GSS Borçları Siliniyor

o bazılarına müstehak, bazılarına ise gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun

edit: Çok sayıda genci zor durumda bırakan Genel Sağlık Sigortası ve Gelir Testi borçları vatandaşı mağdur ediyordu. Gelir Testi borçlarının 1 Kasım’dan sonra silineceği müjdesi Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

e madem zor durumda bırakıyordu neden getirildi? e madem getirildikten sonra zor durumda bıraktığı anlaşıldı neden kaldırılmadı? neden 1 kasımdan sonra? dayatmaya bak vay arkadaş.. benim insanım bu kadar saf olmamalı

Son düzenleme:
veren enayi oluyor, vermeyen akıllı... bu mu adalet ? :(

yeryüzünde işsiz adamı işssiz diye borçlandıran Türkiye'den başka bir memleket daha görülmemiştir zaten zihniyetini sevdiklerim

1 Kasımdan sonra GSS borçları siliniyormuş bugüne kadar borç ödemiş olan kişilere geçmiş olsun gerçekten. Aslında bu işin böyle olacağı belliydi ne de olsa keyfi bir uygulama sonucu durduk yere borçlandı milyonlarca insan.

GSS Borçları Silinecek mi? Davutoğlu Açıkladı 26 Ekim!

http://www.ytpara.com/1207041-post14.html

Eninde sonunda bu uygulamanın değişeceğini ve borçların silineceğini düşünüyorum. Yok öyle havadan haciz.

Eşim de ben de işten ayrıldıktan sonra bize de bir 5000 TL geçirmişler ayıptır söylemesi. Gerçi ayıp değildir heralde söylemesi, devlet geçiriyorsa benim dile getirmem neden ayıp olsun di mi...

Ne yazılı, ne sözlü hiçbir tebligat yok, hiçbir şeye imza atmamışız... Hadi biz internetten ordan burdan duyduk. Ya duymayanlar bilmeyenler? Bir yığın borçlu var. O yüzden illa ki bir değişiklik olacaktır. Borçlulara haciz geleceğini sanmıyorum.

2 senedir 1 kez hastaneye gitmemişizdir, gitsek de hizmet alamayız. Çünkü borç ödenmemiş derler, ama her ay borç işlemeye devam eder yüksek primden. Yok öyle havadan haciz...

Hem işsiz kalıyorsun, hem de bir nevi cezalandırılıyorsun. Vur abalıya hesabı...

Dahası gelir testi nedir? Neden yaptırmak zorundayım, benim TC numaram sizde var mı? var? Oradan herşeyimi göremiyor musunuz? Görüyorsunuz. Maaşım varsa görürsünüz, bankada param varsa görürsünüz, evim varsa görürsünüz, arsam varsa görürsünüz, arabam varsa görürsünüz, şirketim varsa görürsünüz, dükkanım varsa görürsünüz... E ne diye insanlara bu zulüm? Artı, neden belli bir tarihe kadar yaptırmak gerekir gelir testini? İşsiz her zaman işsizdir.

Ha biz gelir testi yaptırdık kurtardık o 5000 liradan. Ama gelir testi yaptırabilmek için, gecikmiş adres bildirimini yaptık, 20 gün değil de 1 ay kadar sonra yaptığımız için 480 lira geçirdiler orda da...

Yani illa ki bir taraftan kaptırıyorsun. Kurtuluş yok...

istemsizce küfür ettim :D
silineceğini gss çalışanları bana söylüyordu kısmet silinmelide çok m.lca bir uygulama.

nerdeyse 2,5 yıldır ödüyorum,sımdı ıcerde bır mıktar borc var son 2 ayı odemedım 1 kasımda onu sılerlermı bari?

Borçlar siliniyirda biz ödemeye sevam edicezmi primleri

Verilen kaynak yer bana güvenilir gelmedi.

Asparagas ve sabotaj olabilir.

Sirf secim icin palavra , silmek yetmez , tamamen kaldirilmasi lazim.

silinse ne olacak sanki tekrardan eklenmeyecek? tamamen kalkması lazım sistemin. Yeniden seçilirlerse eğer kesin bu sefer bankalara hacize başlarlar herhalde.

yandaş medyaların hepsine girdim malesef haber palavra gibi geldi yandaş medyalarda bile ki 5. sınıf bi haber sitesinden haberle bu konuyu açmanında manası yok :)

arkadaşlarlar ödedik veya ödemedik önemli olan devlet Nasıl olurda çalışmayan birinden sigortası yok diye sağlık sigortası parası alır.Çalıssan bir dert çalışmasan bir dert.

ee akparti tek başına iktidar olmazsa nolacak 3800 tl yi yatırcaz mı yatırmıycaz mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri