARDEŞİM GİZZA SPAM ALIYORSA SENMİSİN MCN YADA BİR YETKİNMİ VAR KENDİNİ NE ZANNETİYORSUN BİRAZ HADDİNİ BİL. EĞER BİRŞEY YAPMAYI BECEREMİYORSAN B.K ATMAYI BIRAK MİLLETE VE İŞİNE DÖN MİLLET SENİN GİBİ BOŞ İNSAN DEĞİL BİRAZCIK HADDİNİ BİL

Gercekten spam kanal varmi partnerinizde.ozgunculeri bi nevi ilgilendiriyo aslinda.ozgun calisip baglamak isteyenler, spam kanallarla calismanizi istemez heralde.siz sadece ozgunlerle calisiyoruz dediginiz icin.umarim yanlis anlasilmamistir serkan hocam.

Ustadim yanlis anlasilacak birsey yok.Yeterki sormasini,konusmasini bilelim..

Senin bu mesajinla sunada aciklik getirmek istiyorum cok kisaca. Gizza Network Catisi altinda 2 Adet Mcn vardir.Sanirim anlatabildim konuyu.

Ayrica Ozgun yada spam kanallarin ayni mcn catisi altinda olmasinin hic bir zarari yokdur olmazda.Bir cok,hurafe,uydurma,fikir gibi ortaya cikan turetmelerden biridir bu yazilanlarda.Fullscreen,spam yokmu var,ozgun yokmu var ? Butun networklerde bu durum mevcut.Yani sunu surda konusmak bile tartismak bile gercekden ama gercekden bakin cok bos ve anlamsiz.

Saygilarimla.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri