Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşeni tekmelemekten başka hiçbir şey değil. İnşallah tüm borçları silerler şuana kadar aldıkları paralarıda tekrar sahiplerine iade ederler.
O zaman bana dava açma yolu görünürÖyle birşey olacağını sanmam hocam yani borçları silebilirler falan ama alınanı ödemezler bence.
Hala neden silinmedi![]()
Birde arkadaşlar 25 ekim de borç 1758 di şimdi 1765. Öğrenciyim Aöf okuyorum silerler mi borcu ? Bazı arkadaşlarıma yine de borç çıkmışta. Ne yapsam bilemedim.
![]()
Arkadaşlar buradaki durumu ne yapayım ben . Şuan ödeyemem , yani bazı arkadaşlarım gidip sildirmeye çalışırsan bile bir kısmını ödettirirler diyor. Sizce nedir durum ?
dostum sadece okuduğun dönemi silerler
Arkadaşlar buradaki durumu ne yapayım ben . Şuan ödeyemem , yani bazı arkadaşlarım gidip sildirmeye çalışırsan bile bir kısmını ödettirirler diyor. Sizce nedir durum ?
Hocam ben şimdi liseyi bitirip direkt üniye girdim . Boşta kaldığım 3 ayımı silerler ödetirler sadece ?
Yok öyle birşey boşuna kendinizi kandırmayın.
Borç morç silinmez, adamlar iktidardayken silmediler %50'le gelince neden silsinler?
Sadece üniversiteden mezun olan kişilerin GSS primlerini devlet 2 sene boyunca ödeyecek dediler.
Boşuna ümitlenmeyin.
( yazar burda siyasi bir yorum yapmamış, halkı bilinçlendirmiştir )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.