GSS Borçları Siliniyor

Düşeni tekmelemekten başka hiçbir şey değil. İnşallah tüm borçları silerler şuana kadar aldıkları paralarıda tekrar sahiplerine iade ederler.

Düşeni tekmelemekten başka hiçbir şey değil. İnşallah tüm borçları silerler şuana kadar aldıkları paralarıda tekrar sahiplerine iade ederler.

Öyle birşey olacağını sanmam hocam yani borçları silebilirler falan ama alınanı ödemezler bence.

borçların silineceğini sanmıyorum askeri ücret olayına döner.

Hala neden silinmedi :D
Birde arkadaşlar 25 ekim de borç 1758 di şimdi 1765. Öğrenciyim Aöf okuyorum silerler mi borcu ? Bazı arkadaşlarıma yine de borç çıkmışta. Ne yapsam bilemedim.
7PLZnN.png

Arkadaşlar buradaki durumu ne yapayım ben . Şuan ödeyemem , yani bazı arkadaşlarım gidip sildirmeye çalışırsan bile bir kısmını ödettirirler diyor. Sizce nedir durum ?

Arkadaşlar buradaki durumu ne yapayım ben . Şuan ödeyemem , yani bazı arkadaşlarım gidip sildirmeye çalışırsan bile bir kısmını ödettirirler diyor. Sizce nedir durum ?

Allah yardımcın olsun hocam şu an için malasef öyle bir kısmını her harikarda ödersin ben kardeşiminkini o şekilde yapmışdım

ADALETİN TERAZİSİ Kaymış

Adamlar resmen diyor parasız adam gereksiz adam ölsün ulan nasıl bir ülke ben anlamıyorum adam çalışmıyor parası yok bir hastalansa doktora gidemiyor vay dünyasını .... bu ****likleri çıkartanın

haberin doğruluğu nedir? ne TV de ne internet üzerinde böyle bir habere denk gelmedim.

Yok öyle birşey boşuna kendinizi kandırmayın.
Borç morç silinmez, adamlar iktidardayken silmediler %50'le gelince neden silsinler?
:D

Sadece üniversiteden mezun olan kişilerin GSS primlerini devlet 2 sene boyunca ödeyecek dediler.
Boşuna ümitlenmeyin.
( yazar burda siyasi bir yorum yapmamış, halkı bilinçlendirmiştir )

Kime gore adalet ! Bence bu zamana kadar ödemiş olanların ödemiş olduklari paralar geri odenirse saglanir adalet :)

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok öyle birşey boşuna kendinizi kandırmayın.
Borç morç silinmez, adamlar iktidardayken silmediler %50'le gelince neden silsinler?
:D

Sadece üniversiteden mezun olan kişilerin GSS primlerini devlet 2 sene boyunca ödeyecek dediler.
Boşuna ümitlenmeyin.
( yazar burda siyasi bir yorum yapmamış, halkı bilinçlendirmiştir )

Haklısın detaylar netleşti zaten, nerden kırparsak kardır diyerek iyice kapsamı daraltıyorlar.

Seçimden önce herkezin gss borcu kalkacak dendi inandılar, seçim sonrası sadece gençler dendi inandılar, sonra sadece mezunlar dendi yine inandılar (buna bende inandım), sonra son bir falso lise için 20 yaş üni için 25 yaş sınırı koydular.

La... zaten 25 yaşında mezun oldum ve çoğu kişi o yaşlarda oluyordur. Haberlerde devlet 2 yıl karşılicak diyor ama sen 25 yaşına gelmişin sen hemen patronların kucağına otur demekle aynı. Dur bakalım daha falso gelecekmi başta milyonların borcu silinecekken şimdi milyonlar 300 400k anca bulur.

Buradan, Mandıra Filozofu'na selam göndermek istiyorum. :) Parayla işin olsa da olmasa da bu parayı istiyorlar. Bence bunun filmini yap.

Bazıları seçim vaadi veriyordu silinecek diye ne oldu şimdi? 2 bin TL üzeri borç çıkartmışlar ama ödicekmiyim? HAYIR!

Sadece okulu bitirdikten sonraki geçirilen 2 yılın borcu siliniyor, 2 yıldan sonra işsizseniz yine aynı şekilde gelir testinizin sonucununa göre miktar kaçsa o miktardan borçlandırılmaya devam ediyorsunuz.

Silme yok sadece üniversite bitirenler 2 sene geç ödeme ayarı çektiler.

Bu saçmalık komple kalkmadığı sürece kimseye rahat yok.

Bu tür haber yapanları aslında forumdan uzaklaştıracaksın bu forumda böyle şeyler düzgünce konuşulmuyor biri %50 geliyor diyor biri niye silsinler diyor. Direk siyasete kaydırıyorlar bence konu kilitlenmeli

edit : moderatör bildirdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri