Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kelime oyununa kanıyorsunuz. gelir testi yaptırmayanların diyor. yani ailenizin geliri varsa yine borç çıkacak. şöyle düşünün, borç çıkmaması için asgari ücretin 3e1i geliriniz olmalı veya daha düşük. bu şu demek, evde bir kişi asgari ücretle çalışıyor ve ayriyeten 2 kişi daha yaşıyor. eğer o bir kişi bin değil de binbir tl maaş alıyorsa diğer iki kişinin borcu çıkar.
eğer gelir testi yaptırmadıysanız en yüksekten hesaplar, yaptırırsanız mesela aylık 100 liraya düşebilir falan. bundan bahsediyor.
dikkat ettiyseniz hâlâ diyor ki " iki yıl süre vercez, işiniz gücünüz olunca ödersiniz."
yani ayık olun.
ha diyelim ki tamamen silecek ki silmez, bir düşünün bunu getiren zaten akp.
ama diğer partiler tamamen silme sözünü vereli çok oluyor. siyaset değil, bilginiz olsun da.
Verilen kaynak yer bana güvenilir gelmedi.
Asparagas ve sabotaj olabilir.
nerdeyse 2,5 yıldır ödüyorum,sımdı ıcerde bır mıktar borc var son 2 ayı odemedım 1 kasımda onu sılerlermı bari?
kelime oyununa kanıyorsunuz. gelir testi yaptırmayanların diyor. yani ailenizin geliri varsa yine borç çıkacak. şöyle düşünün, borç çıkmaması için asgari ücretin 3e1i geliriniz olmalı veya daha düşük. bu şu demek, evde bir kişi asgari ücretle çalışıyor ve ayriyeten 2 kişi daha yaşıyor. eğer o bir kişi bin değil de binbir tl maaş alıyorsa diğer iki kişinin borcu çıkar.
eğer gelir testi yaptırmadıysanız en yüksekten hesaplar, yaptırırsanız mesela aylık 100 liraya düşebilir falan. bundan bahsediyor.
dikkat ettiyseniz hâlâ diyor ki " iki yıl süre vercez, işiniz gücünüz olunca ödersiniz."
yani ayık olun.
ha diyelim ki tamamen silecek ki silmez, bir düşünün bunu getiren zaten akp.
ama diğer partiler tamamen silme sözünü vereli çok oluyor. siyaset değil, bilginiz olsun da.
Borcu silmek yetmez. GSS yi kaldırmak gerekir...
Orda dediği su kardesm hiç gelir testi yaptırmamıs kişiler en yüksek fiyattan borclandı artık onlar dahil geçmişe yönelik borclar silinecek ama gelir testi yaptırdıktan sonra x liradan bağlanan kişiler aylık onu ödeyecek okulun yeni bittiyse de 2 yıl sonra baslayabilirsin onu ödemeye diyor.
kardeş o en yüksekten borcu silip biraz önce anlattığım şekilde gelir testi sonucuna göre borç yazacaklar =)
bu konuyu gördükten sonra bi sorgulayayım dedim öğrenci olmama rağmen 5.819,46 ana borç 1.305,79 gecikme faizi ile birlikte toplam 7.125,25 TL Borcum Çıktı47 aydır borç birikiyormuş ki ben bu süre zarfında öğrenciydim + sigortalı olarka çalıştığım zamanlarda bile borç binmiş vay arkadaş geçenlerde hastaneye gittiğimde sigortam yok die muayene olamamıştım ama sigorta ayağına kitlemişler borcu
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.