GSS Borçları Siliniyor

madem sılıncektı neden getırıldı verdımız 2k yı gerımı verıcekler buda haksızlık degılmı madem herkesden alın yada kımseden almayın 1 kasımdan sonraysa silinmez boş iş o

Silinmesi önemli ve güzel eyvallah ama borcunu ödeyenlerin kini geri vereceklermi peki sorun o?

2014Ağustostan sonra işten cıktığım aydan itiberen 10 ay içinde 600tl taktılar bana ama daha ödemedim aslında ödüyemedim o kadar gider varki bunu hep arka plana atıyorum ailedende destek almıyorum ama bu borc aileden kaynaklı geldi babamın adına bir araba ve bir tapolu arsa olduğu için borclu cıktım.Şimdi kalkıp yok gencler zorlandı kaldıracaz diyenlere inanmıyorum şuan 3 aydır öğrenciyim 10aydır parayı ödemediğim için hastaneye gidemiyorum!!

Hangi akıllı saatleri 8 kasımda değiştirelim dediyse benzerleri türeyecek bu gidişle ben çalışıyorum ama bir gün çalışmazsam aynı durumda kalacağım.

İnsan haklarına madem karşı bir uygulama avrupa insan haklarına bu konuda bilgili insanlarımızın gitmesi gerekiyor.

Bana ne seçimden sen saatimle bile oynuyorsun olmayan paramı zorla borçlandırıyorsun.

Oynayıp durmayın gereksiz gereksiz şeylerle aptal değil bu millet...

Gelir testinde banka hesabında tuttuğumuz paralar çıkar mı? :D

faizleri silerler. ana borç durur onuda taksite bağlarlar.

Amacım siyaset ve benzeri bir şey değil ama bu sistemi getiren akp, bu sistem boyunca iktidar olan parti akp 1 kasımdan sonra silinecek demek ise ********likten başka bir şey değildir ben o borcu ödemeye razıyım yeterki gözlerim sizi ve yalakalarınızı düşünmeden sorgulamadan kendi fikri olmadan sizi destekleyenleri görmesin. Banada 2k civarı borç kitlemişlerdi..

hırsızların,berduşların sağlık sigortasını da bizim gibi çalışanlar, düzeni olanlar ödüyor. birçok kişi gördüm dövlet bize bahmıyırcılar, s... sigortasını dedi ödemedi. işte ben bu yüzden kapitalizmi seviyorum sistem hırsızı,berduşu kendi içinde yok ediyor. biz bu işe yaramaz adamların sağlık sigortasını da çalışır öderiz onlar kahvelerde okey oynasın. 5 yıldır hastaneye gitmedim gss borcu ödedik.

Son düzenleme:
Türkiye seçim vaatlerinin ortalama %49 unu gerçekleştirmiş. Vaat gerçekleştirme sırasında isveç 1 Türkiye 10 . Sırada .(kaynak haberturk tv dün gece ki bi programı ).

O yüzden ödeyenler keşke ödemeseydim, ödemeyenlerde iyi ki ödememişim demesin. Kesin bişey yok.

Hala neden silinmedi :D
Birde arkadaşlar 25 ekim de borç 1758 di şimdi 1765. Öğrenciyim Aöf okuyorum silerler mi borcu ? Bazı arkadaşlarıma yine de borç çıkmışta. Ne yapsam bilemedim.
7PLZnN.png

Eğer bu borçlar silinirse ödeyenler olarak dava açarak ödediğimiz bedeli talep etme hakkımız var.

Eğer silinmeze gidip kaymakamlıkta gösteri yapıcam mecbur silicekler ben sigortasız işsiz bir vatandaşım bunu da ödemeye mecbur değilim işim de yok bunu ödeyecek gücüm de.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri